South_Park написа:impaler написа:Хахаха голям смях ЕгЕнЕ три пъти шестата буква = 666. Абе и тия разбират от православие, колкото кучетата от работата на месаря... Пълна глупост е това дело.
ЕгЕнЕ = 6 4 6 14 6 - както виждаш първата,средната и последната цифри са 666, няма случайности, същото е и с баркодът , където първата,средната и последната чертичка също са 666![]()
Някой може да ме контрира , като каже че се пише ЕГН , но аз ще го реконтрирам , като му кажа, че се казва ЕгЕнЕ
Тия глупости съм ги чел още преди 5 години, с нищо не ме изненадваш. Но това с ЕгЕнЕ-то е голям смях. Добре на български се нарича ЕГН, а в другите страни как се нарича? Там въобще не важи това с Е-тата. Числото на звяра е нещо съвсем различно. ЕГН - то е нужно Id, защото трите имена не са достатъчни. Как ще те въведат в какъвто и да е регистър, ако няма уникален идентификационен номер? Вярно е, че може да се измислят някакви схеми, но с число е най-лесно => ползваме число. Не търсете под вола теле. Едно време са мислели, че Хитлер е антихриста, защото на едната ръка от униформата има пречупен кръст. Чели недочели тяхната работа, че и вашата. Има къде по-важни неща, за които да се притеснявате и с които да занимавате съзнанията си.