Обама: Светът е по-безопасно място, благодарение на американската армия!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1377098
Е, няма такава наглост и безочие! Това кърти всички мивки отвсякъде...тези психясали олигофрени само термоядрен огън над Вашингтон и Ню Йорк ще ги озапти, няма друг начин.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- BUD SPENCER
- Контакти:
Re: Списък на "демократизираните" от САЩ държави
CTAHKO написа:BUD SPENCER написа:Всичко много хубаво, но нека разгледаме детайлно конкретната акция. За да се излее пошлата руска пропаганда, тук в този спортен иначе форум, потребитлят/юзърът използва американската операционна система, ако е с настолен или преносим компютър. Или американска операционна система, ако е със смартфон или с таблет. Все същото се вихри и в социалните мрежи, отново дело на лошият САЩ. Според някои видни "експерти", те са дело дори на ЦРУ. Без да съм експерт, но и настоящият софтуер, който доста често се използва за форумна среда, най-вероятно също е американско дело. Та, господа или пък другари, както ви е по на сърце, поради что използвувате лошите западняшки продукти и услуги за никому не интересната ви пропаганда?
Ами дай да разгледаме детайлно и конкретните операционни системи и социални мрежи. Това че фирмите са американски, не означава, че американци са ги правилиОтново ставаме свидетели на поредната порция американска експлоатация с демократичен оттенък, над останалата част от света
Напротив! Като човек, който се занимава с бизнес, ще ти кажа, че щом фирмата е американска и продукта е американски, мойто момче.

Искам да ги видя тези двамата... как се казваха... Бойко Борисов и Чък Норис насаме, за да ми обяснят за ритника със завъртане
CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз едно не мога да разбера в Орбан. Не харесваш ЕС, не харесваш принципите и посоката на съюза, желаеш да имаш по специфично отношение към Русия, различно от това на ЕС, защо по дяволите, тогава не напуснеш съюза и не го сториш ? Защо Орбан продължава да държи своята страна в един съюз, който според него не е в интерес на украинците ? Нека да бъде, така да добър, ако не желае повече да бъде солидарен с другите членове на съюза, да го напусне, след което да върне предвидените за Унгария европейски фондове, да отвори гранични пунктове с останалите си съседи, да им се спрат всякакви привилегии и да си играят с Русия, колкото им иска душата.
Виновни за тази ситуация са и представители на ЕС. Не мога да проумея, докога ще търпят страни, които не желаят да следват една обща посока и да бъдат солидарни с другите ? Остави го да си тръгне, да видим, какво ще стане...ЕС може без всяка една държава, освен Германия, така, че без Унгария няма да настъпи апокалипсис.
Пак не си в час нещо. Кой и на каква база определя, каква ще е външната политика на ЕСНе трябва ли тази политика да е базирана на допитване до държавите-членки и и тогава да се сформира обща позиция, защитаваща техните интереси, а не тези на САЩ
В случая е обратното и това не харесва Орбан, а не самия ЕС
Човекът си го казва в прав текст. Тази политика не защитава интересите на държавите-членки на ЕС и обслужва единствено американските интереси
Мнозинството определя, каква ще е политиката на ЕС. Ти, какво предлагаш, всеки да прави, това, което си иска и да няма единна позиция ? Еми тогава, какъв е смисъла от съюза ?
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз едно не мога да разбера в Орбан. Не харесваш ЕС, не харесваш принципите и посоката на съюза, желаеш да имаш по специфично отношение към Русия, различно от това на ЕС, защо по дяволите, тогава не напуснеш съюза и не го сториш ? Защо Орбан продължава да държи своята страна в един съюз, който според него не е в интерес на украинците ? Нека да бъде, така да добър, ако не желае повече да бъде солидарен с другите членове на съюза, да го напусне, след което да върне предвидените за Унгария европейски фондове, да отвори гранични пунктове с останалите си съседи, да им се спрат всякакви привилегии и да си играят с Русия, колкото им иска душата.
Виновни за тази ситуация са и представители на ЕС. Не мога да проумея, докога ще търпят страни, които не желаят да следват една обща посока и да бъдат солидарни с другите ? Остави го да си тръгне, да видим, какво ще стане...ЕС може без всяка една държава, освен Германия, така, че без Унгария няма да настъпи апокалипсис.
Пак не си в час нещо. Кой и на каква база определя, каква ще е външната политика на ЕСНе трябва ли тази политика да е базирана на допитване до държавите-членки и и тогава да се сформира обща позиция, защитаваща техните интереси, а не тези на САЩ
Човекът си го казва в прав текст. Тази политика не защитава интересите на държавите-членки на ЕС и обслужва единствено американските интереси
Мнозинството определя, каква ще е политиката на ЕС. Ти, какво предлагаш, всеки да прави, това, което си иска и да няма единна позиция ? Еми тогава, какъв е смисъла от съюза ?
А какъв е смисълът от Съюз, в който някои са по-равни от другите и налагат своите интереси..дори не винаги своите, а някакви задокеански.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
aleksandrov77 написа:sunscres92 написа:aleksandrov77 написа:Надеждата ми е Русия да освободи България и Европа от колониалното робство на САЩ и системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Така
както Русия ни освободи от османското робство през 1878г.!
