ndrangheta написа:CTAHKO написа: през последните години печеливши са все такива филми свързани с педали и евреи или откровено пропагандни, в които накрая се вее американският флаг
Глупости.
Оскар за най-добър филм:
2005 Crash - няма евреи, няма педали, На всичкото отгоре този филм бе предпочетен пред откроевно педалския и далеч по-успешен Brokeback Mountain. Няма про-американска пропаганда, има критика на американското общество
2006 The Departed - филм на Скорсезе за мафията. няма педали, няма евреи, няма проамериканска пропаганда
2007 No Country for Old Men - уестърн, няма евреи, няма педали, няма проамериканска пропаганда
2008 Slumdog Millionaire - филм за индийската версия на "Стани Богат". няма евреи, няма педали, няма проамериканска пропаганда
2009 The Hurt Locker - филм за войната в Ирак. евреи и педали няма, но може да се твърди че има проамериканска военна пропаганда.
2010 The King's Speech - филм за заекващ английски монарх. няма евреи, няма педали, няма проамериканска пропаганда
2011 The Artist - френски черно бял филм без реплики. няма евреи, няма педали, няма проамериканска пропаганда
2012 Argo - филм за заложническата криза в Иран. няма евреи, няма педали, но съм съгласен че има американска пропаганда
2013 12 Years a Slave - филм за робството в САЩ - няма евреи, няма педали, има критика на американското общество, със сигурност няма про-американска пропаганда
И какво се оказва, от 10 филма американският флаг се вее в два. Че то в българските филми нашият флаг се вее повече

Марлон Брандо в велик актьор, но това двеминутно клипче не изчерпва всичко което е казвал някога за евреите. През по-голямата част от живота си се пишеше "приятел на Израел" (какъвто аз не съм , само констатирам)