Къде са Умните и красивите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде са Умните и красивите?
Изберете мен за премиер, умен и красив съм.
+ това мразя циганите. ЕС. и САЩ!

viali69 написа:Умните и красивите протестират само, когато чичко Сорос раздава парички. Факт !
Ма защо чакаш на "умните и красивите"? Като не си съгласен с нещо, излез и го заяви! Иди на улицата и развей байряка! Като хората излязат да протестират лаете - ма тия са какво искат? Като не излязат - ма къде са тия дето бяха по улиците. Имаш глава - макар и празна, имаш и крака - беш на площада, отворко! Или така да си тролиш си е харабия- надницата тече викаш

Няма нужда да спорим за глупости, а само да споменем факта, че този Калфин беше министър на външните работи, сега е на социалните дейности. Този да не е някакъв уникален човек, който разбира от всичко или просто се въртят едни и същи хора, само и само да са те...Същия, доколкото си спомням беше и оня градския дребосък при царя, как се казваше...обиколи всичките министерства.
N3-BUL написа:Изберете мен за премиер, умен и красив съм.+ това мразя циганите. ЕС. и САЩ!
Само ако не беше левскар, щеше да си перфектен

Леевски, оле

А кой е казал че са умни и красиви .
fcb_bg написа:Министърът бе категоричен, че е абсурдно да се намалява отпускът по майчинство след третото дете. Той заяви, че ще работи за промяна на нормативната база в това отношение.
Ма разбира се - даже да им го увеличават след трето, а направо след пето да дават пенсия по заслуги