Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:
И защо се сети да протестираш едва сега, а не го направи преди 2 години? Аз знам причината, но ми е любопитно ти как ще се оправдаеш.
За какво да се оправдавам бе !! Да не съм дал аз правата на Домуса ? БФС продадоха правата на Домуса, те да се оправдават. Да не говорим, че преди две години той не беше член на изпълкома. И защо цяла година и половина преди да изтече договора, изведнъж юрнаха клубовете, спешно да подписват 5 годишен договор ? Направо погребаха "А" група, гарантираха че през следващите 5 години няма да има смислени приходи за отборите.
Проблемът за вас, цесекарите, не е в това кой е собственик на правата, а в това, че той ви бърка под опашния прешлен с отбора си и със самочувствието си, което пък е оправдано за момента.
Всички вие, и червени, и сини, и жълти, които го плюете, тайно се надявате да бъде ваш собственик, ама не би.. и това поражда злобата ви. Дори го направихте шеф на Нова, който определя цените на предаванията на Нова.
Ти няма откъде да знаеш какъв е проблема на нас цесекарите. Защото ти не си и никога няма да бъдеш цесекар. Не си достоен за това.
А нередното си е нередно. Конфликта на интереси е очевиден. Гузното мълчание на не-цесекарите е срамно и гнусно.
Вашият проблем е един единствен:
Вие сте свикнали от време оно да сте галеници на държавата и футболния съюз и сега, когато това не е толкова лесно, започвате със заговори, директиви и други такива, с които да оправдаете нещастното си съществуване в реалност, за която не сте пригодени (има и още един-два подобни отбора).
Да не говорим, че държавната подкрепа за вас продължава, с пълна сила!
Сега ви е виновен Домусчиев..утре ще е друг, но ако тоя друг е ваш човек, тогава всичко ще е цветя и рози....краят няма да го пиша!