Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

impaler
Контакти:

Re: Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Мнениеот impaler » 22 мар 2015 12:11

South_Park написа:
impaler написа:Хахаха голям смях ЕгЕнЕ три пъти шестата буква = 666. Абе и тия разбират от православие, колкото кучетата от работата на месаря... Пълна глупост е това дело.

ЕгЕнЕ = 6 4 6 14 6 - както виждаш първата,средната и последната цифри са 666, няма случайности, същото е и с баркодът , където първата,средната и последната чертичка също са 666 Изображение
8-)

Някой може да ме контрира , като каже че се пише ЕГН , но аз ще го реконтрирам , като му кажа, че се казва ЕгЕнЕ 8-)

Тия глупости съм ги чел още преди 5 години, с нищо не ме изненадваш. Но това с ЕгЕнЕ-то е голям смях. Добре на български се нарича ЕГН, а в другите страни как се нарича? Там въобще не важи това с Е-тата. Числото на звяра е нещо съвсем различно. ЕГН - то е нужно Id, защото трите имена не са достатъчни. Как ще те въведат в какъвто и да е регистър, ако няма уникален идентификационен номер? Вярно е, че може да се измислят някакви схеми, но с число е най-лесно => ползваме число. Не търсете под вола теле. Едно време са мислели, че Хитлер е антихриста, защото на едната ръка от униформата има пречупен кръст. Чели недочели тяхната работа, че и вашата. Има къде по-важни неща, за които да се притеснявате и с които да занимавате съзнанията си.

scot

Мнениеот scot » 22 мар 2015 12:16

Напълно съм съгласен с мнението ти, даже вчера гледах филм близо 2 часа и половина , в който подробно обясняваха за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Аз няма да си сложа чипа на никаква цена! Каквото и да ми струва това!
По-добре мъртъв, отколкото жив с имплантиран чип!

майтапа баце е, че кукловодите и господарите нема да имат чип, за да се непроследяеми.
Та, ако си кукловод - кво ти пука?
Или викаш - деволъ нема а остави нито един без чип......

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 мар 2015 12:26

impaler написа:
South_Park написа:
impaler написа:Хахаха голям смях ЕгЕнЕ три пъти шестата буква = 666. Абе и тия разбират от православие, колкото кучетата от работата на месаря... Пълна глупост е това дело.

ЕгЕнЕ = 6 4 6 14 6 - както виждаш първата,средната и последната цифри са 666, няма случайности, същото е и с баркодът , където първата,средната и последната чертичка също са 666 Изображение
8-)

Някой може да ме контрира , като каже че се пише ЕГН , но аз ще го реконтрирам , като му кажа, че се казва ЕгЕнЕ 8-)

Тия глупости съм ги чел още преди 5 години, с нищо не ме изненадваш. Но това с ЕгЕнЕ-то е голям смях. Добре на български се нарича ЕГН, а в другите страни как се нарича? Там въобще не важи това с Е-тата. Числото на звяра е нещо съвсем различно. ЕГН - то е нужно Id, защото трите имена не са достатъчни. Как ще те въведат в какъвто и да е регистър, ако няма уникален идентификационен номер? Вярно е, че може да се измислят някакви схеми, но с число е най-лесно => ползваме число. Не търсете под вола теле. Едно време са мислели, че Хитлер е антихриста, защото на едната ръка от униформата има пречупен кръст. Чели недочели тяхната работа, че и вашата. Има къде по-важни неща, за които да се притеснявате и с които да занимавате съзнанията си.

Добре е да разкриваме такива "случайности" , все пак това се приема от подсъзнанието ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2015 12:29

South_Park написа:
dreben23 написа:
botevist_75 написа:Абе аз да питам.Работя на няколко места.На едно от тях съм на 4 часа и от Нова година гледам,че чистият превод ми е 666 лв. :) Да искам ли повишение с 1 лев? :mrgreen:

222 кво значи, че имаше и такива случаи? :lol:

Значи ,че ученикът пак ще вземе диплома 8-)

Абе ще вземе, спор няма, ама на целия материал. :cry: Не всички взимат от първия път, но пък има и такива дето са се справяли великолепно. :) [offtopic]Оставял съм само в краен случай, когато нямат една трета присъствие и си задължен по наредба да го сториш, нямаш избор, иначе теб може да те остави директора на поправителен в бюрото по труда. Няма кой да си губи ваканцията заради сатанинските им числа в дневника. Пиши му там една тройка и да се маха, пак догодина по същото време, а и не на всеки се удава учението, трябва да се има и това впредвид и да се влиза и поне малко от малко в положение, а някои колеги не го правят. :|
Ако почне човек да се замисля къде в природата ще срещне сатанински числа, сигурно ще му побелее косата преждевременно. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 мар 2015 12:35

viali69 написа:
damyanov1963 написа:Спокойно, скоро ЕГН-то ще бъде заменено от микрочип.

Добре е, че поклонници на Новия световен ред като теб го признават ! ;)
Нека стане ясно, че крайната цел на Новият ред е ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над всичко и всички.
Имплантирането на чипове в телата на хората е въпрос на време ...
Тогава наистина ЕГН-то ще стане излишно или по-скоро ще се съдържа в информацията на чипа.
Дали това обаче е крачка напред за човечеството или скок в бездната на мракобесието ?
Нека всеки сам прецени за себе си ...

Защо реши, че съм поклонник на новия световен ред? Просто това ми се вижда неизбежно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 12:58

Боже, Боже. Хитлер имал пречупен кръст и бил антихриста. Поне да знаехте какво символизира този пречупен кръст.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 мар 2015 13:02

cska-632 написа:Боже, Боже. Хитлер имал пречупен кръст и бил антихриста. Поне да знаехте какво символизира този пречупен кръст.

Свастиката е древен ПОЛОЖИТЕЛЕН символ , но за жалост в днешно време е опорочен заради Адолф
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 22 мар 2015 13:29

aleksandrov77 написа:
viali69 написа:
damyanov1963 написа:Спокойно, скоро ЕГН-то ще бъде заменено от микрочип.

Добре е, че поклонници на Новия световен ред като теб го признават ! ;)
Нека стане ясно, че крайната цел на Новият ред е ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над всичко и всички.
Имплантирането на чипове в телата на хората е въпрос на време ...
Тогава наистина ЕГН-то ще стане излишно или по-скоро ще се съдържа в информацията на чипа.
Дали това обаче е крачка напред за човечеството или скок в бездната на мракобесието ?
Нека всеки сам прецени за себе си ...

Напълно съм съгласен с мнението ти, даже вчера гледах филм близо 2 часа и половина , в който подробно обясняваха за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Аз няма да си сложа чипа на никаква цена! Каквото и да ми струва това!
По-добре мъртъв, отколкото жив с имплантиран чип!

aleksandrov77 + viali69 като се обичате толкова , що не се вземете...тамън ще запълвате времето със секс и хората няма да ви четат простотийте.
в някои части на България се казва егИне , там не ги лови сатаната.

По темата: глупава "съдийка" , респективно глупава тема ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 мар 2015 14:14

Луда работа :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

slavpavlov
Контакти:

Мнениеот slavpavlov » 22 мар 2015 14:28

И РОЗИ ЧИП ЩЕ НИ ГО НАЧУКВАТ ОТЗАД!

Върни се в “Свободна зона”