vaskonti написа:W84me написа:vaskonti написа:W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!
Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.
Убийствена логика, направо покъртителна.
Това не е логика, а сухите факти. Може би ще отречеш, че 50 години бяхме затвор или че след това емигрираха 2 милиона човека?
Може и да сме били затвор , но тогава българите бяхме 90-95% от населението в България, България беше средноразвиваща се европейска държава, имахме безплатно здравеопазване и образование на много високо ниво, имахме заводи които после умишлено под диктата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ги докараха до загуба , за да ги фалират и ограбят чужди колонизаторски фирми! Имахме сектори в икономиката по които заемахме водещи места места! Нямаше наркотици и си живеехме спокойно , разхождах се без да се страхувам, че някой наркоман или циганин ще ме нападне!
За това предпочитам да сме "затвор", отколкото да сме подложени умишлено от Световните господари от САЩ на финансов геноцид както през последните 25 години и да сме застрашени от изчезване!
Аз съм живял по това време и знам!