Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот Себастиан Фетел » 21 фев 2015 10:18

Тук - http://livestream-tv.net/ обещаха, че ще пуснат. Дано си спазят обещанието.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 21 фев 2015 10:19

Дано пуснат, за да може поне в нета да гледаме мачовете по този канал :) Днес Черно Море - Локо Горна и Левски - Хасково ще дават нали :)
Изображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 21 фев 2015 10:19

Себастиан Фетел написа:Тук - http://livestream-tv.net/ обещаха, че ще пуснат. Дано си спазят обещанието.

Мерси.

п.с. за този сайт иска някаква програма, която след като тръгнах да инсталирам, антивирусната ми полудя от триене на вирусчета :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот slash1912 » 21 фев 2015 10:28

Alexx написа:
1982 написа:Домуса има много общо с Диема Спорт, той е посредник между Нова Робъринг Груп и А група, той препродава на висока цена правата на обирджиите и те трябва да си избият от някого, досетете се от кого ...

тогава защо са турили английските мачове в този канал ?
Явно е заради алчност,а не заради Домуса .

За още повече пари :lol: Виж само тук във форума колко много хора се интересуват от английски футбол без да им пука за А група.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 21 фев 2015 10:31

dreben23 написа:Я кажете сега тия дето платихте, пуснаха ли ви Диема Спорт, щото чета оплаквания, че не били подписани дори договорите, а програма не е като да няма? :lol: Даже някакъв пичага се ядосва, че му поискали да доплати 50 кинта за некъв приемник.. :lol:

3.96 га ма нема- това ще излезе солено, първо ще ти наврат нов договор, а после и нов приемник! :mrgreen:

Не за друго, ами да си преценя дали да ви завиждам! :)

Ясна е работата.. А аз останах с впечатлението, че някой е платил, за какво тогава надувате главите на хората с подобни теми, като е по-правилно да им се надуват за обратното? :lol:

Ако си имаш вече съществуващ и функциониращ приемник няма как да ти го сменят. Много приятели подадоха заявки за каналите, скоро и аз ще го направя. Тъпото в момента е поне в Пловдив, че само Близу са готови с оферта (3.99лв) докато Булсата, Кулбокс и останалите оператори все още преговарят с Нова и много хора дори да искат да платят няма да могат да гледат мачовете.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 10:34

Да питате такива неща във форума на собствениците на канала? И те го четат ....а да се питат такива неща публично? Хора, знаете платформите за стрийм...търсете там или търсете в нета.
Защо пускате отделна тема?
Интериорни врати - Врати хармоника

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 21 фев 2015 10:46

bobo_13 написа:Да питате такива неща във форума на собствениците на канала? И те го четат ....а да се питат такива неща публично? Хора, знаете платформите за стрийм...търсете там или търсете в нета.

Нека си четат, аз днес как да си пусна канала, трябва да ходя да сключвам нов договор, защото съм на пакет - дълга и широка, пускат го в последния момент, а искам да гледам мачовете днес...Да не говорим, че секретарката на моята кабелкарка каза, че все още не са сключили договор с Нова Броадкастинг, как да гледам днес мача от 13:00ч и другият от 17:00ч., стрийм е единственият шанс. Не се прави така - в Европа нов платен канал се пуска пробно и безплатно за 1 седмица, след което го кодират.

Потребителски аватар
BateRadko
Контакти:

Мнениеот BateRadko » 21 фев 2015 10:58

bez-nick написа:
bobo_13 написа:Да питате такива неща във форума на собствениците на канала? И те го четат ....а да се питат такива неща публично? Хора, знаете платформите за стрийм...търсете там или търсете в нета.

Нека си четат, аз днес как да си пусна канала, трябва да ходя да сключвам нов договор, защото съм на пакет - дълга и широка, пускат го в последния момент, а искам да гледам мачовете днес...Да не говорим, че секретарката на моята кабелкарка каза, че все още не са сключили договор с Нова Броадкастинг, как да гледам днес мача от 13:00ч и другият от 17:00ч., стрийм е единственият шанс. Не се прави така - в Европа нов платен канал се пуска пробно и безплатно за 1 седмица, след което го кодират.

1000% съм съгласен с теб за гратисния период! Ама при мен, аз съм към Близу, стана с едно телефонно обаждане, за 1 минута...не би трябвало да се ходи до никакъв офис...Имаче другия вариат е play.gong.bg, платено, ама..ако си на зор, също е 4 лв на месец!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 фев 2015 11:04

На печелившите честито :)

Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 фев 2015 11:05

Мой приятел вчера похарчи 500 лв, заради тези 4лв

Беше със стар телевизор и му казаха, че за да приема канала трябва да има или CA модул(за LCD) или приемник с карта(CRT). Той вика за какво да си вземам ХД приемник и да гледам ХД телевизия на CRT телевизор и се принуди да даде

450 лв- за телевизор
45 лв - CA модул
4 лв за -2-та канала

Тотала му излезе 499 лв :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Свободна зона”