Сандвич с бекон срещу махмурлук
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сандвич с бекон срещу махмурлук
Две двойни кафета и две сранета....
Иначе половин чаша захар разбита с малко повече от половин чаша вода или една банка глюкоза са най - добрия вариант. Може да се комбинира с две - три таблетки пирамем за оросяване. Общо взето ефекта идва в следващия половин час.

Иначе половин чаша захар разбита с малко повече от половин чаша вода или една банка глюкоза са най - добрия вариант. Може да се комбинира с две - три таблетки пирамем за оросяване. Общо взето ефекта идва в следващия половин час.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- child in time
- Контакти:
Ойстър (от английски: oyster, „стрида“) е английска смесена напитка, съдържаща малко алкохол или изобщо никакъв алкохол. Характерно за нея е, че се приготвя с жълтък от прясно яйце, доматено пюре, кетчуп, уорчестър сос, зехтин и подправки.
Ойстър се приготвя по следния начин. Първо внимателно се отделя яйченият жълтък от белтък. Всички съставки с изключение на жълтъка, се разбиват в шейкър или електрически миксер. Съдържанието се прелива в чаша за коктейли. Отгоре се слага със супена лъжица целият жълтък. Жълтъкът се напръсква с оцет, след което питието се украсява с малки листенца магданоз, целина и др. Сервира се с чаша студена вода. Прието е ойстър да се пият на един дъх.
Предпочита се предимно от мъже и често се консумира като отрезвителна напитка през нощта. Гарнира се със стриди, месо от раци или настръган хрян, което му придава по-добър вкус.
Изпитано след тежка алкохолна битка! Ако не пийнете чаша вода след това ще върнете всичко! Пие се на екс иначе е с ужасен вкус!
Ойстър се приготвя по следния начин. Първо внимателно се отделя яйченият жълтък от белтък. Всички съставки с изключение на жълтъка, се разбиват в шейкър или електрически миксер. Съдържанието се прелива в чаша за коктейли. Отгоре се слага със супена лъжица целият жълтък. Жълтъкът се напръсква с оцет, след което питието се украсява с малки листенца магданоз, целина и др. Сервира се с чаша студена вода. Прието е ойстър да се пият на един дъх.
Предпочита се предимно от мъже и често се консумира като отрезвителна напитка през нощта. Гарнира се със стриди, месо от раци или настръган хрян, което му придава по-добър вкус.
Изпитано след тежка алкохолна битка! Ако не пийнете чаша вода след това ще върнете всичко! Пие се на екс иначе е с ужасен вкус!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Трябва да се наспи човек прилично и да се изхвърли пияното лайно на време
За шкембето и бирата спор няма, доказано средство от векове
Аз мога само зелева чорба да добавя, а витамини и такива глупости не ми действат нещо на мен 

Бира и шкембе или пък зелев сок!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
Няколко човека отбелязаха много правилно - махането на бялото гомно е задължително 

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Аз не изтрезнявам денонощно и затова нямам проблеми с махмурлука
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
Кафето също наистина ме ободрява, но не знам дали всъщност помага при махмурлук...
Врело шкембе с ледена бира също върши работа
И кисАло зеЙе пак става