Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2015 16:21

boabbb написа:
rhaegar написа:Мен не ме изнервя, от гледната ми точка на абонат на Булсатком. Далеч съм от мисълта, че са страшно загрижени за своите потребители повече, отколкото за собствения си интерес, но и те са прави за себе си-това на Нова е изнудване.

Ще дадеш ли 4 кинта, ако влезе :roll:

Не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 23 фев 2015 16:42

Силно ме съмнява да се задържи повече от 1-2 месеца това. Точно в България много трудно ще стане, а и винаги ще има алтернативи, към които ще се насочат повечето хора.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2015 16:47

1982 написа:Това на Нова и Домус паша минава всякакви граници. Искат предварително операторите да им снесат тлъсти суми, без да се знае дали интересът към тоя канал ще ги оправдае.

Те за да го искат, значи по-скоро очакват, че няма да ги оправдае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 23 фев 2015 17:20

Logical person написа:
Gary Shaw написа:e явно повече няма да гледаме А група и дербитата от Висшата Лига тоя сезон

За дербитата от Висшата лига има линкове колкото искаш. Има с много добро качество. Всъщност за всички шампионати и турнири, не зависим от телевизиите - намират се в нета. Само за "А" група е проблема.

Абе друго си е да си гледаш мачове на плазмата пред това да ти срича някакъв руснак на компютъра със постоянно засичания на картината

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 фев 2015 17:22

И на "плазмата" могат да се гледат и без да ти срича руснак. ;)
Тепърва открихте acestream-a и вече разбирате. :lol:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 23 фев 2015 17:35

memnto написа:И на "плазмата" могат да се гледат и без да ти срича руснак. ;)
Тепърва открихте acestream-a и вече разбирате. :lol:

Acestream-a е окрит отдавна и се позлва повече от сопкаст вече. В България винаги ще се търси алтернативния гратисен начин, което е нормално предвид обстановката в стрната. За това и казвам, че няма да я бъде тази схема. А и ХД-то не може да бъде изтъкнато като предимство, защото сопкаста и ейсстрийма също ти вадят ХД качество.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

viroglav
Контакти:

Продукт: А група , Производител: БФС , Цена: 3,96 лв.

Мнениеот viroglav » 23 фев 2015 17:59

Не , това не е поредната тема за платените канали !

Темата е за продукта български футбол , създаден преди близо един век и никой досега не е успял да покачи цената му . Друг е въпроса дали някой въобще е имал такова желание или други фактори са пречели през цялото това време .

Но към въпроса ... За последните около 25 години в условия на "прозрачност" и "демокрация" трябваше формулата за вдигане на цената на този скъп продукт да е отдавна вече намерена . Да , ама не .. блаженни са вярващите във "феърплея" , във "футболните ни специалисти" , в "професионализма" на футболистите , в "безпристрастните коментатори на мачовете" , в "коментарните студия" след и преди двубоите и тяхното качество , като тука включвам хората , които дават оценките и как ги дават , във "безпристрастните" и всичко "виждащи" рефери , изобщо списъка е много дълъг . Можем да го продължим още малко , като вметнем детско юношеските школи и продукта , който се вади от там при наличието или неналичието на бази годни за употреба , да вмъкнем и БФС , като някакъв вид гарант , че нещата се случват или поне "някога" ще се случат ...

Да , футбола е скъп продукт , но си остава продукт . А един продукт струва толкова , колкото някой е склонен да заплати за него . И 100 милиона лв. да му искаш , като не струва даже и 3,96 лв. общо , а не на телевизор или домакинство , то кой ще ти ги даде тези пари . Отговорът е ясен , облъчените от медиите фенове . А колко са фенове наистина и какъв е техния стандарт на живот в обществото всеки може сам да си даде отговор .

