Пореден полицейски произвол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

new_guy
Контакти:

Re: `

Мнениеот new_guy » 27 яну 2015 22:23

BadBoy написа:Потърпевшата освен в клюкарника на друго място подала ли е сигнал?

Вече са й изкарали официално съдебно медицинско. В полицията също е подала жалба. Както и в "Метрополитън". От районното първо отричали за такъв случай. В последствие обаче си признаха, че е имало нещо такова, но не могат да се наемат с оценка. Щяло да се направи разследване. От "Метрополитън" също са се заели да съдействат. Обещават да връчат записите от камерите от инцидента на полицията, за да помогнат с разследването им.

sunscres92
Контакти:

Re: Пореден полицейски произвол

Мнениеот sunscres92 » 27 яну 2015 22:25

Добре де, какво точно е казал онзи мъж на полицая, не да ми казва нещо от сорта на ...... - а да цитира.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 27 яну 2015 22:39

Искам да питам капацитета,който сам се определя като ерудит,дето е постнал това антрефиле,има ли някакво обяснение,как така за ЕДНА седмица отока над окото и изчезна.И още нещо мен полиция не ме е била макар да ходя и на мачове и на протести,защо ли тази многострадална Геновева е "бита" и то в метрото.Между другото работя там и познавам лично полицая.Там полицията не бие.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2015 22:39

new_guy написа:
Кашчей написа:
new_guy написа:
BadBoy написа:Потърпевшата освен в клюкарника на друго място подала ли е сигнал?

Вече са й изкарали официално съдебно медицинско. В полицията също е подала жалба. Както и в "Метрополитън". От районното първо отричали за такъв случай. В последствие обаче си признаха, че е имало нещо такова, но не могат да се наемат с оценка. Щяло да се направи разследване. От "Метрополитън" също са се заели да съдействат. Обещават да връчат записите от камерите от инцидента на полицията, за да помогнат с разследването им.

А ти ще ни изкараш ли причина (не повод) за да се регнеш в този форум, само заради тази "новина"?

В интерес на истината не съм длъжен да казвам на разни лаици. Все пак ти не си никакъв фактор. Но, понеже съм ерудит разкривам причината. При положение, че са ми блокирали стария профил си правя нов. Някакъв проблем ли има ? Едва ли.
А и, дори да не беше така, някакъв проблем ли е потребител да се регистрира, когато си пожелае и да пуска нова тема, когато си пожелае. ;) 8-)
Haters gonna hate. 8-)

Нито аз съм лаик (дори не знаеш какво е), нито ти си ерудит!
Регнал си се с нов ник, за да се направиш на интересен.. и донякъде ти се получи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

new_guy
Контакти:

Мнениеот new_guy » 27 яну 2015 22:39

Кашчей написа:
new_guy написа:

А ти ще ни изкараш ли причина (не повод) за да се регнеш в този форум, само заради тази "новина"?

В интерес на истината не съм длъжен да казвам на разни лаици. Все пак ти не си никакъв фактор. Но, понеже съм ерудит разкривам причината. При положение, че са ми блокирали стария профил си правя нов. Някакъв проблем ли има ? Едва ли.
А и, дори да не беше така, някакъв проблем ли е потребител да се регистрира, когато си пожелае и да пуска нова тема, когато си пожелае. ;) 8-)
Haters gonna hate. 8-)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 яну 2015 22:43

Боклуците трябва да бъдат бити. Ако е боклук си е заслужила боя.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 яну 2015 22:53

И едно приятелче го бяха млатили куките в метрото. НИКАКВО оправдание нямат! ПЛАЩА им се да не се поддават, ако има провокации. Това им е РАБОТАТА на гадните куки! Все пак не е идеята да угояваме тия свине с голяма пенсия от 50 годишни за награда, че са пиели кафета 25 години. :x

new_guy
Контакти:

Мнениеот new_guy » 27 яну 2015 23:00

Blue1914 написа:И едно приятелче го бяха млатили куките в метрото. НИКАКВО оправдание нямат! ПЛАЩА им се да не се поддават, ако има провокации. Това им е РАБОТАТА на гадните куки! Все пак не е идеята да угояваме тия свине с голяма пенсия от 50 годишни за награда, че са пиели кафета 25 години. :x

Прав си до някъде.
Между другото името на милиционера е Цветелин Цветанов.
Ето и клипче от "Господари на ефира". Те казват истината.

http://gospodari.com/%D0%BE%D0%BF%D0%BB ... 51011.html

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 яну 2015 23:25

Blue1914 написа:И едно приятелче го бяха млатили куките в метрото. НИКАКВО оправдание нямат! ПЛАЩА им се да не се поддават, ако има провокации. Това им е РАБОТАТА на гадните куки! Все пак не е идеята да угояваме тия свине с голяма пенсия от 50 годишни за награда, че са пиели кафета 25 години. :x

Ти освен, че си първосигнален идиот, друго успяваш ли да бъдеш? Може би ТВОЯТА РАБОТА е да ревеш в лицата им, че са ГАДНИ КУКИ, а те просто трябва да те изтърпят, щото иначе на мама синчето ще се оплаче в Хелзинки, Рейкявик, Могадишо, Мачу Пикчу и къде ли не...? 8-)
new_guy написа:
...Божилова и придружаващ я мъж започнали да псуват служителка на метростанция “Надежда” заради отказа ѝ да им продаде билети, тъй като били пияни, се казва в официалната позиция на МВР.

Ако се "хванем" за това, излиза, че полицаят е бил в пълното си право да им иска документи за установяване на самоличност. Все пак тези им действия са нарушение на обществения ред!
Разбира се, последвалият побой така както е описан не би следвало да се случва. Все пак задържаното лице е от женски пол и едва ли е била необходима употребата на чак толкова физическа сила за да се сломи съпротивата й!
Последна промяна от russia на 27 яну 2015 23:30, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 яну 2015 23:30

А ти прочете ли изобщо какво съм написал, непъросигнален умнико? :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”