Чуйте най-нестандартните коментари на Г.Попвасилев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Чуйте най-нестандартните коментари на Г.Попвасилев

Мнениеот ivo77 » 03 яну 2015 02:28

Чисто луд е тоя..не е нормално да се говорят чак такива глупости.. :lol:

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 03 яну 2015 08:08

slash1912 написа:Този е коментатор от маса време и никога преди не е говорил такива глупости :oops: Шегите му са плоски и прекалено сложни и дълги,а освен това нямат нищо общо с играта,а предимно с външния вид.Ако е в Скай ще бъде уволнен моментално и осъден от някоя от "жертвите" му!

+1

На дърти години се излага човека, какво ли не правят хората за пари и да се задържат в играта. Аз го помня от началото на 90-те, беше доста приличен и подготвен коментатор, но младото поколение няма как да знае това и си мисли, че е натурален простак.

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 03 яну 2015 09:58

Сравненията му са един път :lol: :lol: Няма такъв коментатор просто :lol: Всеки ден мога да му слушам бисерите и да се смея с глас :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 яну 2015 13:20

fitore написа:
slash1912 написа:Този е коментатор от маса време и никога преди не е говорил такива глупости :oops: Шегите му са плоски и прекалено сложни и дълги,а освен това нямат нищо общо с играта,а предимно с външния вид.Ако е в Скай ще бъде уволнен моментално и осъден от някоя от "жертвите" му!

+1

На дърти години се излага човека, какво ли не правят хората за пари и да се задържат в играта. Аз го помня от началото на 90-те, беше доста приличен и подготвен коментатор, но младото поколение няма как да знае това и си мисли, че е натурален простак.

Това не са шеги, а са дълги и скучни обиди... и наистина, ако не живеехме в България, отдавна да има дела срещу него...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 яну 2015 21:49

+1 Подобен тип ''коментар'' ми се струва неадекватен,това е футболен мач,а не евтино телевизионно шоу предаване.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2015 22:28

Т.нар. бисери са подигравки с външния вид на хората посредством предварително заучени фрази.
Още по-комичното и абсурдното е, че ги дрънка един журналист, който ми прилича на застаряващ латентен пасивен хомосексуалист, който тайничко в час по биология е оглеждал чатала на дъртия даскал, тайничко мечтаейки си как част от анатомията на същия плавно изследва дълбините на долния му храносмилателен тракт, на някое затънтено местенце из лабиринта от коридори и помещения в местното школо.

п.п.: може и да не ми се е получило добре, но поне аз си го измислих, не го преписах предварително. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 яну 2015 22:34

1982 написа:Т.нар. бисери са подигравки с външния вид на хората посредством предварително заучени фрази.
Още по-комичното и абсурдното е, че ги дрънка един журналист, който ми прилича на застаряващ латентен пасивен хомосексуалист, който тайничко в час по биология е оглеждал чатала на дъртия даскал, тайничко мечтаейки си как част от анатомията на същия плавно изследва дълбините на долния му храносмилателен тракт, на някое затънтено местенце из лабиринта от коридори и помещения в местното школо.

п.п.: може и да не ми се е получило добре, но поне аз си го измислих, не го преписах предварително. :lol: :lol: :lol:

Изпрати му го с молба да го използва в някой от коментарите си :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 яну 2015 12:42

На мен ми е забавен. Много по-добре е от истеричното квичене на Алекси Смукачев или пък постоянно бъркащите имената на отбори и играчи коментатори в телевизията-майка.
[center]Изображение[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 04 яну 2015 12:46

Този като го чуя и търся мача на чужда телевизия да го гледам.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 яну 2015 15:18

Явно е, че Георги Попвасилев се подготвя предварително с бисерите си, но все пак е забавно :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”