Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
McLovin написа:Е... Бургас. Нищо ново. 70% от крими новините по сайтовете са от там
Groucho написа:...двамата отишли на около километър от автобаза „Капчето", в землището на квартал Горно Езерово в Бургас.
Не съм ходил в Бургас, но това ще да е едно много романтично място, много романтично, много ром... Следващият път в някой влаков тунел
aleksandrov77 написа:Като ги заговарях на перфектен руски език и като разбраха, че съм и българин, се изненадваха приятно и веднага ме каниха на гости в хотелската стая и ставаше як купон!![]()
...като ме разбраха, че съм българин и че владея перфектен руски ме каниха или на сладкарница или направо на гости в тях и ставаше як купон!
Човек като си има качества - си има качества
dreben23 написа:...примерно да забършеш колежка метачка на улицата.![]()
![]()
![]()
![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
trokadero_ написа:Майко мила абе защо говорите когато не сте запознати бе ?
Меден Рудник бил цигански квартал ? :Х - Меден Рудник си е нормален квартал , най-големият в Бургас и си живеят нормални хора , обособено си е с нови кооперации и т.н , както в София Младост и други квартали . Цигански бил, като не знете не говорете бе мишоци .
valkaredgi написа:trokadero_ написа:Майко мила абе защо говорите когато не сте запознати бе ?
Меден Рудник бил цигански квартал ? :Х - Меден Рудник си е нормален квартал , най-големият в Бургас и си живеят нормални хора , обособено си е с нови кооперации и т.н , както в София Младост и други квартали . Цигански бил, като не знете не говорете бе мишоци .
аз съм служил точно в "капчето" 3 месеца в школата и много добре знам колко мангали има .нали написах,че втория по големина цигански квартал е там,нещо да съм излъгал?колкото и българи да има мен не ме интересува,казах че е втория по численост на цигани след комлука!
Синьо сърце написа:Тоя е много прост...
защо написа:Синьо сърце написа:Тоя е много прост...
Тая е много проста. Да ограбиш човек, който те познава и който веднага може да заведе полицията у вас.Загледай се колко време им е трябвало да ги хванат, ако ти е трудно абстрактното мислене.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта