Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Земан затвори вратите на двореца за американския послани

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 апр 2015 21:31

fcb_bg написа:
nikita 333 написа:А какво е мнението ви за българският държавен глава, който категорично отказа да отиде на този парад и се вслуша в посланието отправено от американска страна?

– Мнението ми . . . Аз го казах – вие българите сте си избрали задник за държавен глава. Но това не ме учудва, като знаем, че вашите управници тогава са били съюзници на хитлеристка Германия. Явно националните катастрофи, които сте преживели като народ, не са ви научили да различавате истинските хора от марионетките. По сервилен президент от вашия, аз не съм виждал, от него тече лой и слюнка при всяка среща с представител на американската власт. Аз имам подарък за него и ще се радвам да му го предадете – това е портрет на Хитлер, да си го закачи в президентството и да го поздрави на 9-ти май. И да добавя, за вашият президент, вратите на Пражкия замък също са затворени.

Ся.... новината за реакцията на чешкия президент за изказването на тамошния американски посланик е сериозна. Ама тва..... стига де. ;)

Всъщност, авторчето на темата приема сериозно и този цитат, ако че е от "Бъзикилийкс - Истината такава, каквато можеше да бъде..."... :lol: Въпрос на умствен багаж... 8-)

https://neverojatno.wordpress.com/2015/04/05/cheshki/

П.П. Иначе Милош Земан ще изглежда добре до Ким Чен-ун на трибуната... 8-) Ако беше жив, Ян Палах би се гордял със своя президент... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 06 апр 2015 21:38, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 06 апр 2015 21:35

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:
nikita 333 написа:А какво е мнението ви за българският държавен глава, който категорично отказа да отиде на този парад и се вслуша в посланието отправено от американска страна?

– Мнението ми . . . Аз го казах – вие българите сте си избрали задник за държавен глава. Но това не ме учудва, като знаем, че вашите управници тогава са били съюзници на хитлеристка Германия. Явно националните катастрофи, които сте преживели като народ, не са ви научили да различавате истинските хора от марионетките. По сервилен президент от вашия, аз не съм виждал, от него тече лой и слюнка при всяка среща с представител на американската власт. Аз имам подарък за него и ще се радвам да му го предадете – това е портрет на Хитлер, да си го закачи в президентството и да го поздрави на 9-ти май. И да добавя, за вашият президент, вратите на Пражкия замък също са затворени.

Ся.... новината за реакцията на чешкия президент за изказването на тамошния американски посланик е сериозна. Ама тва..... стига де. ;)

Всъщност, авторчето на темата приема сериозно и този цитат, ако че е от "Бъзикилийкс - Истината такава, каквато можеше да бъде..."... :lol: Въпрос на умствен багаж... 8-)

:)
П.П. Иначе Милош Земан ще изглежда добре до Ким Чен-ун на трибуната... 8-)

много по добре..от Обонго...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 апр 2015 21:37

Забележете какво казва чешкият президент: уважава паметта на 150 000 съветски воини, паднали за свободата на Чехия. В същото време нашият...няма да го характеризирам, не уважава падналите при Драва-Соболч БЪЛГАРСКИ ВОИНИ! Айде, да ги махнем съветските, но българските?
А как Хитлер лапва Чехия, е отделна тема. Евронасрантиците, нещо по въпроса?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2015 21:43

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:

П.П. Иначе Милош Земан ще изглежда добре до Ким Чен-ун на трибуната... 8-)

Знаех си, че си естет та дрънка.
Инак е по-добре Поро да праща гаубици дет бият и по мирно население, а после да го гледаме гушнат с другите в Париж на Же суи шествието.
Тоя същия, дет каза, че децата и пенсионерите в Донбас ще живеят в мазетата. Мхм... же суи я....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 06 апр 2015 21:47

Плевнята може да не е стока,ама точно Милош Земан да ни дава акъл
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0gVmcWvCoGc[/youtube]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 06 апр 2015 22:22

boabbb написа:Прочетете повечко за "фрекинг" - технологията и тогава говорете, че било безвредно :x

И кой говори за фрекинг и дали е било вредно или полезно !?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2015 22:26

dunavfc написа:
boabbb написа:Прочетете повечко за "фрекинг" - технологията и тогава говорете, че било безвредно :x

И кой говори за фрекинг и дали е било вредно или полезно !?

Твоят друг любимец Дончев пред немска медия. Изтърва ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 апр 2015 22:30

Явно съм изтървал и, това по какъв начин показва, кой от нас двамата е говорил за спецификата на шистовият газ, че колегата реши да се намеси и ми дава акъл, какви клипове да съм гледал при положение, че аз съм против !?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2015 22:41

Попаднах на интересен и стряскащ за БГ геополотически анализ за бъдещето и реших да го споделя...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4604328

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 апр 2015 22:47

И, как ще стане тая работа ?

Върни се в “Свободна зона”