Емблематичните соц лакомства
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Емблематичните соц лакомства
Най много ми липсват топлият хляб от фурната/който няма нищо общо общо и със сегашен от фурна/,газираните сокове,които ги правеха в караваните като с мерителна лъжичка слагат в чашата и от машината допълват с газирана вода и беше с различни аромати,сладоледите и различните закуски/баници,рогчета,кифли и т.н/.
talpata написа:Най много ми липсват топлият хляб от фурната/който няма нищо общо общо и със сегашен от фурна/,газираните сокове,които ги правеха в караваните като с мерителна лъжичка слагат в чашата и от машината допълват с газирана вода и беше с различни аромати,сладоледите и различните закуски/баници,рогчета,кифли и т.н/.
От закуските най-много ми липсват пирожките.

За хляба не знам дали е от фурните или от житото,но вкуса на сегашния наистина е различен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- локофанатик
- Контакти:
Да не забравяме и киселото мляко в стъклените буркани с алуминивите капаци...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
НЕЩО, КОЕТО СЕ НАМИРАШЕ ТРУДНО БЯХА БАНАНИТЕ, НАШИТЕ МИ ГИ НОСЯТ И КАЗВАТ, ЯЖ... ВСИЧКО ЖЪЛТО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАВА... 

Тези работи които сега ползват името на соц марките,нямат нищо общо с тях
За пример ще дам бисквити "Детска закуска",копирали само кутията,а вкуса е съвсем различен 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Признайте си левскарчетата... вие бяхте иконата на соца.. тоест лакомството на партията... нема се правите ей

Там дето е растяло пак ще расте... там дето е текло пак ще тече..

- SgtLiberty
- Контакти:
Бисквитите "Златна Есен" бяха супер дебели и вкусни а сега тия са една милиминка дебели и на вкус нищо общо.

- Stahlgewitter
- Контакти:
Teo написа:Признайте си левскарчетата... вие бяхте иконата на соца.. тоест лакомството на партията... нема се правите ей![]()
[offtopic]А вие и тогава бяхте и сега сте к**ви на Сектор Б.[/offtopic]

Stahlgewitter написа:Teo написа:Признайте си левскарчетата... вие бяхте иконата на соца.. тоест лакомството на партията... нема се правите ей![]()
[offtopic]А вие и тогава бяхте и сега сте к**ви на Сектор Б.[/offtopic]
И футбола беше по-истински, ся само коврогонци с бръснати крака. И ваште и техните... абе всички. И стадионите беха пълни до откат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Captain Stottlemeyer
bm1914ls написа:Създърмата, хлябът от селските фурни, шкембе-чорбата на Сточна в Пловдив, печените пилета до кръговото на гарата в Пловдив, наливните газирани напитки, филе "Елена", шоколад "Крава" /изчезна през 80-те/...
Филе "Елена" го има и сега, дори е включено в Европейския регистър на защитените наименования като продукт с традиционно специфичен характер, наред с панагюрската луканка.

Иначе по темата се сещам за една вкусотия - "Плезир", която представляваше шоколадов мус във фунийка с "капаче" от шоколад. Струваше 21 стотинки.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 фев 2015 18:43, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