ralka_levskarka написа:boabbb написа:ralka_levskarka написа:Исторически и културни реалии на съответната славянска страна- взет!
Как ще ми взимате 6 лева за Царевец и "Св. 40 мъченици" , бе![]()
![]()
Аз ли ти ги взимам
Бандитската ви община

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:boabbb написа:ralka_levskarka написа:Исторически и културни реалии на съответната славянска страна- взет!
Как ще ми взимате 6 лева за Царевец и "Св. 40 мъченици" , бе![]()
![]()
Аз ли ти ги взимам
daduradam написа:По някоя от нашенските телевизии дават ли NBA ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kreedz написа:Не знам тук ли му е мястото и все пак я си кажете мненията за:
Сент Етиен-ПСЖ
Уест Хям-Евертън
Еспаньол-Валенсия
rhaegar написа:daduradam написа:По някоя от нашенските телевизии дават ли NBA ?
Не.
daduradam написа:kreedz написа:Не знам тук ли му е мястото и все пак я си кажете мненията за:
Сент Етиен-ПСЖ
Уест Хям-Евертън
Еспаньол-Валенсия
2 ; X ; 2
daduradam написа:rhaegar написа:daduradam написа:По някоя от нашенските телевизии дават ли NBA ?
Не.
К'ви са ми вариантите в такъв случай ? Или само стриймове в нета остават като опция ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:daduradam написа:rhaegar написа:daduradam написа:По някоя от нашенските телевизии дават ли NBA ?
Не.
К'ви са ми вариантите в такъв случай ? Или само стриймове в нета остават като опция ?
Освен ако операторът ти не предлага някоя чужда телевизия, която ги излъчва. Виж е тука: http://www.nba.com/schedules/intl.html
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта