Ако можех, с радост щях да ви го докарам, че и пари щях да ви дам да го вземете. Ако трябва и сам щях да го нося.
А Левски няма нищо общо с този случай и няма как да го барнат, осъдете го това футболистче и това е.
За достойнството и футбола!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За достойнството и футбола!
Сашо Александров е един от най- качествените футболисти на неговия пост в България! Цялото мнение е изпълнено с глупости, а това че това е най-обсъждания трансфер се дължи на факта, че трансфери във водещите тимове за сега - ЛИПСВАТ ! Нека си говорят за бодичека... аз сам доволен от този трансфер! Успех на Сашо в Левски ! Той си е старо софиянче, така че си се връща у дома !

You'll never walk alone!!
Сашо-машо -пишете си каквото искате.
Левски винаги е бил , Е и Ще бъде най-великия клуб в България.
А вие , които постоянно го плюете , сте еднодневки .
Левски винаги е бил , Е и Ще бъде най-великия клуб в България.
А вие , които постоянно го плюете , сте еднодневки .

1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
DrAvalanche написа:Явно всички фенове на отборчето на теца са чели договора и са юристи. Няма смисъл да се спори с тях, по-добре да наведем виновно глави.
Добре, айде, аз не съм юрист, признавам, образовай ме. След като предварителният договор не е по никакъв начин обвързващ, за какво съществува изобщо подобно понятие? Ако той не гарантира, че след изтичането на настоящия такъв, даден футболист ще премине в даден клуб, какво прави тогава, каква му е функцията? Аз не съм чел договора, признавам, може и да съм лишен от въображение, но не разбирам как би могъл да съществува законен начин да се заобиколи подобен договор, освен ако не е изрично упоменато в него(искрено се съмнявам, че е).
Изобщо някой левскар запознат ли е с концепцията "договор"? Онзи ден другаря Гонзо обясняваше, как щом не били желани, някакви футболисти трябвало да си тръгват. Ако обаче бяха желани и просто си бяха тръгнали щеше да има вой до небесата. Тоест в левскарската гига-вселена, един договор е задължаващ за всички, освен за тях?
Вече доста години съм в този форум, но никога не спирам да ви се чудя на пробитите мозъци. Дори за най-отявлената мерзост ще се намерят "компетентни" защитници, които да ни обяснят как това е напълно нормално. Ако наистина навеждахте виновно глави при всеки такъв случай, както ти сам предложи, до сега щяхте да сте прокопали тунела под Шипка 10 пъти.
И последно - дори единиците, които са искали "българския Дани Алвеш" да се завърне, вече не искат да го погледнат. Проблема не е, че ще играе за вас, а не за нас. Взимайте го, халал да ви е! Проблема е, че неща като правила, ред и закони не увират в тъпите ви тикви. А утре ще сте първите, които ще реват, че нищо не е както трябва в тая държава. Ами как да е наред, драги ми смехурковци, при наличието на такива като вас?
"Some folks are wise and some are otherwise"
- Синьо сърце
- Контакти:
Мен ми се струва, че без да се види точно какво е подписано, всичко тук са празни приказки и чесане на езици. Ако играчът има два валидни договора, няма как да бъде картотекиран в БФС. И си носи последствията. Тук всички се изказват като последна инстанция, а никой не е видял договорите! Как става тая работа, не ми е ясно...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
luxorus написа:sandi74 написа:Ко става тука бре?За тая супер звезда от ромски произход още малко и Междузвездни войни ще започнете.Хайде малко по-сериозно.Какъв е този набеден пишман футбалер дето и за отбори от ранга на Хасково,Любимец и Загорец не става.Вие този анонимник още малко и звезда ще го направите.
![]()
![]()
Да играе където си иска,искал в Левски ами да отива.Не се ли усещате феновете и на Берое и на Левски колко е смешен и абсолютно излишен е този спор.Само не ми казвайте че отборите ни са опрели до това точно този сульо Сашето Александров да оправя положението и да вдига нивото на отборите ни.Много ниско сте свалили гарда и нивото щом в този супер анонимник виждате Спасителят.
Ей,тук не става въпрос за бай Мангау,а за принципа и не е срещу Левски,щото те не са страна в тоя договор,чети откриващия пост и ще ти стане ясно за кво иде реч.
Честно незнам лаик ли си или си сляпо вярващ?Този е върти опашка от където и да го погледнеш.Факт.На ръководството на Берое не им прави чест изобщо че са го поканили отново в отбора.Наистина трябва да си голям мазохист за да преговаряш и поканиш в отбора си играч който веднъж е напуснал по супер долнопробен начин.
- DrAvalanche
- Контакти:
Какво да те образовам? Написах го и на един от другите "възмутени". Нито сте чели договор /ако има такъв/, нито сте специалисти по трудово право, нито сте наясно с изискванията и разпоредбите на уефа и бфс! Но пък коментирате и раздавате присъди на воля. Аз също не съм чел договор, не съм специалист по трудово право и не съм толкова на ти с разпоредбите на уефа и бфс. Затова не коментирам и не раздавам присъди към други клубове.-Ицо- написа:DrAvalanche написа:Явно всички фенове на отборчето на теца са чели договора и са юристи. Няма смисъл да се спори с тях, по-добре да наведем виновно глави.
Добре, айде, аз не съм юрист, признавам, образовай ме. След като предварителният договор не е по никакъв начин обвързващ, за какво съществува изобщо подобно понятие? Ако той не гарантира, че след изтичането на настоящия такъв, даден футболист ще премине в даден клуб, какво прави тогава, каква му е функцията? Аз не съм чел договора, признавам, може и да съм лишен от въображение, но не разбирам как би могъл да съществува законен начин да се заобиколи подобен договор, освен ако не е изрично упоменато в него(искрено се съмнявам, че е).
Изобщо някой левскар запознат ли е с концепцията "договор"? Онзи ден другаря Гонзо обясняваше, как щом не били желани, някакви футболисти трябвало да си тръгват. Ако обаче бяха желани и просто си бяха тръгнали щеше да има вой до небесата. Тоест в левскарската гига-вселена, един договор е задължаващ за всички, освен за тях?
Вече доста години съм в този форум, но никога не спирам да ви се чудя на пробитите мозъци. Дори за най-отявлената мерзост ще се намерят "компетентни" защитници, които да ни обяснят как това е напълно нормално. Ако наистина навеждахте виновно глави при всеки такъв случай, както ти сам предложи, до сега щяхте да сте прокопали тунела под Шипка 10 пъти.
И последно - дори единиците, които са искали "българския Дани Алвеш" да се завърне, вече не искат да го погледнат. Проблема не е, че ще играе за вас, а не за нас. Взимайте го, халал да ви е! Проблема е, че неща като правила, ред и закони не увират в тъпите ви тикви. А утре ще сте първите, които ще реват, че нищо не е както трябва в тая държава. Ами как да е наред, драги ми смехурковци, при наличието на такива като вас?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Speranza написа:Сашо Александров е един от най- качествените футболисти на неговия пост в България!
Ахахахахаха

Какво да те образовам? Написах го и на един от другите "възмутени". Нито сте чели договор /ако има такъв/, нито сте специалисти по трудово право, нито сте наясно с изискванията и разпоредбите на уефа и бфс! Но пък коментирате и раздавате присъди на воля. Аз също не съм чел договор, не съм специалист по трудово право и не съм толкова на ти с разпоредбите на уефа и бфс. Затова не коментирам и не раздавам присъди към други клубове.[/quoте/]DrAvalanche написа:-Ицо- написа:DrAvalanche написа:Явно всички фенове на отборчето на теца са чели договора и са юристи. Няма смисъл да се спори с тях, по-добре да наведем виновно глави.
Говориш като най-обикновен лаладжия, просто се намираш на приказки, не коментираш и не произнасяш присъди, но пък с удоволствие използваш плосък сарказъм. Никой не произнася присъди към любимият ти клуб, въпреки, че в момента той се олицетворява от своите ръководители и техните действия, а те са толкова безхаберни, че да се чудиш да плачеш ли или да се смееш.