язе написа:Акшъли моята казарма, наполовина беше с другарю, наполовина с господине.
Преведи от майчиния си език.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
язе написа:Акшъли моята казарма, наполовина беше с другарю, наполовина с господине.
veselinsk написа:ohoboho написа:Ще плащам където трябва и колкото трябва, но аз на война няма да ходяЕле па в името на тая държава .. абсурд. Така че с половината ти аргументи абсолютно не съм съгласен.
Недай си боже да стане някаква война ще те пита някой дали искаш да воюваш. Ако съм аз лично ще ти пусна куршума като за дезертьор
fcb_bg написа:Пари няма за тая работа.
Мистри написа:язе написа:Акшъли моята казарма, наполовина беше с другарю, наполовина с господине.
Преведи от майчиния си език.
tonito написа:Аз съм твърдо ЗА връщане на казармата. По този начин малко или много ще се изгради някаква дисциплина в младите. Това е само мое мнение, но не разбрах това дали ще е възможно и за жени, защото доколкото знам в арабския свят има обучаващи се от нежния пол.
Кашчей написа:fcb_bg написа:Пари няма за тая работа.
Който няма пари за своя армия ще трябва да намери пари за чужда.
Перефраза е, но никак без значение.
fcb_bg написа:tonito написа:Аз съм твърдо ЗА връщане на казармата. По този начин малко или много ще се изгради някаква дисциплина в младите. Това е само мое мнение, но не разбрах това дали ще е възможно и за жени, защото доколкото знам в арабския свят има обучаващи се от нежния пол.
Споко ся, щом в Европа и за травестити и шимейли има место в армията, ше наместим и жените.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта