Размисли и страсти - лято без футбол, какво ще правите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Размисли и страсти - лято без футбол, какво ще правите?

Мнениеот action66 » 12 апр 2015 21:59

Ще обслужваме доколкото ги има рускоговорящи туристи.Дано все пак дойдат повече от очакваното.Така че ще съчетаваме полезно с приятно и така докато мине най-хубавия и ползотворен период от годината.... Като има море,слънце и туристи от "голямата земя" всичко изглежда много по-красиво и лесно.

Privateer
Контакти:

Мнениеот Privateer » 12 апр 2015 22:04

Преди малко гледах една от сериите от "Адвокатите от Бостън", отнасяща се за банки и непосилни лихви. Та се сетих: какво ли ще правят "благодетелите", които ни "ощастливиха" с "Диема спорт" и другата, как и беше името?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 апр 2015 22:09

Готвача написа:
гражданин от село написа:
shumkar_44 написа:Има много за правене това лято. От Мормонската църква, клон Русе, ще помагаме на стари и болни хора срещу членство.

Ако стана член на вашата църква колко мормонки мога да си завъдя?

Чел съм,че колкото можеш да изхраниш,но като зная положението в БГ и една ще ти е много. :mrgreen:

Аз си мислех,че те ще ме хранят,а то каква била работата! :( :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 апр 2015 22:20

shumkar_44 написа:Има много за правене това лято. От Мормонската църква, клон Русе, ще помагаме на стари и болни хора срещу членство.

А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 апр 2015 22:27

Ами какво - изпити като за начало :( Иначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли :) Иначе съм посъбрал пари и се надявам да пътувам, любимото ми занимание :) Вече имам организирано пътешествие до Москва и Петербург макар и за само седмица. Надявам се и да успея да ида на гости на някои приятели в чужбина (Германия или Англия). Абе да сме живи и здрави, винаги има какво да се прави :P
Изображение Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 12 апр 2015 22:37

Der Führer написа:А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?

Поредните измислици, разпространявани от адвентистите. Процентът за България е не повече от 8!
Толстолоб, на теб съм роб.

komentator

Мнениеот komentator » 12 апр 2015 22:38

YANTRA_FOREVER написа:Ами какво - изпити като за начало :( Иначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли :) Иначе съм посъбрал пари и се надявам да пътувам, любимото ми занимание :) Вече имам организирано пътешествие до Москва и Петербург макар и за само седмица. Надявам се и да успея да ида на гости на някои приятели в чужбина (Германия или Англия). Абе да сме живи и здрави, винаги има какво да се прави :P

И какви изпити има юни - матури? :?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 апр 2015 22:49

shumkar_44 написа:
Der Führer написа:А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?

Поредните измислици, разпространявани от адвентистите. Процентът за България е не повече от 8!

Айде бе ... познавам няколко мормони , няма такъв който да плаща под 10 процента . Ама и 8 да са ... Църква която събира "членски вноос " си е чиста пирамида !
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 апр 2015 22:55

komentator написа:
YANTRA_FOREVER написа:Ами какво - изпити като за начало :( Иначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли :) Иначе съм посъбрал пари и се надявам да пътувам, любимото ми занимание :) Вече имам организирано пътешествие до Москва и Петербург макар и за само седмица. Надявам се и да успея да ида на гости на някои приятели в чужбина (Германия или Англия). Абе да сме живи и здрави, винаги има какво да се прави :P

И какви изпити има юни - матури? :?

Сесия :)
Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”