Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Мнениеот ЕМИЛ » 11 яну 2015 20:47

diplomat написа:Всички "флагмани" се правят в Азия, така че няма особена разлика. Най са ми смешни тези, които дават по бон и половина за нов Айфон, а да се направи струва към 150$, да не говорим, че дори не е кой знае какво като параметри. :roll:

Хайде кажи какво е твоето предложение за да не купуваме стоката на тези цени . :)

Иначе отговора на въпроса в началото на темата ми е ДА .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 яну 2015 20:54

Перловски написа:sandi74 ти верно ме развесели.винаги си показвал, че си неумен, но че живееш още в 80-те на миналия век, това си е вече диагноза. :lol:

Доказан шоумен и културтрегер съм аз,това го знам. 8-) Дори лаиците и невежите ще е грехота ако го отрекат.Факт,а пък футболчето и някои други елементарни спортчета така здраво ги паса и чета като разсъндъчена вакла ромка на бял сатен с множество дантели.Трудно може да избягаме от съдбата и орисията си и в никакъв случай не трябва да го правим.Такава е тя нашата на богопомазаните и богоизбраните.Факт. :idea: 8-) :!:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 яну 2015 20:59

Нокиите се правят във Виетнам. Аз лично от новата ми Лумия съм много доволен, ненавиждам олигофренския Андроид и телефон с такава пръдня не бих си купил!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 яну 2015 21:00

Това "флангман" да не е некой, дето е на фланга, демек у кьошето, на бизнеса? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 яну 2015 21:03

защо написа:Това "флангман" да не е некой, дето е на фланга, демек у кьошето, на бизнеса? :lol:

Точно там е на фланга(забит на тъча и дебне от засада) затова и така съм го написал.Хубаво е че някои се усещат.Факт. :mrgreen: ;)
Последна промяна от sandi74 на 11 яну 2015 21:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 яну 2015 21:05

ЕМИЛ написа:
diplomat написа:Всички "флагмани" се правят в Азия, така че няма особена разлика. Най са ми смешни тези, които дават по бон и половина за нов Айфон, а да се направи струва към 150$, да не говорим, че дори не е кой знае какво като параметри. :roll:

Хайде кажи какво е твоето предложение за да не купуваме стоката на тези цени . :)

Иначе отговора на въпроса в началото на темата ми е ДА .

Ами не ги купуваш просто, правиш бойкот на стоката и търговецът веднага ще усети бодежа. :lol: Само че ние в България сме още по-особени от останалите и сме свикнали да си плащаме като попове, без значение дали ни жилят яко, заради това и при нас цените са все високи, а заплатите все ниски - просто сме си мишки. ;) 8-)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 11 яну 2015 21:11

Тази тема заслужава да я покажат в Господари на ефира! По-олигофренски въпрос едва ли се е раждал в историята на човечеството! По-олигофрени са само тези, които си мислят, че купуват нещо, което не е правено или сглобявано в Азия.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 11 яну 2015 21:12

sandi74 написа:Става въпрос за телефони,лаптопи,таблети,телевизори.Имат много добри и сполучливи марки на много приемливи цени.Също така имат и наистина страшно добри модели които по нищо не отстъпват по качество и параметри на така наречените и нарочени флангмани.

Сега ни задай въпрос дишате ли :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 яну 2015 21:24

cska-632 написа:
sandi74 написа:Става въпрос за телефони,лаптопи,таблети,телевизори.Имат много добри и сполучливи марки на много приемливи цени.Също така имат и наистина страшно добри модели които по нищо не отстъпват по качество и параметри на така наречените и нарочени флангмани.

Сега ни задай въпрос дишате ли :mrgreen:

Този въпрос е меко казано ненужен.Аз фотосинтезирам :!: 8-)

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 11 яну 2015 21:26

sandi74 написа:
Перловски написа:sandi74 ти верно ме развесели.винаги си показвал, че си неумен, но че живееш още в 80-те на миналия век, това си е вече диагноза. :lol:

Доказан шоумен и културтрегер съм аз,това го знам. 8-) Дори лаиците и невежите ще е грехота ако го отрекат.Факт,а пък футболчето и някои други елементарни спортчета така здраво ги паса и чета като разсъндъчена вакла ромка на бял сатен с множество дантели.Трудно може да избягаме от съдбата и орисията си и в никакъв случай не трябва да го правим.Такава е тя нашата на богопомазаните и богоизбраните.Факт. :idea: 8-) :!:

ти си едно менте от капалъ чарши.с беден речник и още по беден мозък. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Върни се в “Свободна зона”