Без ток
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: Без ток
За теб не е забавно, но това с точките си е направо смях!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Ще се наказваме

„Игра на проводници“ оставила Русе без ток
Пробив на изолатор по 110-киловолтов електропровод е станал причина Русе да остане близо час на тъмно снощи, съобщиха от „Електроенергиен системен оператор” ЕАД.
Според съобщението, от силната буря, която се е разразила снощи в района на Русе, се получила „игра на проводници” на няколко електропровода от 110-киловолтовата мрежа. В резултат на това се получил пробив на изолатор на електропровод „Божурово”, което пък станало причина да бъде изключена част от мрежата на електрозахранване в района на Русе. „Екипите на „Електроенергиен системен оператор” ЕАД провеждат разследване за изясняване на възникналата ситуация“, уверяват от дружеството.
По информация на „Гражданска защита“ за различен срок от време без ток тази нощ са били 8 русенски села - Ново село, Долно Абланово, Голямо Враново, Малко Враново, Стамболово, Кошарна, Пепелина и част от Юделник. Прекъсване на елекричеството е имало и в град Мартен и село Сандрово.
От 23,15 до 23, 45 ч. и от 23,55 до 0,20 ч. тази нощ Русе беше потънал в тъмнина. Прекъсването на електрозахранването беше предшествано от десетки токови удари. Има сигнали от граждани и фирми за претърпени щети, изразяващи се в повредени електроапаратури, компютри, телевизори. По първоначална информация, най-големи са щетите, претърпени от кабелните телевизионни оператори и интернет-доставчиците. Според юристи, гражданите могат да потърсят по съдебен път обезщетение от доставчика за претърпените щети. Все още обаче не е ясно в кого е причината, тъй като според доставчика за Русе – Е.ОН, „причината за прекъсването на електрозахранването в гр. Русе, миналата нощ, се дължат в смущения на съоръжения на Националната електрическа компания (НЕК), а не в съоръжения на Е.ОН България Мрежи“.
-
- Контакти:
Обичам Батков написа:За теб не е забавно, но това с точките си е направо смях!
да, на мен изобщо не ми е забавно, но донякъде ви разбирам - вашето положение е такова, че само това може да ви радва

SkArY_9 написа:Неприятно беше наистина, но все пак вчера беше виелица, след такива виелици винаги има токови удари![]()
Нямахме ток за 20 мин.
Такива токови удари започнаха да се появяват след приватизацията на ЕРД.Много съкращения се направиха, а това не е сфера за любители или за малки групи по авариите.Токовият удар си беше на няколко пъти, като след 23 бяха 2 доста стабилни.
Преди 7-8 години имаше голяма виелица, със сняг навръх Нова година, но проблем имаха отделни квартали, а не целият град, както снощи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Да, към 8 часа също има няколко, но важното е, че се справиха с проблемите бързо

Аре и аз да направя теми за тока в Бургас , Стара Загора , Видин и тн - каква е ползата от тази тема - не знам !!! Много несериозно

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Бях на един приятел на гости и баш вчера трябваше да стане туй

- Бижутера
- Контакти:
[offtopic]Бас ловя, че до 5 години Скери ще се пренесе да живее у София
[/offtopic]

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
[offtopic]Никога няма да стане това, да вярно е, че имам много роднини там, но София въобще не ми харесва
[/offtopic]

Това ,че в Русе са нямали ток е поредното доказателство колко добре са си живяли хората в миналото.Палят си свещите и нямат грижа.