vaskonti написа:Нещо каза ли?
Либия си беше изцяло под руско влияние! Факт! През целия период на плен на медиците ни, Путин беше на власт в Русия - факт! Става въпрос за 8 години! Случая се следеше от цял свят - факт! Пак питам - защо Путин не се намеси, след като можеше да реши нещата за 5 минути? Защото интересът му изискваше да не се меси - не е ли вярно? За сметка на това жената на френския президент свърши основната работа - факт! От тук натам в спора можеш да намесваш не само Шийлдс и рязането на ракети, ами и Фукушима. Сигурен съм, че и тая авария ще намериш как да я свържеш с медиците ни.
Путин можел да реши нещата за 5 мин. Как? Щрака с пръсти и Кадафи пуска сестрите веднагически. Брей... Пу Могъщий. Я кажи ние какво точно направихме тогава за да ползваме Путин за коз? И викаш Сесилия била толкоз могъща, че свършила цялата работа? Брей... Ми убеден ли си, че сестрите са невинни? Може и да са го направили погрешка. Щото аз доказателства за едното или другото така и не видях. А насреща са 400 деца.
Не те разбирам как искаш да си приятел с Айвън, па да се чудиш що Иван не ти помага. Избрахме прозападна ориентация и влязохме във военен съюз, който е тотално срещу Русия. Може и да не го виждаш така, но руснаците със сигурност. А като отворя натовска карта на Европа, склонен съм да съм на техното мнение. И ние сме в тоя съюз и сме длъжни да сме солидарни. Дори и при военна намеса срещу Русия. Така е още при приемането ни. Дося хубаво се скатавахме с по некой човек, мобилни кенефи и бани, ма кат ни натресат разпознаваеми по натовски стандарт самолети и тех ще требе да вкарваме кат бойна единица.А че конфликти ще има, тва ти го гарантирам. И ни гласят яко за бойна линия. Ако при подписването на договора за базите с Кондолиза, тва е сегашното положение в ИУ е било некъв мираж, ся баш си мирише на военен конфликт с Русия.
Да не дава Господ.
П.С. Може би имаш отговор що приеха балтийците в НАТО като те немат никва военна техника и не са сила, та чак се налага охрана на техното въздушно пространство на ротация? Некъв друг отговор освен че ги приеха заради геополитика и географско положение?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.