bigfish написа:Драги ми смехурко, пиша бавно, защото ти е трудно да четеш бързо. Написах ти ясно и точно - чел съм договора, наясно съм къде и кога е подписан, извадих ти разпоредбите на БФС (тези на УЕФА и ФИФА е безсмислено да вадя в казус касаещ вътрешен трансфер). Вместо да млъкнеш ти почна да ми говориш, че:То и вие не трябва да толерирате държавната издръжка на отбора на теца, ама за това сте пас.
В опит да избягаш от темата и обяснявайки на друг човек, че едва ли не след като ние сме наясно (за разлика от теб както стана ясно с твърдението ти, че твоите стотинки отивали в нашата издръжка) каква е ситуацията с това "спонсорство" на ТЕЦ Марица Изток 2, ние трябва да сме против и след като не сме значи е напълно нормално ти да толерираш подигравките на двама циганина - единия футболист, другия спортен директор.
Айде отивай да пасеш пред новия сектор на Герена. А комплексар си ти и ако не си го забелязал до момента е много жалко.
Нямам претенции да съм чел договора между Ал.Александров и Берое за разлика от теб и бих те помолил да разясниш дали става дума за предварителен договор? Ако е предварителен БФС въобще не взема под внимание предварителните договори при решаване на спорни въпроси между два клуба. Мога веднага да изброя над 20 случая ,когато предварителен договор не се взема под внимание. Някои от тези случаи са и в ущърб на ФК Левски.
Бих те поправил спонсор на ФК Берое ,не е ТЕЦ Марица Изток 2,а БЕХ(ТЕЦ Марица Изток е едно от дружествата 100% собственост на БЕХ),който е регистриран в София. Около 12% от служителите на БЕХ живеят на територията на старозагорска област. За 2014 се очаква БЕХ да реализира загуби над 1,5 млрд лева. Според мен не е много редно една губеща държавна компания(БЕХ е 100% държавна собственост) да бъде спонсор на професионален ФК. БЕХ има точно толкова задължения към Стара Загора ,колкото и към всеки един друг град в България.