137 години свободна България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 137 години свободна България
От прочетените коментари до тук ми прави впечатление за и против Турция дали били поробители ......потресающо .Явно наистина сме за никъде като нация .Свършили сме като народ .
Как, бе, как може да има толкова отре*ки в тая наша държава ... !? Всичкото русофил е за г*зовите камери ... !!! Тук трябва да останат само БЪЛГАРОФИЛИ ... !!! Хора, като Левски, Ботев, Вазов ( да не ги изброявам всичките ) са дали живота си за България, не за СССР-то ... Бахти оли*френите има в тоя форум ( някои от тях даже са левскари ) ... 

CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия
Станко, много си изнервен на този ден, недей така.

О, пусто да остане подобно съединение! Ние го нежелаеме и на най-върлите си душмани. Джанъм, ние искаме да имаме история, минало, свои герои, наше “ура”. Как не могат да разберат това московските славянофили? Ревне ни са, ей така, щото между безбройните чужди паметници по всичките краища на Отечеството ни да има запазено и едно кьошенце наше, българско. Искаме да видим ние, че между различните площади и улици на градовете, украсени с имена: “Московска”, “Александровска”, “Аксаковска”, “Паренсова”, “Гуркова”, “Славянска”, “Николаевская”, “Невская” и пр. да блешука и нещо като “6-ий септемврий”, “Сливница”, “Драгоман”, “Батенберг” и т.н. Лошо ли искаме? Лошо-добро, искаме си го у нас, дома, на бащиното си свято огнище. Чуждото ние не щеме; но желали бихме, щото и чуждите да си подръпват покровителската ръчица от нашето, защото тя може и да бъде опарена, не основана на много закони, а в такъв случай, християнската любов почва да капризничи…
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Големи комплекси от Русия, голямо нещо. 

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
sangio написа:Тук трябва да останат само БЪЛГАРОФИЛИ ... !!!
Ще останат, няма страшно, до няколко години повечето градове ще бъдат по подобие на Сливен, тогава ще сте само българофили и европейци.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:sangio написа:Тук трябва да останат само БЪЛГАРОФИЛИ ... !!!
Ще останат, няма страшно, до няколко години повечето градове ще бъдат по подобие на Сливен, тогава ще сте само българофили и европейци.
Не разбирам как с цялата си наглост ги пишеш тези неща... Що не кажеш, че имаш само една капка кръв от 10, която да е българска?

CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия
Окупацинен дълг.Поне така се води в РУСКИТЕ и международни документи.чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
HoUs4oOL написа:sangio написа:Тук трябва да останат само БЪЛГАРОФИЛИ ... !!!
Явно не си българин с " този " си изказ .. !?

Ходи при шФабите, кланяй им се на тях и не се връщай в Бг ( а, ако пък си в България, веднага трягвай за там ) ... !!!
diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Станко, много си изнервен на този ден, недей така.
Няма такова нещо. Вчера едни потребител ти написа, че винаги се включваш и спориш за теми, с които не си наясно и нямаш никакво понятие и днес веднага бързаш да докажеш, колко е прав

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване