Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2015 23:12

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
И защо се сети да протестираш едва сега, а не го направи преди 2 години? Аз знам причината, но ми е любопитно ти как ще се оправдаеш.

За какво да се оправдавам бе !! Да не съм дал аз правата на Домуса ? БФС продадоха правата на Домуса, те да се оправдават. Да не говорим, че преди две години той не беше член на изпълкома. И защо цяла година и половина преди да изтече договора, изведнъж юрнаха клубовете, спешно да подписват 5 годишен договор ? Направо погребаха "А" група, гарантираха че през следващите 5 години няма да има смислени приходи за отборите.

Проблемът за вас, цесекарите, не е в това кой е собственик на правата, а в това, че той ви бърка под опашния прешлен с отбора си и със самочувствието си, което пък е оправдано за момента.
Всички вие, и червени, и сини, и жълти, които го плюете, тайно се надявате да бъде ваш собственик, ама не би.. и това поражда злобата ви. Дори го направихте шеф на Нова, който определя цените на предаванията на Нова.

Ти няма откъде да знаеш какъв е проблема на нас цесекарите. Защото ти не си и никога няма да бъдеш цесекар. Не си достоен за това.
А нередното си е нередно. Конфликта на интереси е очевиден. Гузното мълчание на не-цесекарите е срамно и гнусно.

Вашият проблем е един единствен:
Вие сте свикнали от време оно да сте галеници на държавата и футболния съюз и сега, когато това не е толкова лесно, започвате със заговори, директиви и други такива, с които да оправдаете нещастното си съществуване в реалност, за която не сте пригодени (има и още един-два подобни отбора).
Да не говорим, че държавната подкрепа за вас продължава, с пълна сила!

Сега ви е виновен Домусчиев..утре ще е друг, но ако тоя друг е ваш човек, тогава всичко ще е цветя и рози....краят няма да го пиша!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2015 23:15

Кашчей написа:[quote="peliforewer"

Знаеш ли, аз влязох два пъти във вашата клубна телевизия и двата пъти ми искаше пари, за да гледам контролите ви. Това как ще го коментираш?!

Отиди се накваси малко в Дунава, че взе да пишеш глупости.[/quote]

Сайтът не ме пускаше свободно. А дали иска рег или плащане..разликата каква е, след като и двете означават плащане?[/quote]
Като се регистрира в Гонг колко плати,да ти ги възстановя и ни освободиш поне за месец :) .[/quote]

10 бона
Писаха, че трябва да покривам дълговете на ЦСКА за лиценза през 2008-а :oops:[/quote]
Сега разбрах защо останахме без лиценз,пак не си платил.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 фев 2015 23:21

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
И защо се сети да протестираш едва сега, а не го направи преди 2 години? Аз знам причината, но ми е любопитно ти как ще се оправдаеш.

За какво да се оправдавам бе !! Да не съм дал аз правата на Домуса ? БФС продадоха правата на Домуса, те да се оправдават. Да не говорим, че преди две години той не беше член на изпълкома. И защо цяла година и половина преди да изтече договора, изведнъж юрнаха клубовете, спешно да подписват 5 годишен договор ? Направо погребаха "А" група, гарантираха че през следващите 5 години няма да има смислени приходи за отборите.

Проблемът за вас, цесекарите, не е в това кой е собственик на правата, а в това, че той ви бърка под опашния прешлен с отбора си и със самочувствието си, което пък е оправдано за момента.
Всички вие, и червени, и сини, и жълти, които го плюете, тайно се надявате да бъде ваш собственик, ама не би.. и това поражда злобата ви. Дори го направихте шеф на Нова, който определя цените на предаванията на Нова.

Ти няма откъде да знаеш какъв е проблема на нас цесекарите. Защото ти не си и никога няма да бъдеш цесекар. Не си достоен за това.
А нередното си е нередно. Конфликта на интереси е очевиден. Гузното мълчание на не-цесекарите е срамно и гнусно.

