Булсатком пуска Диема Спорт и Диема Екстра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Булсатком пуска Диема Спорт и Диема Екстра

Мнениеот milen.hristov » 05 мар 2015 21:53

pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....

Не върви точно мен да ме наричаш комунист :mrgreen: , просто си има някои обществени неща, които трябва да си останат безплатни, свободното гледане на футбол по тв, теглене на филми и музика от нета и градският транспорт. Гледането на футбол на живо от стадиона поне аз не съм твърдял, че трябва да е безплатно а на въззможно най-ниски цени, започващи примерно от 2 лв

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 мар 2015 21:59

iliev72 написа:Не мисля , че с този нет ми пука по кой канал ще го дават ;)
Изображение
Другият месец ми идва Google Chromecast инсталирам си sopcast клиент и си гледам на тв-то :)

Джаджата е много добра, хубаво си го измислил. :)

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 05 мар 2015 22:08

milen.hristov написа:
pupesh написа:Безплатно на стадиона, безплатно пред телевизора, някои хора още живеят в комунизма....

Не върви точно мен да ме наричаш комунист :mrgreen: , просто си има някои обществени неща, които трябва да си останат безплатни, свободното гледане на футбол по тв, теглене на филми и музика от нета и градският транспорт. Гледането на футбол на живо от стадиона поне аз не съм твърдял, че трябва да е безплатно а на въззможно най-ниски цени, започващи примерно от 2 лв

Все някой трябва да ги плати тия неща. По справедливо ли е да се плащат от данъците на всички? Някои не се интересуват от футбол, други не се возят в градския транспорт, трети не слушат музика...всички трябва да плащат солидарно ли?
фен на еднодневката

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 мар 2015 22:17

pupesh написа:
milen.hristov написа:

Все някой трябва да ги плати тия неща. По справедливо ли е да се плащат от данъците на всички? Някои не се интересуват от футбол, други не се возят в градския транспорт, трети не слушат музика...всички трябва да плащат солидарно ли?

Защо държиш всички да разберат колко си тъп?

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 05 мар 2015 22:17

Бих се абонирал ако даваха петъчния контрол от парламента, същия цирк е като първенството ни! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Djoro1974
Контакти:

Мнениеот Djoro1974 » 05 мар 2015 22:21

Някой усещали се като плати за тия два канала какъв АВТОГОЛ си вкарва.По тая логика утре и БТВ ще направят такива канали и ще вкарат ШАМПИОНСКА ЛИГА.Какво правим тогава?Пак ли ще плащаме?
Лично мен могат ме цунят по вувузелата.Пари за тия канали няма да видят от мен.Мога и без А-група,а за английските мачове има Sopcast...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 мар 2015 22:47

На практика трябва да плащаш само за нашето първенство,всичко друго го има в нета,а и там качеството постепенно се подобрява.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 мар 2015 22:52

Как не може да проумеете някой хора, че това е ДОБРОВОЛНА УСЛУГА ! Искаш да гледаш "А" група и дербитата на "Висшата Лига" плащаш, не искаш не плащаш ! Толкова ли ви е трудно да осъзнаете и да разберете, че никой не ви кара на сила ? Това е пазарната икономика. Имаш дадена услуга, която само пазарът може да определи дали може да съществува или не. Ако има достатъчно хора, които са готови да дават по 4 лв. услугата ще има успех, ако няма достатъчно желаещи, този проект ще се провали, толкова е просто и ясно.

Защо всеки се чувства, като крал на светът и е длъжен да се обяснява, как нямало да даде и стотинка за еди си, какво !?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 мар 2015 22:58

Тя твоята "пазарна" икономика е.ба майката на спорта в света.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 мар 2015 22:59

Ако си толкова интелигентен да създадеш друга система, свободен си да я създадеш....
Греша ли нещо в тезата си по темата ? Някой задължава ли те да си закупиш тази услуга ?

Върни се в “Свободна зона”