Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 20:31

CTAHKO написа:Не ти ли е ясно? От мама, тате и еврейските медии 8-)

Ну, хрень...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 мар 2015 21:05

sin4ec написа:
Player написа:Сравних ги като хора с другите от това което ми е казвано от първо лице и от приятели и от роднини. По-добре с тях отколкото да няма никой, но само в този случай иначе има ли работа и резервации никой не ще руснаци. Освен да правят бардак с всеки срещнат по стаите които наемат, друго не правят.

Ти никога не си контактувал с руснаци, нямаш познати такива...откъде-накъде даваш оценки и категоризации?

Как разбра дали съм контактувал или не? Категоризациите ги давам защото половината ми роднини са на морето и съм бил там понякога по цяло лято и имам доста познания кой какъв е. Освен това говоря за местоположението между Равда, Несебър, Слънчев Бряг и св. Влас. Там където има най-много туристи и най различни. Имам познати и по други градове и градчета и това което са ми казвали за руснаците си е все същото. Или са курви или боклуци или и двете.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 08 мар 2015 21:35

Личи ти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 мар 2015 22:00

Личи ми че също хвърлям по един поглед на проруските медии като Анонимните, Строго Секретно но не ме лови манипулацията им. За разлика от вас.Просто се информирам, гледам всички гледни точки и сам си правя заключения и изводи. Откакто света го има винаги става дума за пари и само като следваш пътя на парите разбираш кой зад кое стои. Само че сте се вързали на пропагандата на мечката и не искате и да помислите че може да не и е чиста работата също както на орела. Това ви е проблема и докато мислите така сте просто едни ботове или тролове, без грам мислене.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2015 22:10

Player написа:Личи ми че също хвърлям по един поглед на проруските медии като Анонимните, Строго Секретно но не ме лови манипулацията им. За разлика от вас.Просто се информирам, гледам всички гледни точки и сам си правя заключения и изводи. Откакто света го има винаги става дума за пари и само като следваш пътя на парите разбираш кой зад кое стои. Само че сте се вързали на пропагандата на мечката и не искате и да помислите че може да не и е чиста работата също както на орела. Това ви е проблема и докато мислите така сте просто едни ботове или тролове, без грам мислене.

Не, не, не... довърши си приказката за пияните и гадни руснаци и хубавите англета и скандинавци по Черноморието. Щото аз други впечатления имам. Па и кви са тъпи начи по морето и само бучат едни реклами на руски навсякъде.
Руснак от Лукойл си купува апартамент в Бургас за да остава повече време тук, а не да пътува кат гламав постоянно. Не му се живее по хотели. Майстора дет му прави апартамента ми разправя как се договаряли за сумата за ремонта. Нашия бъкел не знае руски и му написал сумата на лист. Руснака питал долари или евро. Нашия естествено бил мислел за лева, ма веднага се ориентирал към валутата дублираща цифрата. Руснака се съгласил и дал парите да върви работата. Всичко минало ок, останал доволен. Само дето после Иван(майстора) ми вика, че вече не било така и руснаците се пазарели като ненормални за цена. Що ли тъй? Май май щото ни научиха спатиите, а?
тва е реална история.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 08 мар 2015 22:16

Betchualeng Arnaikem написа:

По въпрос 1 и 2 - да прав си , че никоя партия не е цвете за мирисане и парламентът и е пълен т.шак и всички искат да си натъпчат джобовете! Аз съм на мнение , че все пак трябва да гласувам и от всички партии да избера най-малкото зло!Като най-малко зло избирам АТАКА заради анти ЕС ,анти НАТО риториката им както и заради проруската им позиция не ми пречи да отида до урните и да пусна един глас за тях!Моето мнение е , че по-добре да гласувам за АТАКА, отколкото да не гласувам!
По въпрос 3 аз помня когато бяхме под крилото на СССР и тогава бяхме много по-независими от сега , руснаците поне даваха нещо , докато сега американците не дават нищо! И за това съм убеден че с Русия можем да си подобрим положението, защото руския пазар е огромен и може да ни помогне да изнасяме стоки за Русия! Докато ЕС ни налагат квоти за износ!
По въпрос 4. Прав си , че трябва да се опитаме да се договорим с руснаците да ни помогнат я някоя АЕЦ, я да ни помогнат да си възстановим производството и да скубем някой лев от руснаците! А те не стиснати към своите партньори както САЩ и ЕС! По времето на социализма ние редовно скубехме руснаците я за газ , я за нефт, я за АЕЦ, я за някои заем , който в последствие не връщахме!
По въпрос 5. донякъде вина има българския народ , но огромна вина има системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, налагана от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел за обезбългаряването на България чрез натиск на нашите политици да дават редовно привилегии на ромите, турците и всякакви други небългари!
Иначе е вярно , че и ние сме виновни, защото ние сме разединени , освен това ние българите станахме изключително материалистична нация! За пари сме готови на всичко!
Руснаците например не са така! Те "За Родину" са готови на всичко! Готови са да обеднеят, но да се борят за Русия !И колкото по-бедни стават, толкова повече воюват за родината си!
Ние, колкото по-бедни ставаме, толкова повече слугуваме на богатите външни и вътрешни господари, които ни убиват!Въпрос на национален манталитет!Нашият за жалост се оказва робски манталитет !
По въпрос 6. аз съм за военна диктатура поне докато се оправим или умерен авторитарен режим начело със силна личност като Владимир Путин!Идеите ти са добри за опростена йерархия и съкратена администрация!
Ето какви промени могат да се въведат:
1.Спиране на социалните помощи на ромите и всеки който извърши престъпление като кражба , побой, убийство, изнасилване да бъде съден с цялата строгост на закона!Крадците с 10 години затвор , побойника 10 години в Белене , убийците, изнасилвачите и педофилите със смъртно наказание! Крайно е но не виждам друг начин!
2. Нов Народен съд за всички национални предатели управлявали България през последните 25 години - всеки му според заслуженото!
3.Напускане на ЕС и НАТО и влизане в ЕАС!
4.Възстановяване на производството, индустрията, военните заводи и строеж на АЕЦ Белене и ремонт на АЕЦ Козлодуй с помощта на Русия!
5.Изгонване на всички западни монополи като "Дънди прешъс", Аурубис , Виваком, Мтел, Теленор , Метро, Кауфланд , Била ,ЧЕЗ , Енерго Про , ЕВН, и връщането на златото, индустрията , мобилните оператори , ЕРП-тата, бензиностанциите в българската държава!
6.Временно затваряне на границата примерно за 10 години за да спрат да изтичат българи и примерно 1 година гратисен период отворени, който не е съгласен с управлението да има право да напусне България в рамките на тази 1 година и след това се затваря границата (Доста емигранти от Азия и Африка, турци и цигани ще я напуснат в рамките на тази 1 година)!
7. Стимулиране на българската раждаемост чрез финансови стимули - примерно ако едно българско семейство ако роди 4 деца има право да получава примерно социална помощ от 300 лв на всеки месец, в рамките на 5 години , тоест в рамките на 5 години получава 18000 лв общо и финансови облекчения като примерно намаляване на някои сметки за ток с 50% в рамките на 5 години !
8.Въвеждане на именна система - всяко новородено дете да бъде задължително с българско име , като презимето и фамилията остават чужди , с българските окончания -ов и -ев!
Така след 3 поколения 99 % от населението ще носи български имена!
9.Стимулиране на бесарабските българи да живеят в България!

Това са част от мерките които предлагам , за да се спаси българската държава и българите като народ! Но докато сме в ЕС няма как да ни позволят да се стимулира българската раждаемост!Защото системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД проповядва радикален глобализъм и унищожаване на хомогенните нации! Защото единна и хомогенна нация бързо се организира, обединява и протестира! Обратно - разнородно общество не се организира , не протестира, никога няма да видиш на протест редом българи с цигани, турци и емигранти!

Иначе последното изречение което казваш, че България умира и ще умре е много тъжно и съм съгласен, ако останем в ЕС и НАТО!
Но си имам една любима максима: "Няма невъзможни неща"!
Точно това трябва и го говоря СМЯНА НА СИСТЕМАТА, което означава незабавно напускане на НАТО и ЕС! Инак няма как да се смени системата!
Просто в Русия и ЕАС ми е последната надежда за спасението на България и българския народ от изчезване! Разбираш ли?
Все пак трябва да има някаква надежда за България!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 мар 2015 11:08

Player написа:
sin4ec написа:
Player написа:Сравних ги като хора с другите от това което ми е казвано от първо лице и от приятели и от роднини. По-добре с тях отколкото да няма никой, но само в този случай иначе има ли работа и резервации никой не ще руснаци. Освен да правят бардак с всеки срещнат по стаите които наемат, друго не правят.

Ти никога не си контактувал с руснаци, нямаш познати такива...откъде-накъде даваш оценки и категоризации?

Как разбра дали съм контактувал или не? Категоризациите ги давам защото половината ми роднини са на морето и съм бил там понякога по цяло лято и имам доста познания кой какъв е. Освен това говоря за местоположението между Равда, Несебър, Слънчев Бряг и св. Влас. Там където има най-много туристи и най различни. Имам познати и по други градове и градчета и това което са ми казвали за руснаците си е все същото. Или са курви или боклуци или и двете.

Ее, не :lol: :lol: Руснаците са си много свестни туристи, лично аз не съм чул за проблем направен от руснаци - напротив, всички сбивания и простотии са дело на предимно англичани или "скандинавци от кюрдски произход" , каквото и да значи второто ... Това, дето го пишеш, са пълни глупости :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 мар 2015 15:21

Изображение

Да живее европейска България!!!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 мар 2015 16:22

HoUs4oOL написа:Изображение

Нещо повече като информация можеш ли да дадеш?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 мар 2015 16:29

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:Изображение

Нещо повече като информация можеш ли да дадеш?

Това е Рада Домусчиева от БТВ ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”