pomiqr243 написа:Какво стана със снимкте, които щяха да вадят американците за сваления от Русия самолет?
Не са ми платили за такова нещо и нищо не знам. Ти откъде го имаш това инфо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr243 написа:Какво стана със снимкте, които щяха да вадят американците за сваления от Русия самолет?
scb написа:pomiqr243 написа:Какво стана със снимкте, които щяха да вадят американците за сваления от Русия самолет?
boabbb написа:scb написа:pomiqr243 написа:Какво стана със снимкте, които щяха да вадят американците за сваления от Русия самолет?
Я, колко е хитър другаря банкер![]()
scb написа:Захарченко написа:Абе научете се да си оразмерявате снимките, деева и тъпанарите!
Не може! Платиха ми да е с големи снимки за да се дразнят чикиджиите!!!
boabbb написа:pomiqr243 написа:Какво стана със снимкте, които щяха да вадят американците за сваления от Русия самолет?
Промиват ги![]()
![]()
Захарченко написа:scb написа:Захарченко написа:Абе научете се да си оразмерявате снимките, деева и тъпанарите!
Не може! Платиха ми да е с големи снимки за да се дразнят чикиджиите!!!
От тебе ли да се дразня, бе, мутант? За какво, че в полята на Д****цево хунтаджиите висят по стълбовете? Глупак.
scb написа:
Ужаззз, наистина ли такива любезни хора като освободителите бесят? А защо пък точно "хунтаджии" бесят? Нали с мутантите няма да правят така.
Захарченко написа:scb написа:
Ужаззз, наистина ли такива любезни хора като освободителите бесят? А защо пък точно "хунтаджии" бесят? Нали с мутантите няма да правят така.
Не, те ще бъдат предоставени по сутиен и токчета в домовете за забавление на чеченците. Отзад ще станеш като 220 мм минохвъргачка.
stefani написа:Рубладжиите вън !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта