За достойнството и футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: За достойнството и футбола!

Мнениеот DrAvalanche » 10 яну 2015 16:13

То и вие не трябва да толерирате държавната издръжка на отбора на теца, ама за това сте пас.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 10 яну 2015 16:21

Определено не сме пас и задължение на ТЕЦ Марица Изток е да спонсорира социални и спортни инициативи на града, при положение, че системно го замърсява и повечето служители са старозагорци. С подобни спонсорства трябва да бъдат обвързани и другите две електроцентрали в комплекса, които не са държавни.

Като нямате какво да кажете и почвате да въртите плочата с финансирането.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 яну 2015 16:22

И как го реши това със задължението на теца? И защо другите трябва да плащаме за това?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 10 яну 2015 17:02

DrAvalanche написа:И как го реши това със задължението на теца? И защо другите трябва да плащаме за това?

Задължение е - като на всяка голяма фирма по целия свят е задължение да е отговорна по един или друг начин за живота на хората в региона си и не само за служителите си. А когато тази електроцентрала години наред е тровила въздуха на старозагорци има и морално задължение към тях.

Колкото до това какво се плаща - точно ти нищо не плащаш. Но не ми се занимава да ти обяснявам подробно. Само ще ти кажа, че тази електроцентрала продава ток на три пъти по-ниска цена от другите две в комплекса, с които са сключени безумни договори. Освен това ТЕЦ Марица Изток 2 допринася за намалянето на цената и въпреки това е на печалба и внася милиони в държавния бюджет всяка година. Основните инвестиции, които прави са в спортните бази, които ще останат дълго след тях. На отборът дават смешни пари, по-малко от вашия орязан заради наказанието от УЕФА бюджет. Останалото можеш да го прочетеш тук:
gong/viewtopic.php?f=6&t=170963&p=5598631#p5598631
и тук:
gong/viewtopic.php?p=5601503#p5601503

А сега да се върнем на темата - морално ли е да сключиш договор с един работодател и после да отидеш при друг? Защото на предните страници това си защитавал.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 яну 2015 17:24

bigfish написа:Задължение е - като на всяка голяма фирма по целия свят е задължение да е отговорна по един или друг начин за живота на хората в региона си и не само за служителите си. А когато тази електроцентрала години наред е тровила въздуха на старозагорци има и морално задължение към тях.

Хумор, сатира и забава. Да се чуди човек Козлодуй защо нямат отбор редовен участник в ЕКТ?

bigfish написа:Колкото до това какво се плаща - точно ти нищо не плащаш. Но не ми се занимава да ти обяснявам подробно.
Не ми обяснявай дали плащам или не плащам, защото във вашата махала ако не плащате тока, ние българите го плащаме.

bigfish написа:А сега да се върнем на темата - морално ли е да сключиш договор с един работодател и после да отидеш при друг? Защото на предните страници това си защитавал.

Май имаш проблем с разбиране на прости изречения на български език? Нищо не съм защитавал. Ако ти не можеш да го проумееш написаното в предните ми мнения, ами намери си по-добър учител по български!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 яну 2015 18:29

Какво се хабите да обяснявате на този празнодумец. Пускайте го по течението и въобще да не ви пука, който разбрал разбрал.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 яну 2015 19:44

DrAvalanche написа:
bigfish написа:Задължение е - като на всяка голяма фирма по целия свят е задължение да е отговорна по един или друг начин за живота на хората в региона си и не само за служителите си. А когато тази електроцентрала години наред е тровила въздуха на старозагорци има и морално задължение към тях.

Хумор, сатира и забава. Да се чуди човек Козлодуй защо нямат отбор редовен участник в ЕКТ?

Има разлика между АЕЦ и ТЕЦ относно замърсяването на въздуха.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 11 яну 2015 13:30

DrAvalanche, жалко, че си толкова елементарен човек. Но всъщност нормално за фен на Левски, който не намира нищо ненормално в това човешките отношения да са сведени до това да се прецака другия. А по-евтин ток плащаш защото съществува собственика на Берое. Ако го нямаше цените ти щяха да са двойни или тройни от днешните. Айде със здраве, повече не смятам да ти обяснявам нищо. Който не е предубеден и не е кон с капаци е разбрал.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 яну 2015 13:36

Bigfish, не ми пука, че си такъв комплексар. И не ми пука дали си сложен или елементарен комплексар. Но не смятам, че е нормално за фен на Берое. За разлика от теб.

Хайде сега да ми покажеш и едно мнение в което твърдя, че няма
нищо ненормално в това човешките отношения да са сведени до това да се прецака другия

Това което написах е
Нито сте чели договор /ако има такъв/, нито сте специалисти по трудово право, нито сте наясно с изискванията и разпоредбите на уефа и бфс! Но пък коментирате и раздавате присъди на воля. Аз също не съм чел договор, не съм специалист по трудово право и не съм толкова на ти с разпоредбите на уефа и бфс. Затова не коментирам и не раздавам присъди към други клубове.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 11 яну 2015 14:09

Драги ми смехурко, пиша бавно, защото ти е трудно да четеш бързо. Написах ти ясно и точно - чел съм договора, наясно съм къде и кога е подписан, извадих ти разпоредбите на БФС (тези на УЕФА и ФИФА е безсмислено да вадя в казус касаещ вътрешен трансфер). Вместо да млъкнеш ти почна да ми говориш, че:

То и вие не трябва да толерирате държавната издръжка на отбора на теца, ама за това сте пас.

В опит да избягаш от темата и обяснявайки на друг човек, че едва ли не след като ние сме наясно (за разлика от теб както стана ясно с твърдението ти, че твоите стотинки отивали в нашата издръжка) каква е ситуацията с това "спонсорство" на ТЕЦ Марица Изток 2, ние трябва да сме против и след като не сме значи е напълно нормално ти да толерираш подигравките на двама циганина - единия футболист, другия спортен директор.

Айде отивай да пасеш пред новия сектор на Герена. А комплексар си ти и ако не си го забелязал до момента е много жалко.

Върни се в “Свободна зона”