Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alvarez
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот Alvarez » 21 фев 2015 17:47

Кашчей написа:
popokutepetel написа:
Кашчей написа:
popokutepetel написа:
love_hurtz написа:
popokutepetel написа:Хубава работа, но циганска :) . Типично по булгаристански стават нещата, а после рев, що така се получило. Нов канал, особено спортен се пуска преди начало на сезон, а не по средата. Да не говорим, че нас отново ни взеха за аборигени. От една страна плащам за Диема и Нова спорт, а от друга искат да ми приберат пари за двата им измислени канала, които отгоре на всичко имам интерес да гледам за два месеца, а после цяло лято какво? Само ще им плащам? Странно ми е как ли ще ме гледат в кабеларката ако отида и заявя, че искам да си прекратя договора с тях. А за това имам право, тъй като ми променят съдържанието на програмите. Нова показаха какво се нарича нелоялна търговска практика. Просто си плачат да бъдат съдени. Ако ми остане време за кеф може и да ги подпукам.

Ок има подходящи агенции отиди оплачи се, също така опитай да ги съдиш няма проблем. "Адвокате" сигурен съм, че дори договора си не си си прочел като го подписваш за кабелната. Така, че кротни се ;)

Умник, сигурно си на заплата към собственика като гледам :). Айде обяснявам като за малоумен, че белким схванеш :). Когато подписвам договора аз го подписвам за конкретни програми. А програмата има прог. схема и съдържание. С договора аз се съгласявам да плащам за това съдържание, а те да ми го доставят. Като се промени съдържанието за мен възниква правото да се откажа :). И за това казах, че тук е налице лоша търговска практика, което е наказаумо. Пример днес сключвам договор с теб за програма, която ти включва най-интересните мачове от анг. първенство. Ти плащаш за нея. Утре обаче ти пускам друг канал, принуждавайки те да плащаш за него, а от първия махам тези мачове за които аз по договор ти плащам. И аз имам право да прекратя договора. Или за да ме разбереш по ясно - сключвам договор с теб да ми осигуряваш за една година да си гледам Клаудия Шифър. На шестия месец обаче, ти пращаш Клаудия Шифър по друг канал, а почваш да ми пускаш Цецка Цачева :). Естествено, че ще ти тегля една майна и няма да ти платя.

А ако това е решила телевизията и пуска нов канал, който не влиза в пакета, за който си подписал договора?

Това си се оправя кабеларката, не е мой проблем :) Като сключва договори с калпав партньор и не си е предоговорила нещата рискува да ми даде възможност да се отърва от нея :). Но както и да е споровете са безсмислени. Ако тези това по този начин го направят в Швеция знам какво ще стане. Ще им скъсат задниците. У Булгаристан всичко може и потребителя е овца за дране. Само за справка операторите плащат на тези говеда по около 2 лв. на потребител за пакета им програми. При положение, че се въвежда платен канал, който събира съдържанието на най-гледаемите събития и изпразва от съдържание другите е редно таксата за тях да бъде редуцирана и респ. потребителя да заплаща по-малко за тях. А иначе експеримента ми е ясен какъв резултат ще постигне. Нулев.

В Булгаристан може да живееш ти, аз живея в България :evil:
И да, ти сключваш договор за определени канали, а не за предаванията по тях. И на мен ми е криво, че по Дива Юнивърсъл не върви вече "Убийства в Мидсъмър" с Джон Нетълс, но това дали е по вина на оператора?!

ПП- Нали знаеш какво означава Булгаристан, или си го ползваш за да обиждаш държавата и хората, живеещи в нея?

+1962
И аз искам Нетълс, а не братовчеда.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

sandi74

Re: Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?

Мнениеот sandi74 » 21 фев 2015 17:49

muzovir написа:Аз съм на Близу. Пуснаха каналите чак днес. Сега ще трябва да си поръчам, по телефона да ми ги разкодират, а после до 2 дни да си платя. Защо всичко е в последният момент??? Не съм доволен, както и повечето колеги тук!

И аз съм на Близу.Днес в 11 часа си платих и докато се прибера в 11:15 часа вече ги бяха пуснали.Факт,неоспорим при това.

KellyB

Мнениеот KellyB » 21 фев 2015 17:49

Едни жалки мошеници излязоха тия от Нова! По-добро мнение имах за тях, но явно само парите ги интересуват! Смотаняци!!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 фев 2015 17:50

KellyB написа:Едни жалки мошеници излязоха тия от Нова! По-добро мнение имах за тях, но явно само парите ги интересуват! Смотаняци!!!!

Нали нашите физкукултурни и туристически дружества искат да им се плаща за мачовете. Пари откъде :?: Хайде Санди е единия спонсор, него не го броим 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 21 фев 2015 17:52, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 21 фев 2015 17:51

sandi74 написа:
muzovir написа:Аз съм на Близу. Пуснаха каналите чак днес. Сега ще трябва да си поръчам, по телефона да ми ги разкодират, а после до 2 дни да си платя. Защо всичко е в последният момент??? Не съм доволен, както и повечето колеги тук!

И аз съм на Близу.Днес в 11 часа си платих и докато се прибера в 11:15 часа вече ги бяха пуснали.Факт,неоспорим при това.

Абе то има, ама от родата бачкат там и не мога да се отскубна, защото плащам много малко!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 17:58

CTAHKO написа:Интересно ми е,колко зрители има на стадиона 8-) Нали някои адвокати и професори имаха претенции да са най-гледаните отбори и да са от ходжовите патки :lol:

5000, другите търсят стриймове из нета :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

yanke
Контакти:

Мнениеот yanke » 21 фев 2015 17:59

На Виваком съм пуснах го! качеството ми допада доста! за сега е това.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2015 18:01

Тия 4 и нещо си зa месец ли сa, не рaзбрaх?

Жaлко, aз тв не гледaм, че имaме един телевизор в квaртирaтa и не могa дa се вредя, aмa поне гледaх Левски нa стриймове...

Инaче другото си го гледaм през sopcast

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 21 фев 2015 18:05

Пуснах си и съм повече от доволен! Такава картинка на бг мач , никога, ама никога не съм виждал! Само ме е яд ,че толкова години мизерните телевизии ни мъчат с камери от 17 век. Вие си ревете, оплаквайте , жалвайте,но срещу парите получаваш нещо,което лично на мен ми доставя огромно удоволствие.
В тоя ред на мисли , ако имаше анкета преди , дали бих плащал по 4 лв , но да гледам А група във Full HD бих гласувал с двете ръце - ЗА. Аз лично съм много доволен.

Върни се в “Свободна зона”