Какъв стил музика обичате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Какъв стил музика обичате?

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2009 16:24

Sleepwalker написа:Не бе,нали по-известните групи имат такива фенове,които следват групата по всички концерти и пътуват с тях.Е това са групита(groupies) ;)

Ааа,Ок,съжалявам за невежеството!Но ние няма да сме само на една група,ама на много! ;) :D
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 15 фев 2009 16:27

Cesc Fabregas написа:
Sleepwalker написа:Не бе,нали по-известните групи имат такива фенове,които следват групата по всички концерти и пътуват с тях.Е това са групита(groupies) ;)

Ааа,Ок,съжалявам за невежеството!Но ние няма да сме само на една група,ама на много! ;) :D

Е разбира се!Само трябва да си вземем едно бусче или ван,с който да се придвижваме меджу градовете. :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2009 16:35

Абе ще го измислиме,спокойно,има време! ;) Ще го улепиме целия в надписи на нашата бригада! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 фев 2009 18:06

Sleepwalker написа:
Модератор ЛокоПД написа:Няма нищо по-добро от класическият британски хард и хеви метъл от 70-80-те години.JUDAS PRIEST,Black Sabbath,Iron Maiden,Deep Purple,Led Zeppelin и разбира се великите австралийци AC /DC.

Предпочитам немската школа в тоя стил-Хелоуин,Гама Рей,Праймъл Фиър,Синър,соловите на Киске и още един тон групи.А Рейнбоу са ми фаворитите от хард рока. :) Да не забравяме и скандинавските групи,там не всички творят само грухни! :lol:

Прав си.Германците са "класици".Аксепт са ми любима банда,Рамщайн - също.За Хелоуин- без коментар,много яки,не ги пропускам като идват в София.Скандинавците са уникални...Кефят ме,понеже съчетават немските "банциг" китари и ритъм,с келтска мелодичност...много добра комбинация - Найтуиш,Соната Арктика...да не забравяме и Ингви Малмстийн.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 20 фев 2009 00:27

Пичове от доста време се чудя нещо ..Лятото бях на концерт на Металика на Националния....и веднага след това отидох на чалга дискотека.И на двете места си прекарах супер..Това прави ли ме музикален помиар?????

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2009 20:29

Чалга баце

Върни се в “Свободна зона”