Да отворим вече и самата рана ... Как да се вдигне качеството , а от там и цената на продукта "български футбол" ? Нещата са от прости , та по - прости ! България е с население между 7 и 8 милона човека пряко сили , как ще ги накараш да се заинтересуват от този продукт и да го купят ? Да го купят не от някоя телевизия или радио , а да го купят на стадиона под формата на билет за мача . Хората обичат да има позитивизъм , както в къщи , така и на улицата . А какво им предлага продукта футбол ? Отговорът на този въпрос също е ясен - негативизъм от всякакво естество . Замислете се колко футболни предавания за А група има по телевизията , ама наистина футболни , а не някакви си шоута на самопровъзгласили се и от никой друг непризнати капацитети по темата футбол ! Предавания , в които доказани и безпристрастни специалисти коментират темата футбол . Не някой журналист на хранилка , а специалист по темата ! Журналистът никога не трябва да изказва мнение , той трябва да предоставя доказани факти , а не такива от сорта на - така се говори от някакви "сигурни" източници и тем подобни излияния на несъстоятелност ... Мнението трябва да е на специалиста . Тук опираме и до други проблеми с купените Про лицензи на треньорите от НСА , но това също си е по темата футбол , качество и цена . Искренно се надявам да има наистина останали футболни специалисти в България , но дали това не е химера ...

По въпроса с "шоутата" отразяващи към ден днешен футболната ни А група . Те са просто жалки , друга дума не намирам ... Обикновенно продължителността им е около час , в който половината от времето - засичал съм го , се говори за един единствен отбор . Следват пет до десет минути за другия , половин или една минута , но не винаги общо за останалата А група и дойде време да свършва предаването ... смешно или тъжно ?!? Така се прави ПР на българската А група . А напоследък дори не се говори за този отбор и за футболното около него , а се прави нон стоп скрита реклама , която не е платена разбира се , на вече сигурно десетките организации около този отбор и как най - лесно да се свържете с тях и да им дарите някакви пари . С това облъчване ли ще се вдигне цената на този продукт , футболния ? Отговорът пак е ясен , твърдо не !

За БФС и разните им там комисии , членове и членки на изпълкоми , за тях или добро или нищо , както за мъртъвците , БОГ да ги прости !

Държавата ?!? Къде я ? И как всъщност вече се казва , защото нищо българско не остана в България ? 25 години управниците не могат да напишат и приемат в парламента един работещ закон за спорта и базите , защото това са две неразделни величини ... Говорим за футбол , но къде са другите колективни спортове - волейбол , баскетбол и каква е цената на техния продукт ??? 0 лв. към ден днешен ! Това е реалността , пълна абдикация на управляващите татковината ни . Вижте съседните нам държави Румъния , Сърбия , та даже и Македония ... за Гърция няма какво въобще да говорим .

Ако някой иска или има желание нека доразвие тази безкрайно дълга тема , аз лично се омерзих даже и от собствените си писания , но ако си мълчим ефекта ще е нулев ... то не се знае и ако говорим и вдигнем малко повечко пушилка дали ще даде резултат , ама все пак ...

Потребителски аватар
kataluneca89
Контакти:

Re: Продукт: А група , Производител: БФС , Цена: 3,96 лв.

Мнениеот kataluneca89 » 23 фев 2015 18:07

За не поздравявам родата на господин Дидие Щосел изпълнителен директор на „Нова броудкастинг груп
http://gong.bg/bg-football/drugi/interv ... nal-317792

АЗ няма да си плащам да гледам отборите на берое,славия ,хасково,локо софия , и тем подобни ... Цена: 3,96 лв.
да не е кой знае каква както се казва една кутия цигари ... ама нито са достъпни каналите при всички кабелни оператори ... ( аз няма да си сменям доставчика заради желанието на господин Щосел да се прави на мн умен директор.... нито ще плащам 4 лв за 2 канала като плащам 17 за 200 канала .... с цялото му уважение тези 2 канала и инвестицията която са направили да си я ....... и без това е ясно какво ще стане в родното така интересно първенство ....

scot

Мнениеот scot » 23 фев 2015 18:09

само един уговорен мач и продукта става -0 лева....
А колко мноо пъти има такива на сезон, на крог. Плюй и забрави.
Ти! КУПИ ЛИ СИ АКЦИИ?!?!?!? БЪРЗАЙ, ТРЕЕ ТИ ПРИРЕБЪТ СИЧКИТЕ ПАРИ. ФАУИТ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 18:11

Хихи, от интервюто на тоя нещастник, излиза че те го правели това в името на българския футбол, да се развиел, а не за да смучат пари. Абсолютни алчни наглеци, поне си признай, че ламтиш за пари, не лъжи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”