Размисли и страсти - лято без футбол, какво ще правите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bestvaluestore
- Контакти:
Re: Размисли и страсти - лято без футбол, какво ще правите?
Ще играем мачове живот и здраве.
- action66
- Контакти:
Ще обслужваме доколкото ги има рускоговорящи туристи.Дано все пак дойдат повече от очакваното.Така че ще съчетаваме полезно с приятно и така докато мине най-хубавия и ползотворен период от годината.... Като има море,слънце и туристи от "голямата земя" всичко изглежда много по-красиво и лесно.
Преди малко гледах една от сериите от "Адвокатите от Бостън", отнасяща се за банки и непосилни лихви. Та се сетих: какво ли ще правят "благодетелите", които ни "ощастливиха" с "Диема спорт" и другата, как и беше името?
-
гражданин от село
Готвача написа:гражданин от село написа:shumkar_44 написа:Има много за правене това лято. От Мормонската църква, клон Русе, ще помагаме на стари и болни хора срещу членство.
Ако стана член на вашата църква колко мормонки мога да си завъдя?
Чел съм,че колкото можеш да изхраниш,но като зная положението в БГ и една ще ти е много.
Аз си мислех,че те ще ме хранят,а то каква била работата!
- Der Führer
- Контакти:
shumkar_44 написа:Има много за правене това лято. От Мормонската църква, клон Русе, ще помагаме на стари и болни хора срещу членство.
А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Ами какво - изпити като за начало
Иначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли
Иначе съм посъбрал пари и се надявам да пътувам, любимото ми занимание
Вече имам организирано пътешествие до Москва и Петербург макар и за само седмица. Надявам се и да успея да ида на гости на някои приятели в чужбина (Германия или Англия). Абе да сме живи и здрави, винаги има какво да се прави 

- shumkar_44
- Контакти:
Der Führer написа:А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?
Поредните измислици, разпространявани от адвентистите. Процентът за България е не повече от 8!
Толстолоб, на теб съм роб.
-
komentator
YANTRA_FOREVER написа:Ами какво - изпити като за началоИначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли
Вече имам организирано пътешествие до Москва и Петербург макар и за само седмица. Надявам се и да успея да ида на гости на някои приятели в чужбина (Германия или Англия). Абе да сме живи и здрави, винаги има какво да се прави
И какви изпити има юни - матури?
- Der Führer
- Контакти:
shumkar_44 написа:Der Führer написа:А дали обяснявате на хората , че срещу членството в тази ваша "църква" , трябва да даряват 10 процента от доходите си ?
Поредните измислици, разпространявани от адвентистите. Процентът за България е не повече от 8!
Айде бе ... познавам няколко мормони , няма такъв който да плаща под 10 процента . Ама и 8 да са ... Църква която събира "членски вноос " си е чиста пирамида !
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
komentator написа:YANTRA_FOREVER написа:Ами какво - изпити като за началоИначе има Копа Америка (по-моему най-интересното и завладяващо континентално първенство), СП за жени и може и още нещо да изскочи, знам ли
И какви изпити има юни - матури?
Сесия