Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 18 яну 2015 14:16

wannabe написа:
FLANKER написа:
Тук никой няма да се върне.Това е разликата.Тук след 10г. ще сме малцинство.

Ако някой не се връща то това е заради вас! Заради Атака, заради пееf, заради беззаконието! Хората не ходят в Русия... всъшност колкото и да е гадно в България, идват руснаци насам, а не обратното! Смятай в русия колко е гадно и мизерно!

Особено заради Атака! 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 яну 2015 14:18

.
Последна промяна от diplomat на 18 яну 2015 14:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Торук Макто

Мнениеот Торук Макто » 18 яну 2015 14:18

wannabe написа:Заемам страна и то правилната, защото ЕС няма агенти като Русия в България. Няма друга страна, където местни хора да припознават друга държава... друга столица. Русия ни е забивала колко пъти нож в гърба? Ортодоксално поведение ли е, да продаваш газът си най-скъпо на ортодоксалните си събратя и това не е от вчера? Да водиш война с другите си ортодоксални братя? Да водиш война с трети си ортодоксални братя? Да вземеш територия, която сам си гарантирал!
Иван Вазов, Христо Ботев, Васил Левски... всички са го казали! рАзия не ни е приятел, а враг!

Кунева каква е? И какъв пост заема в момента? Не затвори ли тази цели 4 реактора от безплатно построената ни от руснаците АЕЦ? Чии интереси защитава, руските, европейските или българските? Нямали агенти, че и това било правилната страна...опитай пак ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 яну 2015 14:19

FLANKER написа:Тук никой няма да се върне.Това е разликата.Тук след 10г. ще сме малцинство.

Всички сме в кюпа приятел.Даже там рестрикциите ще са по-големи защото ГМО и Нов Световен Ред ще важат и в Англия, Германия и тук.Където и да си, ако не си част от елита си жив умрял, а живота ще ти е ад, особено на запад, защото там контрола е много по-голям.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 яну 2015 14:20

Не виждам какво му е американофилското на wannabe, а той е адски прав за едно: никой от нас не пропагандира и не пуска постоянни теми "За" ЕС и САЩ или пък "против" Русия и ЕАС. И не очаквайте да се използва нормален тон и език, когато вие започнете да наглеете прекалено много. :x

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 яну 2015 14:22

А това за НСР го говорете на бабите си. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 яну 2015 14:25

Балкански Орел написа:
diplomat написа:Не виждам какво му е американофилското на wannabe, а той е адски прав за едно: никой от нас не пропагандира и не пуска постоянни теми "За" ЕС и САЩ или пък "против" Русия и ЕАС. И не очаквайте да се използва нормален тон и език, когато вие започнете да наглеете прекалено много. :x

Аз кога съм пускал теми за Русия ?

Ти може и да не си, но твоите съмишленици го правят почти ежедневно. И не ми се измъквай с "аз не подкрепям Русия, а българските интереси", отдавна си доказал афинитета си към Федерацията. 8-)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 яну 2015 14:26

diplomat написа:Не виждам какво му е американофилското на wannabe, а той е адски прав за едно: никой от нас не пропагандира и не пуска постоянни теми "За" ЕС и САЩ или пък "против" Русия и ЕАС. И не очаквайте да се използва нормален тон и език, когато вие започнете да наглеете прекалено много. :x

Аз кога съм пускал теми за Русия ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 яну 2015 14:26

Балкански Орел написа:
diplomat написа:А това за НСР го говорете на бабите си. :lol:

Не ми казвай, какво на кого да говоря, аз пиша във този свободен форум каквото си искам и каквото смятам за правилно, а кой го приема и кой не всеки да си решава за себе си. ;)

Същото важи и в обратната посока, менка. ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 яну 2015 14:27

Балкански Орел написа:
FLANKER написа:Тук никой няма да се върне.Това е разликата.Тук след 10г. ще сме малцинство.

Всички сме в кюпа приятел.Даже там рестрикциите ще са по-големи защото ГМО и Нов Световен Ред ще важат и в Англия, Германия и тук.Където и да си, ако не си част от елита си жив умрял, а живота ще ти е ад, особено на запад, защото там контрола е много по-голям.

Факт!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”