Onq написа:Всички говорите без да сте запознати нито с човека,нито с конкретния случай.Венци беше мъжкар и като игра и,като поведение.Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.
Хубаво е да се мисли преди да се пише. Хубаво че хората, които са го познавали имат някакво мнение за него и не приемат, че може да е виновен.
Отричал, докато му предложили сделката. Щом са му е предложили видите ли нямали доказателства - добре... ако няма доказателства, значи не могат да го осъдят, защо му е да приема сделката...
Тази теза издиша... Странно е че като познаваш някой и не си видял лошо от него, го приемаш за добър по презумпция. Не е редно...
Бат Зико написа:Чакай да видим значи-тебе те обвиняват в педофилия,абсолютно неоснователно, ти си тотално невинен и вместо да се бориш да докажеш невинността си,ти СИ ПРИЗНАВАШ за да не те вкарат в затвора...?!?!?
Извинете,само на мен ли това ми звучи идиотски?
Не идиотски, а много идиотски. Бил невинен, нямало доказателства, ама приел сделка в която се признава за виновен, за да не го осъдят. Защото навярно могат да го осъдят по думите на някое келешче без никакво доказателство... да бе да...
После другата теза - бил невинен, признал за да не изложи "влиятелното" семейство.?? WTF???.. после се самоубил от срам... Далеч по-логично е да е виновен и да е получил подарък обесване... щом съда не го е наказал както си му е редно, таткото да е взел нещата в свои ръце...
Не че нещо, ама ако ме е срам от образа ми пред обществото ще хвана самолета нанякъде.. .света е голям, няма да хващам въжето...