Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ronnie88
Контакти:

Re: Волен Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци в България

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 11:38

meteorit написа:Чужда държава ни окупира, а за някои най-важният въпрос е дали Волен е луд. И то не коя да е държава, а тази, която си изхвърли радиоактивните отпадъци в Сърбия, причинявайка ракови заболявания в целия регион, тази, която въоръжава украинците да се избиват с едноплеменните си братя руснаци. Държавата, която е в основата на циганизацията и ислямизацията на балканите. Не е ли притеснително?

Captain Stottlemeyer написа:
meteorit написа:...Без значение дали харесвате Атака, само по тяхната телевизия показаха нахлуването на американска бойна техника у нас. България е окупирана! Какво е това правителство, което скрива от народа навлизането на чужди въоръжени сили? Това и комунягите не са го правили.

Ако оставим настрана лудия лидер на "Атака" - за такива като него има специализирани лечебни заведения, се чудя какъв никнейм ще ти прилегне по-добре : "метеоритен идиот" или "идиотски метеорит"!?... :roll: Звучат ми еднакво подходящи... 8-)

А за теб Капитан Глупост или Капитан Дебил?

Той е партийния секретар на форума, не го обиждай, моля те :!:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 апр 2015 11:40

ronnie88 написа:
meteorit написа:Чужда държава ни окупира, а за някои най-важният въпрос е дали Волен е луд. И то не коя да е държава, а тази, която си изхвърли радиоактивните отпадъци в Сърбия, причинявайка ракови заболявания в целия регион, тази, която въоръжава украинците да се избиват с едноплеменните си братя руснаци. Държавата, която е в основата на циганизацията и ислямизацията на балканите. Не е ли притеснително?

meteorit написа:...Без значение дали харесвате Атака, само по тяхната телевизия показаха нахлуването на американска бойна техника у нас. България е окупирана! Какво е това правителство, което скрива от народа навлизането на чужди въоръжени сили? Това и комунягите не са го правили.

Ако оставим настрана лудия лидер на "Атака" - за такива като него има специализирани лечебни заведения, се чудя какъв никнейм ще ти прилегне по-добре : "метеоритен идиот" или "идиотски метеорит"!?... :roll: Звучат ми еднакво подходящи... 8-)

Не можете да ме обидите, момчета - много под нивото сте ми, за да се засягам от утайки като вас. :) И понеже не съм безработен като вас, ви желая хубав ден. Също и на останалите пишещи в тази малоумна тема. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ronnie88
Контакти:

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 11:44

ronnie88 написа:

Не можете да ме обидите, момчета - много под нивото сте ми, за да се засягам от утайки като вас. :) И понеже не съм безработен като вас, ви желая хубав ден. Също и на останалите пишещи в тази малоумна тема. :)

Бегай, че май ще има великденски добавки към пенсиите 8-)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 апр 2015 11:44

Няма логика в тоя теория. Скоро четох, че за такива случаи американците са разработили некакъв специален газ, смес от миризмата на повърня, разложен труп, лайно и др.п., като го духнеш към тълпата и тя се разпръсква. Та това е по-подходящо за случая, макар че аз, като възрастен и улегнал човек, също предпочитам мощната американска военна техника.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

ronnie88
Контакти:

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 11:46

защо написа:Няма логика в тоя теория. Скоро четох, че за такива случаи американците са разработили некакъв специален газ, смес от миризмата на повърня, разложен труп, лайно и др.п., като го духнеш към тълпата и тя се разпръсква. Та това е по-подходящо за случая, макар че аз, като възрастен и улегнал човек, също предпочитам мощната американска военна техника.

Те мангалите сами си миришат доста, не виждам смисъл от обогатяване на сместа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 08 апр 2015 11:49

Captain Stottlemeyer написа:Не можете да ме обидите, момчета - много под нивото сте ми, за да се засягам от утайки като вас. :) И понеже не съм безработен като вас, ви желая хубав ден. Също и на останалите пишещи в тази малоумна тема. :)

Ако се съди по политическите възгледи, нивото ти е "ретард".

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 апр 2015 12:00

Поредните простотии хвърлени в медийното пространство.Не мога да разбера,как има хора,които да се "хващат'' на подобни глупости.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 08 апр 2015 12:06

Дали е истина или не,няма как да узнаем.Но не бих се учудил ако е така.Югославия бе разбита по сценарий.Косово се появи по сценарий."Арабската пролет" също бе американски сценарий.За събитията в Украйна американците даже и не отричат особено.САЩ имат жизнена необходимост да имат повод за намеса в района на Черно море.Ученията не са им достатъчни понеже има срок,за който кораби от държави извън черноморските,трябва да напуснат района.Тук всичко зависи дали има стабилно национално,а не сервилно правителство.Такива като президента и външния министър не могат да защитят националните интереси.Дано Борисов задейства първичните си рефлекси за самосъхранение,които той абсолютно има.Има избори,нека мислим за кого гласуваме....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 апр 2015 12:07

v.r.s. написа:
Синьо сърце написа:
v.r.s. написа:За ЦРУ не зная, но точно този индивид предизвикваше етнически и религиозни сблъсъци, освен ако и той не го е правил като подлога и агент на ЦРУ.

Кажи нещо за американската техника! Между впрочем в Москва този факт е много добре известен, че и с подробности...

Какво да кажа, ние сме член на НАТО и е нормално да има такава техника на наша територия, както и да се провеждат учения.
Също така е съвсем нормално да го знаят и в Москва, като за това не им е необходимо разузнаване, а просто трябва да прочетат изявленията в пресата, където пише за тази техника, ученията и базите, където ще бъдат дислоцирани.

Да, но учения няма...и не, че тези 200 машини ще стреснат някого, хеле пък руснаците, но защо се лъже и крие?
В темата за Украйна постнах мнението на военен спец, където се показва, че Европа не може да противостои на Русия по никакъв начин. За да се получи сносна фронтова групировка, са нужни около 150 000 нови американски войници заедно с техниката и снабдяването. И ако тези машини и хора в България са част от тази бройка, определено имаме подготовка за война.
А това вече е проблем. Или не схвашаш?
Само да ти кажа, че към момента под прицела на руските ракети са над 800 обекта в Европа.
А с новите изстреляни военни спътници космическата отбрана на ВС РФ е в състояние за минути да елиминира Интернет и глобалните позициониращи системи. Предстои изстрелването на още осем( :!: ) военни спътника в следващите 40 дни...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 08 апр 2015 12:08

Не вярвам... САЩ извъшват такива провокации в държави, които не са послушни на техния диктат. България определено не е от тях.

Върни се в “Свободна зона”