viali69 написа:Кечът си е едно шоу, което си има своята публика. При това НЕмалобройна публика.
Аз също не гледам кеч, но има поне две неща, които си заслужава да отбележим.
Първо не всеки ден българин е в центъра на вниманието на милиони американци, а и хора от цял свят.
Второ - в навечерието на Трета световна война между Русия и САЩ си е живо предизвикателство да направиш такъв сценарии ...
Не съм убеден дали всеки американски кечист би изиграл това.
Руснаците винаги, повтарям ВИНАГИ са били враг за Запада.
Дори в годините, в които се твърдеше, че двете огромни държави играят в един отбор, обикновените хора в тях изпитваха неприязън към другата страна. Факт !
Същото важи и за англичаните. Виждал съм пияни англичанки, които не са били раждани по времето на Студената война, и които крещят "Fuck off Rusia" ...
Така че не може да се омаловажава смелостта на подобен сценарии. Още повече, че изпълнителят му е българин !
Първо, те не знаят, че е българин.
Второ, "живото предизвикателство" си го правят американците. Виж клипчето с Хълк Хоган две страници по назад и се наслаждавай на смелостта на боеца със съветското знаме

Трето, "Руснаците винаги, повтарям ВИНАГИ са били враг за Запада" е вярно от 1917 г. досега, а това не е винаги. Добре, че беше Петър Първи и вноса на "запад" в руската кал, че от това империя нямаше да стане.
Четвърто, да се радваш на проруска пропаганда в Щатите, направена от българин в шоу с американски сценарий, показва, че руските тролове във форума сте получили адски тъпа задачка тоя път. Жив и здрав, изпий си хонорара на воля.