В деня, в който отбелязваме годишнината от гибелта на Левски, стотици се редяха на опашки за билети, забравяйки за Апостола, но прекланяйки се пред делото на Мадона:
http://ivayloslavkov.log.bg/article.php?article_id=20791
Забравихме ли Апостола?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Забравихме ли Апостола?!
Двете неща нямат нищо общо.
Дай днес понеже има годишнина да се отмени всичко друго

Срам ме е от всички нещастници, които не спират да се оплакват от положението в България, а те са причината за това положение!
Най - великият българин на всички времена да бъде удостоен с едва няколко стотин цветя ... специално от даскало се дигнах, за да изпълня дълга си, да почета Васил Левски!
Но просто наистина ме е срам колко малко хора бяха оставили цветя, или поне бяха отишли да покажат малко уважение... нямам думи!
Най - великият българин на всички времена да бъде удостоен с едва няколко стотин цветя ... специално от даскало се дигнах, за да изпълня дълга си, да почета Васил Левски!
Но просто наистина ме е срам колко малко хора бяха оставили цветя, или поне бяха отишли да покажат малко уважение... нямам думи!
Не цапаите Левски с годишнини , китки и футболни глупости !
аз отидох на паметника, въпреки всичко. Закъснях, премръзнах, идваше ми да се самоубия, докато чакам редовния ни градски транспорт, но все пак бях там и също бях изумен от гледката - в София има около 1 милион жители? а на паметника имаше 100-200 цветенца, повечето от които миниатюрни, струващи сигурно 50 стотинки.
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Двете неща нямат нищо общо.
Не е нужно да се отменя. Нямам това предвид. Не знам дали си прочел статията. Ако си я прочел, трябва да си разбрал идеята. Няколко мои познати бяха толкова въодушевени от покупката на билетите, че забравиха какъв ден е. Не съм сигурен дали щяха да се сетят, дори ако продажбата на билетите беше в друг ден... Други ми казаха, че не могат да отидат на паметника, защото са измръзнали сутринта. Човек сам подрежда приоритетите си, но не съм убеден, че Мадона е по-достойна от Левски.
Левски никога не може да бъде забравен.
ЕМИЛ написа:Левски никога не може да бъде забравен.
НИКОГА!!!