vaskonti написа:... Принципно, каквато работа имат САЩ в Украйна, точно същата работа има и Русия там. Това си е независима държава, а всички помним колоните руски камиони с "хуманитарна" помощ, които влизаха в Украйна без да попитат някой и без да се съобразяват с границите. Не ми пробутвайте тук глупости за историческото право на Русия върху тези земи. Това не може да бъде никакво оправдание, въпреки, че само по себе си има основание.
Чисто принципно изобщо не си прав

За справка виж какво ще стане след 10-ина години, в т.нар. Македония. Както неведнъж съм казвал - Ако някой българин иска да разбере какво е Украйна, да погледне т.нар. Македония и да умножи по 100.
vaskonti написа: Ако някой, примерно Руия сметне, че трябва да се търси отговорност от САЩ, защо не го правят, нали те са член на съвета за сигурност на ООН? Имат пълното право и основание да повдигнат въпроса! Не питай мен защо не го правят, обърни се към друго гише.
А тук си прав.
[offtopic]п.с.: Не се засягай за това, че само теб цитирам - тук ти си от малко (ако не и единствения), който се опитва да бъде поддържа смислено становище.[/offtopic]