Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бат Зико

Re: Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 21:58

Захарченко написа:Мътни са тук нещата, няма спор. Ако този е бил педофил-и наистина е направил тез неща, то у нас, в ДНР такива ги връзват за танка и ги влачат напред-назад, докато се свърши! Но ако е натопен-Господ да съди тези, дето са го направили това!

Мисля че това мнение отразява кажи речи всичко което може да се каже по темата.
Професор по география

pomiqr222

Мнениеот pomiqr222 » 12 фев 2015 22:04

Бат Зико написа:
Alex написа:Това ти е мнението за всички хора, които използват властта си, за да злоупотребяват и издевателстват върху някой друг или конкретно с педофилите имаш проблем? (

Пич, ти ЧУВАШ ЛИ СЕ ИЗОБЩО кво говориш?!?
Или слагаш под общ знаменател (примерно) Топлофикация дето те цака със сметките и няма откачане от тех и урод ИЗНАСИЛВАЛ ДЕЦА?!?
Ти въобще с всичкия ли си си?

Има няколко вида уроди,които трябва да бъдат разстрелвани НА СЕКУНДАТА след потвърждаване на виновността им: изнасилвачите на деца,тези на стари жени и серийните убийци...да,сигурно пропускам некой но тези категорично трябва да бъдат премахвани по-най-бързия възможен начин...

Май си гузен за някоя изнасилена млада жена.
Добрият не трябва да страда, а лошият задължително трябва да отнесе здрав и подробен пердах. Дори повече от заслуженото, та да не му минава и помен от мисъл да прави нови поразии.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 22:16

pomiqr222 написа:
Бат Зико написа:
Alex написа:Това ти е мнението за всички хора, които използват властта си, за да злоупотребяват и издевателстват върху някой друг или конкретно с педофилите имаш проблем? (

Пич, ти ЧУВАШ ЛИ СЕ ИЗОБЩО кво говориш?!?
Или слагаш под общ знаменател (примерно) Топлофикация дето те цака със сметките и няма откачане от тех и урод ИЗНАСИЛВАЛ ДЕЦА?!?
Ти въобще с всичкия ли си си?

Има няколко вида уроди,които трябва да бъдат разстрелвани НА СЕКУНДАТА след потвърждаване на виновността им: изнасилвачите на деца,тези на стари жени и серийните убийци...да,сигурно пропускам некой но тези категорично трябва да бъдат премахвани по-най-бързия възможен начин...

Май си гузен за някоя изнасилена млада жена.

Да,точно,също така убивам но не серийно, така че затова съм го пропуснал и това,тъпак.
Професор по география

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 13 фев 2015 07:54

Каква е истината само Господ знае.Хора които го познават КАТЕГОРИЧНО отричат нещата в които го обвиняват.Беше сърцат играч това е факт, постигна много в школата, това също е факт.
Ако наистина всичко е било заради някое накърнено родителско его, не знам на какво е заприличал вече футбола.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 13 фев 2015 10:15

Onq написа:Всички говорите без да сте запознати нито с човека,нито с конкретния случай.Венци беше мъжкар и като игра и,като поведение.Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.

Хубаво е да се мисли преди да се пише. Хубаво че хората, които са го познавали имат някакво мнение за него и не приемат, че може да е виновен.
Отричал, докато му предложили сделката. Щом са му е предложили видите ли нямали доказателства - добре... ако няма доказателства, значи не могат да го осъдят, защо му е да приема сделката...
Тази теза издиша... Странно е че като познаваш някой и не си видял лошо от него, го приемаш за добър по презумпция. Не е редно...

Бат Зико написа:Чакай да видим значи-тебе те обвиняват в педофилия,абсолютно неоснователно, ти си тотално невинен и вместо да се бориш да докажеш невинността си,ти СИ ПРИЗНАВАШ за да не те вкарат в затвора...?!?!?
Извинете,само на мен ли това ми звучи идиотски?

Не идиотски, а много идиотски. Бил невинен, нямало доказателства, ама приел сделка в която се признава за виновен, за да не го осъдят. Защото навярно могат да го осъдят по думите на някое келешче без никакво доказателство... да бе да...

После другата теза - бил невинен, признал за да не изложи "влиятелното" семейство.?? WTF???.. после се самоубил от срам... Далеч по-логично е да е виновен и да е получил подарък обесване... щом съда не го е наказал както си му е редно, таткото да е взел нещата в свои ръце...

Не че нещо, ама ако ме е срам от образа ми пред обществото ще хвана самолета нанякъде.. .света е голям, няма да хващам въжето...

Върни се в “Свободна зона”