Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Re: ГЕРБ се готви да Ви окраде

Мнениеот keanu1936 » 06 фев 2015 22:39

Captain Stottlemeyer написа:Авторчето на темата да е чувало нещо за еврофондове!?... :roll:

КАКВИ ЕВРОФОНДОВЕ,ОЩЕ ЛИ НЕ СИ СВАЛИЛ КАПАЦИТЕ ОТ ГЛАВАТА СИ?????????????
ТАЗИ ДУМА ЕВРОСЪЮЗ Е ПРОМИЛА МОЗЪЦИТЕ НА 95% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА....
ГЪРЦИЯ ПОВЕДЕ ХОРОТО ....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 фев 2015 22:41

boabbb написа:
Tommi написа:
boabbb написа:
Tommi написа:
pomiqr221 написа:За да бъде санирано едно жилище, собствениците на жилища в блока ще трябва да създадат дружество, което ще участва в санирането и по този начин с жилищата Ви стават моментални солидарни длъжници с държавата.

И това как по-точно става? :lol:

Томи, ти си специалист, така че ще ти задам един въпрос :roll: Това т.нар. дружество на блока трябва да има някакъв управителен съвет, предполагам. Ако хване тоя съвет и дръпне 200-300 бона кредит на името на дружеството и си бият камшика, няма ли да се лапа к*ра после :mrgreen: :lol: :lol:

Няма кой да им даде 200 - 300 бона без нищо в замяна. :)

Блока :roll: Като влизаш, значи влизаш ... Не става като топките, хем да участваш, хем да не влизаш :lol: :lol:

Блокът да събере 200 - 300 бона ли? Не те разбирам. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pomiqr221

Мнениеот pomiqr221 » 06 фев 2015 22:47

Tommi написа:
boabbb написа:
Tommi написа:
boabbb написа:
Tommi написа:
pomiqr221 написа:За да бъде санирано едно жилище, собствениците на жилища в блока ще трябва да създадат дружество, което ще участва в санирането и по този начин с жилищата Ви стават моментални солидарни длъжници с държавата.

И това как по-точно става? :lol:

Томи, ти си специалист, така че ще ти задам един въпрос :roll: Това т.нар. дружество на блока трябва да има някакъв управителен съвет, предполагам. Ако хване тоя съвет и дръпне 200-300 бона кредит на името на дружеството и си бият камшика, няма ли да се лапа к*ра после :mrgreen: :lol: :lol:

Няма кой да им даде 200 - 300 бона без нищо в замяна. :)

Блока :roll: Като влизаш, значи влизаш ... Не става като топките, хем да участваш, хем да не влизаш :lol: :lol:

Блокът да събере 200 - 300 бона ли? Не те разбирам. :)

Иска да напише, че залагат блока за 200- 300 бона.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 фев 2015 22:54

pomiqr221 написа:Иска да напише, че залагат блока за 200- 300 бона.

Апартаментите не са имущество на сдружението, а са си частна собственост на съдружниците. А ако някой реши да си прехвърли апартамента на сдружението (обаче не знам дали е възможно, когато се касае за юридическо лице с нестопанска цел, не съм специалист, както твърди boabbb :lol: ) това си е негова работа и той си носи последствията. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 фев 2015 23:38

Tommi написа:

Апартаментите не са имущество на сдружението, а са си частна собственост на съдружниците. А ако някой реши да си прехвърли апартамента на сдружението (обаче не знам дали е възможно, когато се касае за юридическо лице с нестопанска цел, не съм специалист, както твърди boabbb :lol: ) това си е негова работа и той си носи последствията. :)

Помиярът иска да ти каже Томи,че ще санират така,както санираха сектор"А",опа,Георги Аспарухов.
П.П .А фирма се фалира най-лесно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2015 23:44

FLANKER написа:
Tommi написа:

Помиярът иска да ти каже Томи,че ще санират така,както санираха сектор"А",опа,Георги Аспарухов.

Умишленият фалит е подсъден..ако има дупе следовател да го докаже.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 фев 2015 23:46

FLANKER написа:Помиярът иска да ти каже Томи,че ще санират така,както санираха сектор"А",опа,Георги Аспарухов.

Какво му е на сектор "А"?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 06 фев 2015 23:49

Е ,да, де ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Едно въпросче:

Мнениеот GOLEADOR » 06 фев 2015 23:50

Може ли сдружение да се разпадне (прекрати съществуването си) веднага след саниране на блока?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tommi » 06 фев 2015 23:55

Да.

Върни се в “Свободна зона”