action66 написа:Мистри написа:ивее още в края на 19-ти векaction66 написа:boabbb написа:Кобзон е играчОт доста време се говори, че е големец в редиците на руската мафия
Също и прическата му е доста яка
![]()
![]()
Кобзон е звезда и е жалко,че пишеш глупости за човека.ЕС много се изложи с тези санкции.Кога ще има санкции за всички в Украйна,които допускат съществуването и ръководят нацистките групировки ?! "Айдар", "Азов" , "Днепър" , "Правий сектор". Такива организации във всяка страна от Европа се преследват,а тук никой и не повдига въпроса за тях.Наказват Кобзон.Защо? Защото изпял новия химн на освободеното си отечество - Новорусия!!!! Наистина ли не разбирате,че руското население в Украйан не иска и няма да живее повече в тази държава,където няма сигурност за нищо.Най-вече за личния живот на човека.Който не е ходил в Украйна не знае каква ужасна държава е това.Само си мислите,че ние имаме престъпност и корупция.Отидете там и после България ще ви изглежда като едно от най-цивилизованите места . Който не вярва,мога да му препоръчам най-добрите и удобни начини за придвижване до измислената Украйна.
Само който не е бил в Русия не знае ,каква престъпност и корупция има там.
Няколко града са "лицето" , по-голямата част от населението живее още в края на 19-ти век.
А Кобзон е звезда , толкова ,колкото Веско Маринов.![]()
Придворен шут.
Русия също има много от споемнатите проблеми.Но там здравата ръка помага.В Украйна няма и здрава ръка.Само злоба и насилие.Отиди и виж,не ме приемай на доверие.Отиди.После пак ще говорим.Аз бях в Одесса , когато пияниците завити с украински флагове запалиха хората в Профсъюзния дом,а милицията бе скрита умишлено....Моите впечатления и информации са лични,а твоите явно са медийни....
Кажи нещо и за третия Рим?