Кога Българите ще се осъзнаем ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valio_cska
Контакти:

Кога Българите ще се осъзнаем ?

Мнениеот valio_cska » 21 фев 2015 17:53

Всеки реве че заплатите били ниски че народа мизерствал а запитвали ли сме се дали правим нещо за да променим това? Първо замисляли те се що за хора сме? Аз съм се запитвал и съм стигнал до извода че сме безхарактерен и мекошав народ, народ без собствена позиция и без интереси, които да отстоява. Забелязал че сме и големи сеирджии и всеки който е на различна позиция от мнозинството бива усмиван и подиграван. Кога ще сме твърд народ като Гърците например като Сърбите ако искте даже ? Защо сме толкова слаби? Силата не е ли в нас за да променим негативната ситуация около нас а не само да се оплакваме колко сме зле и че тези " от горе" са виновни за всичко и така да е ние защо спим? Стига сме се делели на Русфили и Русофоби народа ни загива бавно но след 20 години ще сме циганска държава разпасана от всякъде ! Аз като по малък бях патриот но вече няма с какво да се гордея с нашата страна искам по силен народ а не такъв който само се оплаква и прави интриги по между си никой не застава твърдо с ясна позиция кога ще сме народ ?

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Кога Българите ще се осъзнаем ?

Мнениеот Libera » 21 фев 2015 18:11

Толкова неграмотен народ може само да се оплаква и да реди революции в главата си. Ето, ти забелязваш и назоваваш нещата с истинските им имена, но и ти си неграмотен и вероятно в училище вместо да учиш си пушил или си бягал от час. Всеки се спасява както може - който може, успява...който не може - пише неграмотно по форуми и се чуди "що не стават работити"!

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 21 фев 2015 18:14

Libera написа:Толкова неграмотен народ може само да се оплаква и да реди революции в главата си. Ето, ти забелязваш и назоваваш нещата с истинските им имена, но и ти си неграмотен и вероятно в училище вместо да учиш си пушил или си бягал от час. Всеки се спасява както може - който може, успява...който не може - пише неграмотно по форуми и се чуди "що не стават работити"!

А ти виждаш ли за какво се хващаш? Че има няколко пропуснати запетаи ;х Аз щом ти пиша значи че съм грамотен, нали ти е ясно? Не е задължително да пиша като учител по Български за да ме разбереш !

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 21 фев 2015 18:20

Чисто и просто, българите ще се осъзнаят, когато се обърнат отново към Православната си вяра, от която са се отрекли след 1944 г. Всичко друго е гонене на вятъра и преливане от пусто в празно.

„И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни“ /Иоан. 8:32/!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 21 фев 2015 18:21

valio_cska написа:
Libera написа:Толкова неграмотен народ може само да се оплаква и да реди революции в главата си. Ето, ти забелязваш и назоваваш нещата с истинските им имена, но и ти си неграмотен и вероятно в училище вместо да учиш си пушил или си бягал от час. Всеки се спасява както може - който може, успява...който не може - пише неграмотно по форуми и се чуди "що не стават работити"!

А ти виждаш ли за какво се хващаш? Че има няколко пропуснати запетаи ;х Аз щом ти пиша значи че съм грамотен, нали ти е ясно? Не е задължително да пиша като учител по Български за да ме разбереш !

Нали трябва за нещо да се хване ..въпросният тип!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 21 фев 2015 18:24

Никога! Ние сме болен народ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 фев 2015 18:32

Когато спреме да пишеме простотии по форумите, значи сме се осъзнали.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 18:48

Още с първия отговор в темата са ти дали и отговор, пич. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 21 фев 2015 18:55

Доста приятна изненада от автора е тази тема, защото имам впечатления, че принципно хич но го слуша главата :)

По темата, най-елементарният начин да покажем някакво осъзнаване е да спрем да гласуваме за едни и същи мутри вече 25 години. Искам да попитам тези които са гласували за Герб, Атака, Бареков, БСП, Костов, Първанов, и всякакви подобни чучела, забелязват ли някаква промяна? Някой да е погнал Пеевски? Лупи? Някой едър мафиот има ли в затвора? Бях слушал, че от всички затворници в България само един е там заради корупция! Е при тези факти имате ли съмнение, че Герб = БСП = ДПС = Всякакви други "партии" = МАФИЯ! Това е ясно на 99% от българите и въпреки това пак си избираме същите мафиоти. Е вие мазохисти ли сте, мекотели ли сте, тъпи ли сте!?!

Малко по-сложният начин е протест, но преди година и половина се видя, че и за това не ставаме. 10 000 протестират, всички други им се смеят, викат им проституиращи, и обясняват колко са си добре с 500-те лева заплата дето взимат.

Моля всеки от вас да се погледне, да си спомни за кой гласува и къде беше на протестите, и да си отговори на въпроса, дали не е пряк виновник/виновничка за л@йната в които сме затънали!

При такова мнозинство, малцината будни и интелигентни българи нямат абсолютно никакъв шанс! Именно затова напускат държавата, а не заради това, че някой си пишел неграмотно в някакъв си форум! Извадете си главите от задниците и се погледнете в огледалото ако можете!

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 21 фев 2015 18:59

Болен Левскар написа:Доста приятна изненада от автора е тази тема, защото имам впечатления, че принципно хич но го слуша главата :)

По темата, най-елементарният начин да покажем някакво осъзнаване е да спрем да гласуваме за едни и същи мутри вече 25 години. Искам да попитам тези които са гласували за Герб, Атака, Бареков, БСП, Костов, Първанов, и всякакви подобни чучела, забелязват ли някаква промяна? Някой да е погнал Пеевски? Лупи? Някой едър мафиот има ли в затвора? Бях слушал, че от всички затворници в България само един е там заради корупция! Е при тези факти имате ли съмнение, че Герб = БСП = ДПС = Всякакви други "партии" = МАФИЯ! Това е ясно на 99% от българите и въпреки това пак си избираме същите мафиоти. Е вие мазохисти ли сте, мекотели ли сте, тъпи ли сте!?!

Малко по-сложният начин е протест, но преди година и половина се видя, че и за това не ставаме. 10 000 протестират, всички други им се смеят, викат им проституиращи, и обясняват колко са си добре с 500-те лева заплата дето взимат.

Моля всеки от вас да се погледне, да си спомни за кой гласува и къде беше на протестите, и да си отговори на въпроса, дали не е пряк виновник/виновничка за л@йната в които сме затънали!

При такова мнозинство, малцината будни и интелигентни българи нямат абсолютно никакъв шанс! Именно затова напускат държавата, а не заради това, че някой си пишел неграмотно в някакъв си форум! Извадете си главите от задниците и се погледнете в огледалото ако можете!

респект ! :)

Върни се в “Свободна зона”