За достойнството и футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: За достойнството и футбола!

Мнениеот honda » 11 яну 2015 15:34

bigfish написа:Драги ми смехурко, пиша бавно, защото ти е трудно да четеш бързо. Написах ти ясно и точно - чел съм договора, наясно съм къде и кога е подписан, извадих ти разпоредбите на БФС (тези на УЕФА и ФИФА е безсмислено да вадя в казус касаещ вътрешен трансфер). Вместо да млъкнеш ти почна да ми говориш, че:

То и вие не трябва да толерирате държавната издръжка на отбора на теца, ама за това сте пас.

В опит да избягаш от темата и обяснявайки на друг човек, че едва ли не след като ние сме наясно (за разлика от теб както стана ясно с твърдението ти, че твоите стотинки отивали в нашата издръжка) каква е ситуацията с това "спонсорство" на ТЕЦ Марица Изток 2, ние трябва да сме против и след като не сме значи е напълно нормално ти да толерираш подигравките на двама циганина - единия футболист, другия спортен директор.

Айде отивай да пасеш пред новия сектор на Герена. А комплексар си ти и ако не си го забелязал до момента е много жалко.

Нямам претенции да съм чел договора между Ал.Александров и Берое за разлика от теб и бих те помолил да разясниш дали става дума за предварителен договор? Ако е предварителен БФС въобще не взема под внимание предварителните договори при решаване на спорни въпроси между два клуба. Мога веднага да изброя над 20 случая ,когато предварителен договор не се взема под внимание. Някои от тези случаи са и в ущърб на ФК Левски.
Бих те поправил спонсор на ФК Берое ,не е ТЕЦ Марица Изток 2,а БЕХ(ТЕЦ Марица Изток е едно от дружествата 100% собственост на БЕХ),който е регистриран в София. Около 12% от служителите на БЕХ живеят на територията на старозагорска област. За 2014 се очаква БЕХ да реализира загуби над 1,5 млрд лева. Според мен не е много редно една губеща държавна компания(БЕХ е 100% държавна собственост) да бъде спонсор на професионален ФК. БЕХ има точно толкова задължения към Стара Загора ,колкото и към всеки един друг град в България.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 11 яну 2015 15:54

Собственик на Берое е ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, която за 2014 също е на печалба. Загубите на БЕХ идват от други предприятеия и не е нужно да ги прехвърляш върху собственика на Берое, който няма как да е отгорен за загубите на НЕК например. Ако ще тръгваме по тази плоскост гонг.бг трябва да е отговорен за загубите на собственика си MTG, нищо че е на печалба. Проблемите не се търсят в здравите предприятия, а в тези, които трупат загуби, които следва да се преструктурират. Изказването ти е адски популистко, но не се учудвам. Все пак вие смятахте да взимате пари от Южен Поток, който в коя точно структура щеше да е?

Договорът е предварителен и на 15 януари ще бъде заведен иск в граждански съд за обявяването му за окончателен след което БФС ще трябва да решава казуса, какво пише в наредбата съм цитирал нагоре.
Последна промяна от bigfish на 11 яну 2015 16:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 яну 2015 16:03

honda написа:
bigfish написа:Драги ми смехурко, пиша бавно, защото ти е трудно да четеш бързо. Написах ти ясно и точно - чел съм договора, наясно съм къде и кога е подписан, извадих ти разпоредбите на БФС (тези на УЕФА и ФИФА е безсмислено да вадя в казус касаещ вътрешен трансфер). Вместо да млъкнеш ти почна да ми говориш, че:

То и вие не трябва да толерирате държавната издръжка на отбора на теца, ама за това сте пас.

В опит да избягаш от темата и обяснявайки на друг човек, че едва ли не след като ние сме наясно (за разлика от теб както стана ясно с твърдението ти, че твоите стотинки отивали в нашата издръжка) каква е ситуацията с това "спонсорство" на ТЕЦ Марица Изток 2, ние трябва да сме против и след като не сме значи е напълно нормално ти да толерираш подигравките на двама циганина - единия футболист, другия спортен директор.

Айде отивай да пасеш пред новия сектор на Герена. А комплексар си ти и ако не си го забелязал до момента е много жалко.

Нямам претенции да съм чел договора между Ал.Александров и Берое за разлика от теб и бих те помолил да разясниш дали става дума за предварителен договор? Ако е предварителен БФС въобще не взема под внимание предварителните договори при решаване на спорни въпроси между два клуба. Мога веднага да изброя над 20 случая ,когато предварителен договор не се взема под внимание. Някои от тези случаи са и в ущърб на ФК Левски.
Бих те поправил спонсор на ФК Берое ,не е ТЕЦ Марица Изток 2,а БЕХ(ТЕЦ Марица Изток е едно от дружествата 100% собственост на БЕХ),който е регистриран в София. Около 12% от служителите на БЕХ живеят на територията на старозагорска област. За 2014 се очаква БЕХ да реализира загуби над 1,5 млрд лева. Според мен не е много редно една губеща държавна компания(БЕХ е 100% държавна собственост) да бъде спонсор на професионален ФК. БЕХ има точно толкова задължения към Стара Загора ,колкото и към всеки един друг град в България.
Кой си ти, че ще му се обясняваш? Той е чел, видял и знае всичко. Всичко му е ясно, единствено неговата позиция е правилната, а всички са длъжни на Берое. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 яну 2015 16:45

bigfish написа:Собственик на Берое е ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, която за 2014 също е на печалба. Загубите на БЕХ идват от други предприятеия и не е нужно да ги прехвърляш върху собственика на Берое, който няма как да е отгорен за загубите на НЕК например. Ако ще тръгваме по тази плоскост гонг.бг трябва да е отговорен за загубите на собственика си MTG, нищо че е на печалба. Проблемите не се търсят в здравите предприятия, а в тези, които трупат загуби, които следва да се преструктурират.