Вашият проблем е един единствен:
Вие сте свикнали от време оно да сте галеници на държавата и футболния съюз и сега, когато това не е толкова лесно, започвате със заговори, директиви и други такива, с които да оправдаете нещастното си съществуване в реалност, за която не сте пригодени (има и още един-два подобни отбора).
Да не говорим, че държавната подкрепа за вас продължава, с пълна сила!

Сега ви е виновен Домусчиев..утре ще е друг, но ако тоя друг е ваш човек, тогава всичко ще е цветя и рози....краят няма да го пиша!

Ти си изкукуригал явно. Без да влизам в полемика за времето преди 89та, мога да каже че в последните 25 години, не само че няма никаква помощ за ЦСКА, но има и злобен геноцид.
И как така не сме пригодени ? От 90та до 93та година ЦСКА прави трансфери на стойност 25 млн лева днешни пари. ЦСКА най-пръв и най-добре от всички се ориентира в условията на пазарна икономика.

Но стига бяга от темата с офтопик. Домуса натресе неизгоден 5 годишен договор на клубовете. В качеството си на член на изпълкома притисна клубовете да подпишат. Пак в качеството си на член на изпълкома продаде, а след това притича на другия бряг и в качеството си на собственик на фирма купи правата. След това още на другия ден излезе схемата с платения канал. Ни в клин, ни в ръкав, на юруш.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2015 23:29

Кашчей написа:Това ще помоля някой як цесекар да ми го обясни, разясни и тъ нъ:

Изображение

Коректно отношение,1месец гледаш продукта и ако ти харесва продължаваш,до сега никой не е плащал,само плашим лудогорци,те са свикнали пакета да го получават с кренвирши и да не го плащат.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

matlok
Контакти:

Против ДИЕМА ,,спорт"....

Мнениеот matlok » 24 фев 2015 00:40

"Нека покажем червен картон за този монополен натист върху плещите на обикновения зрител, скъпи фенове, изразете ВАШАТА подкрепа чрез споделяне на страницата във фейсбук или други БГ страници с цел по-голяма публичност. Да предизвикаме медийния интерес, да покажем, че може да бъдем единни и да отстояваме нашите интереси ..." https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D ... 07?fref=ts

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 фев 2015 01:25

Стриймчето баца, а като са повече хора, по-малко трябва да забива, поне на теория. Така че какво ви дреме. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Продукт: А група , Производител: БФС , Цена: 3,96 лв.

Мнениеот Alexx » 24 фев 2015 09:10

bobo_13 написа:Говори ми за ВЛ...че тя печели не толкова от абонатите в Англия, колкото от останалия свят. А и като си закупиш пакета на Скай гледаш мачове от цял свят + новини + филми...т.е. не ти трябва друго. У нас плащаш едни 15-20 лв за някакви новини и 10 филма, които се въртят цяла година(справка Мисията невъзможна; Властелина на пръстените и Сам вкъши) и още 120 канала, които не се сещаш, че имаш.....

Не е така . Oт сделката между Висшата лига със Скай и Бритиш телеком е на стойност 5.1 млрд.. Висшата лига с договори с чужди телевизии зема колко 2 или 3 млрд лири за следващите 3 сезона. иначе за другото си прав.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2015 09:14

Днес си платих нета и кабела и не са ми искали допълнителна сума за тези канали :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2015 09:17

Кашчей написа:Днес си платих нета и кабела и не са ми искали допълнителна сума за тези канали :roll:

А имаш ли ги? :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 фев 2015 09:19

Кашчей написа:
1982 написа:Това на Нова и Домус паша минава всякакви граници. Искат предварително операторите да им снесат тлъсти суми, без да се знае дали интересът към тоя канал ще ги оправдае.

Ти, като ходиш на кино или театър, първо гледаш и след това ли плащаш..че и на стадиона де 8-)

Ти не схвана ли,че на нас ни е през оная работа за 4те лева,а проблемът е в това,че ни правят на маймуни ?

Върни се в “Свободна зона”