Разбиха физиононията на Берлускони...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Разбиха физиононията на Берлускони...

Мнениеот acmilan » 14 дек 2009 02:28

Hq-team написа:
acmilan написа:Защо пишете глупости,бе?Кое му е нормалното да удрят с тежък предмет 73-годишен човек,който е премиер на Италия.Честно казано не знам какви хора има в тази нашата държава.Много големи мъже сте всичките.Този трябвало да бъде бит,онзи трябвало,дано никога не ви се случва нещо такова.А и насилието е признак на слабост.

+1 Определено си прав. Този, който го е направил това, е явно някакъв ненормалник :evil:

Да,лежал е в психиатрична клиника.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 14 дек 2009 05:28

Аха.. значи като ходи по малолетни и непълнолетни мацки, изневерява на жена(вече бивша) си шматка се по коктейлчета и яхтички не е 70 и кусур годишен, ма като го погнат с камъните "не! Стойте, той е човек на преклонна възраст!" :lol: Няма такива филми! Че нападателят е психично болен, така е, но и Берлускони не е стока. А, ако някой си живее с мисълта, че така се става премиер на Италия и собственик на Милан, без да има някаква връзка с мафията... да ходи при Дороти, Алиса и Кристофър Робин....
П.П. Желая същото и много повече на Батков, Христолов и всички като тях! Дано направят Коледа още по-приятна!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 дек 2009 07:54

LoveAndPeace написа:Луди , луди. Насилието никога не е отговора , ама никога :?

Съгласен съм с теб ,че насилието е лоша работа ,но в същият момент ще ми е приятно и на някой от нашите политици да им се случи такова нещо.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 14 дек 2009 09:38

Не съм привърженик на насилието, но някои хора заслуважат да ядат бой и то голям бой. Берлускони е един от тях. Мошеник, мръсник и невероятна гад е Силвио. И много български политици заслуважат такъв тупаник, защото правят каквото си искат и се мислят за недосегаеми. Най-пресния пример - катастрофата, която предизвика Борислав Великов (ако не бъркам) и уби 42г. мъж с колата си. Дали ще го осъдят? Едва ли.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 14 дек 2009 10:22

Той на"ба половин Италия и "ба мамата на останалата, вие за един тупаник сте взели да го мислите. Ще му мине.
А юнакът дето го е ударил колко тупаника ще отнесе в "районното", не ми се мисли.
Все пак ако говорим сериозно, не е това начина.
McLovin написа: ... А, ако някой си живее с мисълта, че така се става премиер на Италия и собственик на Милан, без да има някаква връзка с мафията...

Той няма връзка с мафията. Аз, например, да не би да имам връзка със себе си.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

chengeto
Контакти:

Мнениеот chengeto » 14 дек 2009 10:55

така трябва бии эа да те уважават.В Българиа вече 20 г.ни *бът ,а още няма поне един на бит,точно обратното колко министри биха невини хора а нещата се по тулват :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 дек 2009 15:18

chengeto написа:така трябва бии эа да те уважават.В Българиа вече 20 г.ни *бът ,а още няма поне един на бит,точно обратното колко министри биха невини хора а нещата се по тулват :evil: :evil: :evil:

е как?
сашо томов го уцелиха с бутилка вода на армията :lol: все от някъде се почва :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 дек 2009 17:41

acmilan написа:Защо пишете глупости,бе?Кое му е нормалното да удрят с тежък предмет 73-годишен човек,който е премиер на Италия.Честно казано не знам какви хора има в тази нашата държава.Много големи мъже сте всичките.Този трябвало да бъде бит,онзи трябвало,дано никога не ви се случва нещо такова.А и насилието е признак на слабост.
Де и на предишният ни да беше станало същото :twisted:

Върни се в “Свободна зона”