70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: 70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"

Мнениеот aleksandrov77 » 02 фев 2015 10:27

vaskonti написа:
W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!

Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.

Убийствена логика, направо покъртителна.

Това не е логика, а сухите факти. Може би ще отречеш, че 50 години бяхме затвор или че след това емигрираха 2 милиона човека?

Може и да сме били затвор , но тогава българите бяхме 90-95% от населението в България, България беше средноразвиваща се европейска държава, имахме безплатно здравеопазване и образование на много високо ниво, имахме заводи които после умишлено под диктата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ги докараха до загуба , за да ги фалират и ограбят чужди колонизаторски фирми! Имахме сектори в икономиката по които заемахме водещи места места! Нямаше наркотици и си живеехме спокойно , разхождах се без да се страхувам, че някой наркоман или циганин ще ме нападне!
За това предпочитам да сме "затвор", отколкото да сме подложени умишлено от Световните господари от САЩ на финансов геноцид както през последните 25 години и да сме застрашени от изчезване!
Аз съм живял по това време и знам!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 фев 2015 10:41

aleksandrov77 написа:
vaskonti написа:
W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!

Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.

Убийствена логика, направо покъртителна.

Това не е логика, а сухите факти. Може би ще отречеш, че 50 години бяхме затвор или че след това емигрираха 2 милиона човека?

Може и да сме били затвор , но тогава българите бяхме 90-95% от населението в България, България беше средноразвиваща се европейска държава, имахме безплатно здравеопазване и образование на много високо ниво, имахме заводи които после умишлено под диктата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ги докараха до загуба , за да ги фалират и ограбят чужди колонизаторски фирми! Имахме сектори в икономиката по които заемахме водещи места места! Нямаше наркотици и си живеехме спокойно , разхождах се без да се страхувам, че някой наркоман или циганин ще ме нападне!
За това предпочитам да сме "затвор", отколкото да сме подложени умишлено от Световните господари от САЩ на финансов геноцид както през последните 25 години и да сме застрашени от изчезване!
Аз съм живял по това време и знам!

България била средно развиваща се европейска държава? Европейска или източно европейска? Защото дори в класациите на източна Европа винаги сме били в дъното. Всички си бяха по-добре от нас. Кои бяха по-зле, албанците ли? Е да, те си бяха по-зле, признавам. А сравнение с коя да е западна държава дори не може да става на въпрос.
Сегашното състояние е следствие на грабеж от страна на същата тая партия, която ни управляваше през тия 50 години. Тази партия, заедно с днешните й еманации. Включително и Волен, колкото и кощунствено да ти звучи.
А щом ти предпочиташ да сме в руски затвор и да ни грабят руснаци и щом тома ти харесва, твоя работа. Не просто да ти харесва, ами да си горд, че те грабят братушките. Ако ти предпочиташ някой друг да ти казва къде да ходиш и къде не и какво да правиш и какво не, твоя работа.
Ако цифрата в ника ти е годината ти на раждане, трябва да знаеш, че аз съм живял малко повече от теб по онова време и съм наясно за какво става въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 02 фев 2015 10:43

Обаче колко много хора си губим времето да се обясняваме на индивиди, които говорят за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, макар да сме съвсем наясно, че няма никакъв смисъл. И то във всяка една тема. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2015 10:57

Поне престъпниците не бяха на улицата, циганите не убиваха, хората живееха спокойно. Ти помниш ли някой да си е закючвал къщата, апартамента или колата по това време? А пък и нека да е затвор, по-добре затвор за българи, отколкото хранилка на мангали.
Последна промяна от W84me на 02 фев 2015 11:02, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 фев 2015 11:01

vaskonti написа:Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.

Не всички. Някои емигрираха на югоизток. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2015 12:01

проф. д-р Томов написа:
W84me написа:Добре ве, разбирачите! Някой ще ми обясни ли как е било много зле, а сме били 9 милиона, от които 8.5 милиона българи, как става тоя номер? Демокрацийката ни докара до там да сме малцинство в собствената си страна! 7 милиона население, от които 5.5 милиона българи! Честита да ви е! Иначе жалко за избитите невинни, но покрай тях са избити и хората, заради които сме загубили десетки хиляди квадратни километри БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, оставили са над 1 милион българи ОТВЪД границата на България, а вие ги защитавайте! Да не говорим пък тези същите колко народ са избили без съд и присъда, колко масови гроба стоят забравени!

То бива някой да ти обясни и защо след като е било толкова гадно, след като е имало толкова онеправдани хора и толкова много дисиденти и демократи, сме чакали 45 години да падне режима 8-)

Нали знаеш какво се случи в Чехословакия ? :roll:

Да не говорим, че хората, дето са имали потенциал да съборят "комунистите", са били ликвидирани дори само докато са си помисляли нещо такова.
Ние сигурно сме били Държавата с най-много агенти и доносници, на глава от населението, не само в Соц. блока, но и в цял свят.
А това е било така, именно за да може да се ликвидира в зародиш всякакъв бунтовен дух.
За съжаление, е успяло.

Ето ти го отговора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2015 12:04

W84me написа:Добре ве, разбирачите! Някой ще ми обясни ли как е било много зле, а сме били 9 милиона, от които 8.5 милиона българи, как става тоя номер? Демокрацийката ни докара до там да сме малцинство в собствената си страна! 7 милиона население, от които 5.5 милиона българи! Честита да ви е! Иначе жалко за избитите невинни, но покрай тях са избити и хората, заради които сме загубили десетки хиляди квадратни километри БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, оставили са над 1 милион българи ОТВЪД границата на България, а вие ги защитавайте! Да не говорим пък тези същите колко народ са избили без съд и присъда, колко масови гроба стоят забравени!

Ти на това, нашето, след 89-та г. - демокрация ли му викаш ? :shock:

Това изродено развитие дето се получи, е всичко друго, но не и демокрация.
Но така става, когато комунисти по-убеждение, започнат да си играят на "демокрация".
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2015 12:13

W84me написа:Поне престъпниците не бяха на улицата, циганите не убиваха, хората живееха спокойно. Ти помниш ли някой да си е закючвал къщата, апартамента или колата по това време? А пък и нека да е затвор, по-добре затвор за българи, отколкото хранилка на мангали.

Стига с тия митове.

Престъпленията се прикриваха.
Тия големи затвори, дето ги имаме, след 89-та ли се построиха ?

А сега, всяка новинарска емисия започва с новина за престъпление.
Ако и сега престъпленията бъдат пренебрегнати като основни новини, след 4-5 години ще остане впечатление, че сме оазис на сигурноста.
Е, сега ще е по-трудно, заради многобройните медии от различен характер.
Но преди 89-та с една-единствена ТВ + 6-7 вестника ( май цифрата е доста оптимистична ) предани до гроб на власта, нещата са били под абсолютен контрол.
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

soulenn

Мнениеот soulenn » 02 фев 2015 13:27

Игра, хората искат да им казват нонстоп какъв рай на земята сме, да прикриват всички изродщини и престъпления и по този начин да се чувстваш в безопасност, защото си нямаш и на идея какво се случва. Това са хора, които искат да живеят в илюзията наречена социализъм. Фалшив съюз, фалшива икономика и фалшива държава.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2015 13:56

THE G.A.M.E написа:
W84me написа:Поне престъпниците не бяха на улицата, циганите не убиваха, хората живееха спокойно. Ти помниш ли някой да си е закючвал къщата, апартамента или колата по това време? А пък и нека да е затвор, по-добре затвор за българи, отколкото хранилка на мангали.

Стига с тия митове.

Престъпленията се прикриваха.
Тия големи затвори, дето ги имаме, след 89-та ли се построиха ?

А сега, всяка новинарска емисия започва с новина за престъпление.
Ако и сега престъпленията бъдат пренебрегнати като основни новини, след 4-5 години ще остане впечатление, че сме оазис на сигурноста.
Е, сега ще е по-трудно, заради многобройните медии от различен характер.
Но преди 89-та с една-единствена ТВ + 6-7 вестника ( май цифрата е доста оптимистична ) предани до гроб на власта, нещата са били под абсолютен контрол.

Преди 89 година ти заключваше ли си апартамента или къщата?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”