Дупки на пътя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Дупки на пътя

Мнениеот Jorkorazporko » 31 мар 2015 18:36

fcb_bg написа:
Jorkorazporko написа:
diplomat написа:
Jorkorazporko написа:
fcb_bg написа:
pomiqr257 написа:Може да съдиш този, който стопанисва пътя.

Глуспости. Трябва да се започне от разстрел на 50 депутата. Показно , по тв.

Предлагам да започнем от ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА и АБВ! Цялата власт на РБ и да мрат русофилите и всички продажни рубладжий, да живее САЩ и ЕС :mrgreen: :)
Само тогава ще имаме пътища като в ЕС и САЩ, докато сме руска провинция ще има дупки! Путин хойлоо :)

Подкрепям мнението ти, колега! :!:

И аз подкрепям твоето, колега! Да набием здрав прът в проруските дирници :) :P :twisted:

Тъй кат гледам май ще си набиете двамата по един прът в дупките(за да е долу-горе по темата поста) и толкова...

Успокой се чалма! Путин Акбар и балалайка за вас! Знаеш ли, че след 50 години Русия ще бъде ислямска държава??

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2015 18:39

Jorkorazporko написа:Успокой се чалма! Путин Акбар и балалайка за вас! Знаеш ли, че след 50 години Русия ще бъде ислямска държава??

Ти на твоята тъпа полюция какъв коментар очакваше?

На ти нещо по-интелигентно:

http://www.forbes.com/sites/markadomanis/2015/03/30/10-charts-that-explain-russia/2/
Аре хващай другия обидения и анализирайте графиките.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 мар 2015 18:54

fcb_bg написа:
Jorkorazporko написа:Успокой се чалма! Путин Акбар и балалайка за вас! Знаеш ли, че след 50 години Русия ще бъде ислямска държава??

http://www.forbes.com/sites/markadomanis/2015/03/30/10-charts-that-explain-russia/2/

Статията след тази е за теб, прочети я и пак се обади. 8-) Ако изобщо подбираш от тия неща де...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 31 мар 2015 19:28

fcb_bg написа:

Това не променя фактите! 17% мюсюлмани, срината икономика, срината валута, диктатура, беззаконие, средна продължителнос на живота 61 години, масова алкохолизация и наркомания, братоубийствена война срещу Украйна и пр.! Тези статистики може да си ги закачите в руската джамия! Той и Ким Чен Ун, има огромен рейтинг в С.Корея, и ниска безработица, но това не го прави по - малко вреден за света!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2015 19:42

Jorkorazporko написа:
fcb_bg написа:

Това не променя фактите! 17% мюсюлмани, срината икономика, срината валута, диктатура, беззаконие, средна продължителнос на живота 61 години, масова алкохолизация и наркомания, братоубийствена война срещу Украйна и пр.! Тези статистики може да си ги закачите в руската джамия! Той и Ким Чен Ун, има огромен рейтинг в С.Корея, и ниска безработица, но това не го прави по - малко вреден за света!

Жорка, защо не четеш и не се информираш, защо си толкова пропит от злоба, а уж си младо момче? :(
Нещата, които си написал са като извадени от сайта на ейджънт Ивайло, оттам ли са?
Защо не си гледаш българската кочина, като един истински европейски българофил, а хвърляш помия по Русия, още повече в тая тема, която няма нищо общо, толкова силно ли сте комплексирани от тая Русия?
Даже балтийските страни и поляците нямат такива силни комплекси като ганя български...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 мар 2015 19:44

HoUs4oOL написа:Жорка, защо не четеш и не се информираш, защо си толкова пропит от злоба, а уж си младо момче? :(
Нещата, които си написал са като извадени от сайта на ейджънт Ивайло, оттам ли са?
Защо не си гледаш българската кочина, като един истински европейски българофил, а хвърляш помия по Русия, още повече в тая тема, която няма нищо общо, толкова силно ли сте комплексирани от тая Русия?
Даже балтийските страни и поляците нямат такива силни комплекси като ганя български...

Можеш само вятър да ни правиш, неуважаеми другарю! :!: Нали щеше да заминаваш, няма ли руски форуми, където да онанираш над путинови снимки? :?:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2015 19:52

diplomat написа:Можеш само вятър да ни правиш, неуважаеми другарю! :!: Нали щеше да заминаваш, няма ли руски форуми, където да онанираш над путинови снимки? :?:

Е, имам още 2 години и половина в университета, няма как, а руски форум вероятно има, не съм търсил, предпочитам да общувам с българските си събратя. 8-)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 31 мар 2015 20:01

HoUs4oOL написа:
Jorkorazporko написа:
fcb_bg написа:

Жорка, защо не четеш и не се информираш, защо си толкова пропит от злоба, а уж си младо момче? :(

По - нтересно ми е как джуджето на аватара ти се е качило на кон? Ти си типичен русофил, мразиш България и обичаш рублата! Щом родината ти е кочина, защо не се откажеш от гражданството си, и не имигрираш в Мала Пиришчепина! Ако целта на живота ти е да си крепостен селянин, да се наливаш с водка и да боготвориш едно кагабайско джудже, Русия е точното място за тебе! Аз чета и се информирам, чета дори и руските пропагандни писквили! Не знам кой точно е агент Ивайло, но може и да съм го чел, знае ли човек?! Помията си я хвърлят сами руснаците, поддървайки диктата на Путин! По - скоро се комплексираме от ЕС, не толкова от Русия, там няма нищо за завиждане :) :mrgreen:

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 31 мар 2015 20:02

Нещата са много очевадни и прости. Преди години , когато нямаше винетки пътищата бяха пак зле , както и сега. Няма абсолютно никаква видима разлика. Вие си направете сметката вече колко години се събират пари от винетки и каква огромна сума прави това. След като няма абсолютно никаква видима разлика , а за строежа на разни магистрали и нови пътища парите не идват от това русло, става въпрос за страшни измами = престъпления.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2015 20:18

Jorkorazporko написа:По - нтересно ми е как джуджето на аватара ти се е качило на кон? Ти си типичен русофил, мразиш България и обичаш рублата! Щом родината ти е кочина, защо не се откажеш от гражданството си, и не имигрираш в Мала Пиришчепина!

От гражданството си не знам дали ще се отказа, засега е двойно, но отношението към двойното гражданство в Русия става все по-строго.
Че ще емигрирам е ясно и е въпрос на време, а дали родината ми е България и аз не знам, до преди няколко години нямаше съмнение, сега все повече си задавам въпроса Русия, Беларус или България, но не знам какво общо има с темата това.

Върни се в “Свободна зона”