Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Тема за политика - България

Мнениеот гражданин от село » 20 фев 2015 22:40

diplomat написа:
FLANKER написа:Томи,не знам да вярвам ли на този камуфлаж...

Значи имаме 4 млрд. от КТБ миналата година. Има ОЧЕВИДНО стар дълг, който трябва да се рефинансира. Също така, останах с разбирането, че този дълг ще е за 4 години напред; тоест до 2018 не би трябвало да се взима друг (освен ако дефицитът не се повиши още). Но ако лихвеният % наистина ще е 10, аз също бих бил против - как може такива цифри за такъв дълг?!? 5-6% най-много, това би било страшна глупост. :|

Колко пъти трябва да ти се каже,че си тъп като гъдулка,за да го асимилираш?

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 20 фев 2015 22:41

Ако направят реформи няма да има дългове, но те искат да печелят избори и ще теглят заеми докато фалираме. Следваме гръцкия сценарий, но гърците са тарикати и ще се оправят. Ние сме ташаци и ще се закопаем.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 22:42

http://bnt.bg/part-of-show/volen-sidero ... aha-v-krim - Волен Сидеров гост в сутрешния блок на БНТ! Той се изказва по въпроси засягащи военния заем от 27 милиона с лихвите, опасното вкарване на война срещу братска Русия,гостуването му в Крим, идиотските санкции срещу певци като Йосиф Кобзон и още много интересни теми засягащи ситуацията в България!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 22:46

FLANKER написа:
diplomat написа:

Значи имаме 4 млрд. от КТБ миналата година. Има ОЧЕВИДНО стар дълг, който трябва да се рефинансира. Също така, останах с разбирането, че този дълг ще е за 4 години напред; тоест до 2018 не би трябвало да се взима друг (освен ако дефицитът не се повиши още). Но ако лихвеният % наистина ще е 10, аз също бих бил против - как може такива цифри за такъв дълг?!? 5-6% най-много, това би било страшна глупост. :|

Аз ти предлагам да изчакаме,приятелю.Скоро всичко ще се разбере.Кое,какво и защо :)

И аз за това апелирам, но както виждаш има колеги, които са нетърпеливи и веднага тръгват с рогата напред. :) Тепърва предстои да се разисква в парламента, видя се ясно, че нито РБ, нито АБВ, нито ПФ ще подкрепят нещо на сляпо. ;)
Последна промяна от diplomat на 20 фев 2015 22:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2015 22:46

Човекът се казва Сретeн Йоцич, митична фигура стана у нас, вече 10 години му търкалят името и така и не го научиха, прости журналя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 22:49

Tommi написа:
diplomat написа:

Този дълг е до 2017г. включително, като няма да се взима наведнъж, а на части. Това за 10% лихва изобщо не е вярно. Лихвата сега ще е пазарна (най-вероятно 2-3% за срок 10 години), като е възможно и понижаване в бъдеще. Тези 10% се залагат формално в договора, но не означават нищо.

Звучи адекватно, но да видим дали наистина ще е така. Мен лично точно лихвата ме притесняваше, защото да не дойде момент, в който ще ни трябва нов заем да плащаме само главницата... :oops:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2015 22:54

aleksandrov77 написа:http://bnt.bg/part-of-show/volen-siderov-moite-izbirateli-me-komandirovaha-v-krim - Волен Сидеров гост в сутрешния блок на БНТ! Той се изказва по въпроси засягащи военния заем от 27 милиона с лихвите, опасното вкарване на война срещу братска Русия,гостуването му в Крим, идиотските санкции срещу певци като Йосиф Кобзон и още много интересни теми засягащи ситуацията в България!

Пак изкара надника .... :)
А за "почистване на стая" няколко пъти на ден за по 500 Евро ще има ли? :)
Гледай поне да се уредиш и твята стая да чистят .... от време на време :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 20 фев 2015 22:55

diplomat написа:
Tommi написа:
diplomat написа:

Този дълг е до 2017г. включително, като няма да се взима наведнъж, а на части. Това за 10% лихва изобщо не е вярно. Лихвата сега ще е пазарна (най-вероятно 2-3% за срок 10 години), като е възможно и понижаване в бъдеще. Тези 10% се залагат формално в договора, но не означават нищо.

Звучи адекватно, но да видим дали наистина ще е така. Мен лично точно лихвата ме притесняваше, защото да не дойде момент, в който ще ни трябва нов заем да плащаме само главницата... :oops:

Ние от края на 90-тте все теглим заеми, за да погасяваме предишния си заем.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2015 22:58

diplomat написа:Звучи адекватно, но да видим дали наистина ще е така. Мен лично точно лихвата ме притесняваше, защото да не дойде момент, в който ще ни трябва нов заем да плащаме само главницата... :oops:

Споко, по "дълга Велчев" бяхме над 8% лихва ... едва ли ще е повече :)
Дефицита в бюджета е по-опасен, защото той директно генерира нов дълг :(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 22:59

Red_Neck написа:
aleksandrov77 написа:http://bnt.bg/part-of-show/volen-siderov-moite-izbirateli-me-komandirovaha-v-krim - Волен Сидеров гост в сутрешния блок на БНТ! Той се изказва по въпроси засягащи военния заем от 27 милиона с лихвите, опасното вкарване на война срещу братска Русия,гостуването му в Крим, идиотските санкции срещу певци като Йосиф Кобзон и още много интересни теми засягащи ситуацията в България!

Пак изкара надника .... :)
А за "почистване на стая" няколко пъти на ден за по 500 Евро ще има ли? :)
Гледай поне да се уредиш и твята стая да чистят .... от време на време :)

На него му стига да си кара 30-годишната Лада и да може да има компютър, чрез който да бъде Воленов пратеник. :lol: Много луди има сред тях, един вчера пусна колаж, в който беше сложил снимка на Васил Левски и Болен със знак "="... :shock: Толкова са безочни и нагли.

П.П.:
Изображение
:roll: :x

Върни се в “Свободна зона”