Договорът е предварителен и на 15 януари ще бъде заведен иск в граждански съд за обявяването му за окончателен след което БФС ще трябва да решава казуса, какво пише в наредбата съм цитирал нагоре.

Само дето ТЕЦ Марица Изток 2 е собственост на БЕХ,а не е самостоятелно дружество. Съмнявам се директора на ТЕЦ-а да има правомощията да взема решения за спонсорство или придобиване на собственост,все пак той е държавен служител и не оперира със собствени средства,а с държавни такива.,ако вземе такова решение рискува да седне на подсъдимата скамейка. Не знам откъде имаш информация относно финасовите резултати на ТЕЦ Марица Изток -2 ,съмнявам се към 11.01.2014 директора или главния счетоводител да имат тази информация. Според мен е абсолютно неправилно да се говори за печеливши и губещи предприятия в една холдингова структура,важни са резултатите на целия холдинг,понеже нито едно от дъщерните дружества не съществува самостоятелно. Проглемите на MTG и Гонг не ме интересуват- те са частни дружества и собственика има прао да процедира с тях както намери за добре. Целия БЕХ ( в това число и ТЕЦ Марица Изток-2(в това число и ФК Берое,ако наистина е собственост на ТЕЦ-а)) е 100% държавна собственост, като загубите му се поемат от републиканския бюджет. За мен е абсолютно нередно(не само нередно ,а е дори подсъдимо) да се занимава със спонсориране на ПФК, при положение че има милиарди загуби.Де факто излиза ,че един ФК се спонсорира от държавния бюджет.
Относно договора- вече написах,че БФС не признава предварителните договори,писах ти че мога да изброя много случаи ,когато при спор между два клуба за договор с един футболист,който има договор с единия клуб и предварителен с другия,БФС въобще не взема под внимание предварителния договор. Според мен единственото за което може да пледирате в граждански съд е ,ако има някаква кауза за неустойка,да пледирате да си получите неустойкат,но трябва да внимавате,ако имате направено плащане преди да изтекъл договора на Александров с Черно Море рискувате да излетите от професионалния футбол.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 11 яну 2015 18:15

DrAvalanche написа:Кой си ти, че ще му се обясняваш? Той е чел, видял и знае всичко. Всичко му е ясно, единствено неговата позиция е правилната, а всички са длъжни на Берое. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Празнословие и тролене. Това е твоето. Поиска коментарите за договора да ги прави човек, който е чел договорa и разпоредбите и като той дойде, ти си пишеш глупости и разводняваш темата. Браво, че още в началото си призна, че нищо не си чел и не разбираш, но защо после продължи с всички глупости и заяждания?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 яну 2015 18:32

daydreamer написа:
DrAvalanche написа:Кой си ти, че ще му се обясняваш? Той е чел, видял и знае всичко. Всичко му е ясно, единствено неговата позиция е правилната, а всички са длъжни на Берое. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Празнословие и тролене. Това е твоето. Поиска коментарите за договора да ги прави човек, който е чел договорa и разпоредбите и като той дойде, ти си пишеш глупости и разводняваш темата. Браво, че още в началото си призна, че нищо не си чел и не разбираш, но защо после продължи с всички глупости и заяждания?

Ша ма прощаваш, ама коментарите на човека дето уж е чел договора е и наясно с наредбите са меко казано комични. Аз харесвам вицовете, но в случая не говорим ли за сериозни неща?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 11 яну 2015 19:17

honda написа:Нямам претенции да съм чел договора между Ал.Александров и Берое за разлика от теб и бих те помолил да разясниш дали става дума за предварителен договор? Ако е предварителен БФС въобще не взема под внимание предварителните договори при решаване на спорни въпроси между два клуба. .

Само тази част от всичките ти изказвания е достатъчна за да може човек да си извади изводите колко си компетентен. Ако си чел мненията по темата, щеше да имаш отговор на първия си въпрос. Ако имаш поне малко акъл в главата, въобще нямаше да го зададеш, поради простата причина, че не можеш да сключваш окончателен договор с футболист, който има действащ такъв с друг клуб. За всичката останала бълвоч и в последващите ти мнения, е на нивото на това.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 яну 2015 21:05

Всяка секунда в която вашият компютър работи,носи приходи на БЕХ,продължавайте! :) :) :) :)
А,и следете часовете на работа на харда,че и неговите са преброени.
Много теми за десен беГ в отбор от втората шестица.Игнорирайте ги.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 13 яну 2015 13:49

Договора на Сашко черно на бяло :
http://www.beroe.bg/2015/01/13/contract ... eksandrov/
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 яну 2015 13:44

Доста аматьорско изпълнение е този договор. Хайде, стига драми вече.

Върни се в “Свободна зона”