pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....
Не върви точно мен да ме наричаш комунист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....
iliev72 написа:Не мисля , че с този нет ми пука по кой канал ще го дават
Другият месец ми идва Google Chromecast инсталирам си sopcast клиент и си гледам на тв-то
milen.hristov написа:pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....
Не върви точно мен да ме наричаш комунист, просто си има някои обществени неща, които трябва да си останат безплатни, свободното гледане на футбол по тв, теглене на филми и музика от нета и градският транспорт. Гледането на футбол на живо от стадиона поне аз не съм твърдял, че трябва да е безплатно а на въззможно най-ниски цени, започващи примерно от 2 лв
pupesh написа:milen.hristov написа:pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....
Не върви точно мен да ме наричаш комунист, просто си има някои обществени неща, които трябва да си останат безплатни, свободното гледане на футбол по тв, теглене на филми и музика от нета и градският транспорт. Гледането на футбол на живо от стадиона поне аз не съм твърдял, че трябва да е безплатно а на въззможно най-ниски цени, започващи примерно от 2 лв
Все някой трябва да ги плати тия неща. По справедливо ли е да се плащат от данъците на всички? Някои не се интересуват от футбол, други не се возят в градския транспорт, трети не слушат музика...всички трябва да плащат солидарно ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта