Истината за Шарли лъсна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Перловски

Re: Истината за Шарли лъсна!

Мнениеот Перловски » 12 яну 2015 20:50

Rafa написа:
Синьо сърце написа:Жалко за хората от редакцията и близките им...никога не съм бил фен на конспирациите, но твърде много факти се насъбраха тука, а и не само тука-обърнете внимание на Малайзия! За 11.09 отдавна вървят такива теории, и то със своята логика. Обаче тука нещата отидоха твърде далеч! Всъщност те пожертваха 300 човека от Боинга над Донецк, за да обвинят едикого си, та за 15 журналисти ли да им пука?
Но инак са първа писта съдници и сълзи да ронят...

Безскрупулни типове, синчец :!: Не един път съм казвал, че за тези хора човешкият живот нищо не струва, стига да постигат целите си :!: Пък Васконти, Играта и още няколко потребители нека си ги отричат тези неща, колкото си искат и да вярват в "лошото стечение на обстоятелствата" и "съвпаденията" 8-)

Единственото съвпадение е глупостта на едни и същи хора.
н а това се разчита.
Не понасям Дачков по много причини, но вчера беше един от малкото, казал неща извън "потока" от сълзи и сополи.
И не, аз не съм шарли, чарли или който и да е.
Аз съм източноправославен, вярващ, не се гавря с религията на другите, не мразя нито безплатно , нито платено.
Постановката е твърде елементарна.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 12 яну 2015 20:52

С картите е от ясно по-ясно, че братята нарочно ги оставят. Всичко , което те правят след стрелбата в шарли ебдо е с цел да умрат като мъченици. Това е плана и на съучастника им Колибали, който влиза в еврейски магазин и просто чака баретите да дойдат да го отстрелят. Всички жертви от магазина са били хора, които не са се подчинили на заповедите му, единият се е опитал да му вземе оръжието, друг да излезе от магазина и т,н. Двамата братя, по същия начин запазват хората от печатницата и не ги убиват, целта им е била единствено да умрат , естествено печелиха време разигравайки цяла Франция 24 часа, за да всеят паника и терор в душите на хората.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 20:53

South_Park написа:ПОРЕДНА ГЕНИАЛНА ТЕМА на Станко , само да вметна :

в същите дни бяха убити НАД 2 000 ( ДВЕ ХИЛЯДИ) ЧОВЕКА В Нигерия от Боко Харам - само за 1 час ги избиха , а после малки момиченца се взривяваха по пазарите и убиха още около стотина - точно ТУК Е ФУНДАМЕНТАЛНИЯТ ИСЛЯМ , а не циркът във Франция.
ЗАЩО , след като броят на жертвите е над 175 ПЪТИ по-голям от тези на режесурата във Франция , НЕ СЕ НАПРАВИ Парад от 60-тте кукли на конци :o

Или искате да кажете ,че 12 европейски живота са по-ценни от над 2000 африкански ?

Защото еврейските им господари решават кое е радикален ислям, кои са жертви и кои не са :!: Същите тези решават, кои ще са в новините и кои ще са само статистика :!: За кои ще плачем и за кои думичка няма да обелим :!:

Не случайно другарят Джугашвили е казал крилатата фраза:

"Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика."

В началото на 21-ви век, виждаме думите му приложени на практика 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 12 яну 2015 20:53

Съвсем скоро отново ще лъсне и истината за търговията с органи от висши ръководители на т. нар. "АТО", както и това кой използва всъщност химическо оръжие в Сирия. И опитите за изпреварваща контрадезинформация с цел отвличане на вниманието ще останат напразни.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 яну 2015 20:56

Доста интересно четиво. И не мога да не се съглася с някои неща.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 20:58

Sith написа:С картите е от ясно по-ясно, че братята нарочно ги оставят. Всичко , което те правят след стрелбата в шарли ебдо е с цел да умрат като мъченици. Това е плана и на съучастника им Колибали, който влиза в еврейски магазин и просто чака баретите да дойдат да го отстрелят. Всички жертви от магазина са били хора, които не са се подчинили на заповедите му, единият се е опитал да му вземе оръжието, друг да излезе от магазина и т,н. Двамата братя, по същия начин запазват хората от печатницата и не ги убиват, целта им е била единствено да умрат , естествено печелиха време разигравайки цяла Франция 24 часа, за да всеят паника и терор в душите на хората.

Не думай 8-) Искат да умрат като мъченици, пък са спрели колата си до еврейски магазин, оставили са си личните карти и вместо да влезнат и да изтрепят евреите в магазина, те са се качили на друга и са се скрили като мишки ;) Изключително мъченическа постъпка за радикален мюсюлманин, ислямист ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 яну 2015 21:15

На мен лично в цялата картина ми липсва острата реакция от страна на Израел за нападението над еврейски обект и последователи на тази религия.Ако не бяха намесени в лайната отдавна да бяхме прочели за мистериозно загиналата приятелка на Кулибали :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 яну 2015 21:18

Devian написа:На мен лично в цялата картина ми липсва острата реакция от страна на Израел за нападението над еврейски обект и последователи на тази религия.Ако не бяха намесени в лайната отдавна да бяхме прочели за мистериозно загиналата приятелка на Кулибали :?

Мда, май много неща липсват в тази картинка...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 яну 2015 21:31

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c8523.html
Тук Волен Сидеров тотално разобличи системата на НОВ ССВЕТОВЕН РЕД за атентатите на 11 Септември и театралната постановка в Париж!
Театрална постановка извършена в Париж със знанието и съгласието на НОВИЯ СВТОВЕН РЕД !Няма никакви снимки на убитите журналисти! Ислямска държава е финансирана от системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!

До сега не бях гласувал за АТАКА , но на следващите избори ще гласувам твърдо за тях, защото Волен Сидеров е единствения политик в България, който говори открито срещу НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД налагана от САЩ и техните подлоги от ЕС!
Единствено АТАКА се опитват да запазят българо-руската дружба!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 21:37

Аврамов написа:Зад всичко зло по света стои долнопробната, мръсна и престъпна юдео-масонска олигархична върхушка.

Да живее светата Православна вяра, да живее България!

+1

Хазарската световна мафия :!:

Върни се в “Свободна зона”