ЕП обяви 24 април за ден на жертвите на арменския геноцид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr263

Re: ЕП обяви 24 април за ден на жертвите на арменския геноци

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 20:30

Messi_fan написа:
Синьо сърце написа:
Old_death написа:А кой ден ще бъде обявен в памет на 480 годишния турски геноцид над поробеното българско население ?

Охооо, имаш да взимаш! Тука разни евротолерасти не позволяват такива работи да се говорят-имало е османско присъствие, никакво робство и геноцид! Даже, хм, как да го кажа-ами Русия е престъпила международното право, нахлувайки в суверенните територии на Османската империя през 1877!

В интерес на истината преди 3-4 години, Иво Инджев гостуваше в сутрешното предаване на БТВ по повод 3-ти март. И там заяви точно това. Че руските войски са нахлули на наша територия, за да воюват с тогавашната Османска империя и така са нарушили международните разпоредби и граници на Европа. Дори се пошегува, че това било тогавашния Европейски съюз. Така че, слабо ти е инфото, колега съфорумец. 8-)

Излъгал ли е?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 20:32

Messi_fan написа:
Синьо сърце написа:
Old_death написа:А кой ден ще бъде обявен в памет на 480 годишния турски геноцид над поробеното българско население ?

Охооо, имаш да взимаш! Тука разни евротолерасти не позволяват такива работи да се говорят-имало е османско присъствие, никакво робство и геноцид! Даже, хм, как да го кажа-ами Русия е престъпила международното право, нахлувайки в суверенните територии на Османската империя през 1877!

В интерес на истината преди 3-4 години, Иво Инджев гостуваше в сутрешното предаване на БТВ по повод 3-ти март. И там заяви точно това. Че руските войски са нахлули на наша територия, за да воюват с тогавашната Османска империя и така са нарушили международните разпоредби и граници на Европа. Дори се пошегува, че това било тогавашния Европейски съюз. Така че, слабо ти е инфото, колега съфорумец. 8-)

Аз именно Минджев визирах, но и тука разни му повтарят идиотиите. Такава неистова омраза към Русия е ненормална...аз не харесвам СШП, но не бих казал, че ги мразя. И ЦСКА не харесвам, но не ги мразя. В Украйна мънкат срещу Русия, но масово се изнасят там да бачкат, и да се крият от мобилизациите. И те не мразят Русия, но тука Минджев, пишманпрезидента , Едвин Гладното и още няколко човека са си чиста патология...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 20:34

Ние не мразим Русия. Съжаляваме хората живеещи там. По-скоро опитващи се да живеят в една тоталитарна система, в която няколко хиляди семейства източват стотици милиарди годишно от народа им.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 апр 2015 20:36

Messi_fan написа:
Синьо сърце написа:

Тук не става въпрос за причините и за същността на Руско - Турската война , а за геноцида . Не ме интересува мнението и изказванията на тия , които през седмица ходят на инструктаж и да правят теманета на Ердоган и закрилниците му отвъд океана . Над нас е прилаган не само геноцид в обикновения смисъл на думата , а и генетичен геноцид . Най - здравите българчета са били потурчвани и по тоя начин нацията е била лишавана от здрав генетичен фонд . Останали са само тия , чиито наследници сега се плюнчат по форумите , вместо да се бунтуват срещу мизерното си съществуване .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 20:42

pomiqr263 написа:Ние не мразим Русия. Съжаляваме хората живеещи там. По-скоро опитващи се да живеят в една тоталитарна система, в която няколко хиляди семейства източват стотици милиарди годишно от народа им.

Ти за тях не мисли, щото си пет пъти по-мизерен от тях финансово. А душевно си десетки пъти по-беден. И се научи на български правопис, ако искаш някой да те взема насериозно. Че си тъп и неук, е ясно, ама и неграмотен-това идва малко вповече...
Баш пък цървули, дето една книга не са прочели и нямат 5 кинта в джоба седнали да съжаляват...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 20:45

Синьо сърце написа:
pomiqr263 написа:Ние не мразим Русия. Съжаляваме хората живеещи там. По-скоро опитващи се да живеят в една тоталитарна система, в която няколко хиляди семейства източват стотици милиарди годишно от народа им.

Ти за тях не мисли, щото си пет пъти по-мизерен от тях финансово. А душевно си десетки пъти по-беден. И се научи на български правопис, ако искаш някой да те взема насериозно. Че си тъп и неук, е ясно, ама и неграмотен-това идва малко вповече...
Баш пък цървули, дето една книга не са прочели и нямат 5 кинта в джоба седнали да съжаляват...

Идва ми в повече да ми даваш съвети за правопис ;(

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 16 апр 2015 21:00

А 25 години геноцид над българският народ кога?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 апр 2015 21:00

Old_death написа:Останали са само тия , чиито наследници сега се плюнчат по форумите , вместо да се бунтуват срещу мизерното си съществуване .

Да, прав си. Интересна гледна точка. А кои съфорумници визираш? Би ли изброил никовете поне на някои ? :roll: :|

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 21:22

pomiqr263 написа:Идва ми в повече да ми даваш съвети за правопис ;(

Ако беше прочел новите промени в правилата за правописа, нямаше да изпадаш в поредното неудобно положение...но на тебе четенето ти е трудно. Колкото пъти си тръгнал да мериш пишки с мене, толкова пъти съм те наврял в кучи гъс. Не, че това е постижение срещу неук, тъп и неграмотен комплексар. Бегай в колибата да си лижеш задника!

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 21:28

Синьо сърце написа:
pomiqr263 написа:Идва ми в повече да ми даваш съвети за правопис ;(

Ако беше прочел новите промени в правилата за правописа, нямаше да изпадаш в поредното неудобно положение...но на тебе четенето ти е трудно. Колкото пъти си тръгнал да мериш пишки с мене, толкова пъти съм те наврял в кучи гъс. Не, че това е постижение срещу неук, тъп и неграмотен комплексар. Бегай в колибата да си лижеш задника!

Гъс, ти имаш нужда да прочетеш новите правила. Имам само една пишка, ако си бил в Чернобил си е твой проблем.

Върни се в “Свободна зона”