Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот percival » 21 фев 2015 16:01

blanco написа:Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.

Като например, че трябва да плащаш пакета докато ти е договора ? Като например ,че ще го плащаш и лятото ,когато няма нищо ? Вярно без никакви уловки е !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 фев 2015 16:04

Мистри написа:
ivan56 написа:Нашият най-голям проблем е ,че сме свикнали всичко да е на аванта.Било филми,музика,спорт.Ако можем да го дръпнем безплатно няма проблем.Проблема идва когато трябва да бръкнем в джоба. :lol:

Каква аванта бре, зози.
Проблема е ,че само два оператора са се договорили.
Не се прави така-в последния момент.
Сега , за да гледам мачовете, трябва .
да платя на гонг.
И не знам какво ще получа.
Не са проблем 4 те лв. да се задавят дано, а това, че няма каналите, зози.

3 са с Net1, но тук не влизат разбира се и малките оператори.
За сега само БСК, Мтел и Мсат няма от големите.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 фев 2015 16:04

maztiff написа:хем искат хората да ползват продукта, хем не искат да си плащат - уж са българи, а пък всъщност като циганите...
След 2-3 години, никой няма да си спомня, че едно време е мрънкал за 32-40лв на година за футбол в HD. А дядовците да се събират по 5 човека да го гледат и да влизат с по 80 стотинки на месец :)

Като те слушам разбирам защо тази територия я изобразяват като кенеф навън :) Само да те питам от къф зор пък трябва да плащам на някакви алчни боклуци по два пъти за едно и също нещо?

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 21 фев 2015 16:05

percival написа:
blanco написа:Виваком ми ги пуснаха без никакви договори. Стига писахте глупости. Излиза вярна приказката, че българина скача яростно, само когато му бръкнат в джоба.

Като например, че трябва да плащаш пакета докато ти е договора ? Като например ,че ще го плащаш и лятото ,когато няма нищо ? Вярно без никакви уловки е !

Договора ми е изтекъл отдавна и не съм го подновил, просто си добавих пакета на Диема без проблем през оператор и лятото ако искам, мога да го махна. ;)

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 21 фев 2015 16:06

Човек Championship да иска да гледа, те пак въртят надпис с грамадни букви - АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ДИЕМА ЕКСТРА при БЛИЗУ, НЕТ1 ...
Вчера по телефона звънят да се абонирам, който иска ще се абонира .

ПС: Дори коментатора през 3 минути агитира за абонамент.
Последна промяна от mitkod на 21 фев 2015 16:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 16:07

gikahadji написа:Ами като сте тръгнали барабар Петко с мъжете да сравнявате, в Англия плащат и 145 лири годишен лиценз. Ние нали сме тарикати да вземат и на нас да ни вкарат едно тв лицензче, че да не сме по-тарикати от европейците. Да ви имам мислителите и сравненията! С кеф бих им дал и тройно и четворно повече, ако насреща получавам качествен телевизионен продукт(подчертавам телевизионен, не футболен, защото качеството на терените и футбола не зависят от телевизията, въпреки, че определено имат отношение при определяне на цената.) И тъй като трябва първо да си платя и едва след това да разбера какво е качеството на предлаганата услуга, благодаря, аз съм пас.

И у нас си го имаше този данък-такса през комунизма. Беше символичен, но се плащаше. Все още се плаща и годишна такса за радиоточка там където има. Плаща се към данъка за апартамента или в пощата. Тук преди 3-4 години се заговори отново за данък ТВ+ Радио и се говореше за около 60 лв годишно. Така че като пуснат 50-те цифрови канала свободно може и да стане. Да не говорим, че след 1-2 години ще сменят и цифрофизацията на ДВБ-Т2 :)
В Англия не те питат искаш ли не искаш ли. Минават със специални коли и със специална апаратура засичат колко приемника имаш у вас и ти пращат бележката по пощата. Ако не платиш има глоби и т.н.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 21 фев 2015 16:10

ivan56 написа:Нашият най-голям проблем е ,че сме свикнали всичко да е на аванта.Било филми,музика,спорт.Ако можем да го дръпнем безплатно няма проблем.Проблема идва когато трябва да бръкнем в джоба. :lol:

Каква аванта бе ,ти за телевизия до сега не си ли плащал.Ти да не мислиш,че хората "лягат и стават" с въпроса как да гледат А гр.Като толкова искаш да гледаш плащаш си и гледаш,но не ни съди нас тези,за които това не представлява интерес.
Понякога имам чувството ,че в тоя форум пишат само някакви безделници на по 20-25 г.,които по цял ден се чудят,какво да правят и нямат и най-бегла престава за реалния живот извън стените на детската си стая и виртуалния свят от интернета.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 фев 2015 16:12

blanco написа:
percival написа:

Договора ми е изтекъл отдавна и не съм го подновил, просто си добавих пакета на Диема без проблем през оператор и лятото ако искам, мога да го махна. ;)

Хайде няма нужда от лъжи ,ако ти е изтекъл договора до сега да си го подновил 5 пъти.Със сигурност си бил на някакъв пакет или промоция ,при която като ти изтече договора цената става весела ! Не на мене тия ,стефчо !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 16:13

Започнаха циганиите!
Правя опит да платя с карта в Гон ги , О изненада!
"Възникна грешка в работата на системата. Моля, свържете се със системния администратор" :o

Да пцуеш ли да се смееш ли...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 фев 2015 16:14

hd29 написа:

Каква аванта бе ,ти за телевизия до сега не си ли плащал.Ти да не мислиш,че хората "лягат и стават" с въпроса как да гледат А гр.Като толкова искаш да гледаш плащаш си и гледаш,но не ни съди нас тези,за които това не представлява интерес.
Понякога имам чувството ,че в тоя форум пишат само някакви безделници на по 20-25 г.,които по цял ден се чудят,какво да правят и нямат и най-бегла престава за реалния живот извън стените на детската си стая и виртуалния свят от интернета.

Като не ти представлява интерес кво се пъниш.Аре пътувай.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”