Ivan951 написа:pomiqr260 написа:Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
Господ от такива болести!Амин!
Защо всяка година хиляди деца умират от рак и други смъртоносни болести? Сигурно защото са богохулници? Ми не, мерси не искам да славя вашия извратен богНе е истина просто колко сте заблудени... вземете да прочете Делюзията Бог да се образовате малко.
Хората боледуват, защото не живеят природосъобразно и науката е превзела света. Злото е резултат от това, че в сърцето на човека липсва Божията любов.
Науката е превзела света и това го смяташ за нещо лошо!? Кажи ми че се ебаваш... ако ли не, щом отричаш науката-недей да приемаш лекарства когато си болен, а се моли на дядо господ
Аз съм болен заради науката и пия "лечебни" хапчета, защото науката ме принуждава да го правя. Ако нямаше наука нямаше да се разболявам. "Лечебни", защото не лекуват нищо. Хапчетата подтискат болестите. Единствено могат да те излекуват от някоя настинка и грип, а грипът не е бил известен на човечеството преди да се появи. Под наука имам предвид науката, която цели единствено правене на пари. Натъпкване на храни с всевъзможни субстанции унищожаващи човешкия организъм и създаване на болести с цел печеалба.