Досега не гласувах на последните избори, но на следващите избори съм твърдо решен да гласувам за АТАКА!
За сега АТАКА е единствената партия , която говори открито срещу системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД(най-човеконенавистната система в историята на човечеството), НАТО и ЕС!
WTF Как си представяш Русия да ни освободи? Да ни анексира ли? Това за Атака няма да го коментирам, дори само да си си помислил това, значи има нещо грешно в теб.
Искам да те попитам, как твоят живот ще се промени през "новият Световен Ред", въобще какво в света ще се промерни, от къде знаеш че и Русия не е част от него, все пак нали има и извънземни на помощ на илюминатите?
Тези дезинформации и измислени твърдения за извънземни, рептили и подобни глупости целят да омаловажават ИСТИНИТЕ за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Повечето хора като прочетат това и започват да смятат всичко останало за измислица!![]()
Илюминати и техните верни слуги умело размиват истината! Пускат дезинформация и такава, която да изглежда правдоподобна с цел да объркват хората! В един момент на човек му писва и казва: "Абе, какви илюминати, какъв Нов световен ред, какви рептили !? Щом ми пишат за извънземни, значи всичко това са глупости" !![]()
Колкото до моят живот надали ще се промени нещо съществено, но проблемът е , че при тази система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД българите ИЗЧЕЗВАМЕ като нация и след 30 години България ще продължи да се казва България, но надали ще има нещо българско в нея!![]()
Да ще гласувам за АТАКА , защото те са единствените , които се противопоставят и говорят открито срещу системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Няма да гласувам за Боко Тиквата или разни други партии, които са подлоги на НСР!
Ние сме колония на САЩ от 25 години насам и то от най-долнопробен тип! Дори по времето на социализма не бяхме толкова зависими от СССР , колкото днес от САЩ!
По времето на Тодор Живков нямаше съветски бази и българите имахме социални придобивки, за които днес можем само да мечтаем!
И ако в миналото империята на злото беше СССР , днес новата империя на злото е САЩ!
Да ти кажа честно, историите за лоши сатанисти, които се моля на Станата и слагат зловещи символи във филмите и песните ми звучат не по-малко глупави от тези за рептилите. България и с НСР и без него, без адекватни мерки ще се замре. Атака може да се противопоставя на който си иска, дори и да е абсолютно права за всичко около САЩ и Европа, всичките и последователи са или наркомани или поне според мен болни хора, действията им го показват.Дали ще сме колония на Сащ или на Русия - обясни ми разликата? Както се вика, поне в Европа хората си живеят прилично, докато в Русия не ми изглежда така.
Знаеш ли, лично аз съм съгласен - да определено някой/някои дърпат конците на ЦЕЛИЯТ свят, но пък това е процес - човекът е създаден за контрол, и не случайно той винаги е бил, просто се сменят тези които го правят. Аз от тези конспирации съм чел, че целта е чипиране - така и така контролират целият свят - обясни ми смисъла в това действие - Покажи на робите, че са роби ? Намаляване на населените, няма такива следи... Каква всъщнсот е тяхната цел.
Кашчей написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз едно не мога да разбера в Орбан. Не харесваш ЕС, не харесваш принципите и посоката на съюза, желаеш да имаш по специфично отношение към Русия, различно от това на ЕС, защо по дяволите, тогава не напуснеш съюза и не го сториш ? Защо Орбан продължава да държи своята страна в един съюз, който според него не е в интерес на украинците ? Нека да бъде, така да добър, ако не желае повече да бъде солидарен с другите членове на съюза, да го напусне, след което да върне предвидените за Унгария европейски фондове, да отвори гранични пунктове с останалите си съседи, да им се спрат всякакви привилегии и да си играят с Русия, колкото им иска душата.
А какъв е смисълът от Съюз, в който някои са по-равни от другите и налагат своите интереси..дори не винаги своите, а някакви задокеански.
Кои са по равни от другите ? Дай ми пример, че така малко сухо и клиширано звучи.
dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз едно не мога да разбера в Орбан. Не харесваш ЕС, не харесваш принципите и посоката на съюза, желаеш да имаш по специфично отношение към Русия, различно от това на ЕС, защо по дяволите, тогава не напуснеш съюза и не го сториш ? Защо Орбан продължава да държи своята страна в един съюз, който според него не е в интерес на украинците ? Нека да бъде, така да добър, ако не желае повече да бъде солидарен с другите членове на съюза, да го напусне, след което да върне предвидените за Унгария европейски фондове, да отвори гранични пунктове с останалите си съседи, да им се спрат всякакви привилегии и да си играят с Русия, колкото им иска душата.
Кои са по равни от другите ? Дай ми пример, че така малко сухо и клиширано звучи.
Шенген нещо говори ли ти, или ти си встрани от нещата?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
aleksandrov77 написа:sunscres92 написа:aleksandrov77 написа:Надеждата ми е Русия да освободи България и Европа от колониалното робство на САЩ и системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Така
както Русия ни освободи от османското робство през 1878г.!
Досега не гласувах на последните избори, но на следващите избори съм твърдо решен да гласувам за АТАКА!
За сега АТАКА е единствената партия , която говори открито срещу системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД(най-човеконенавистната система в историята на човечеството), НАТО и ЕС!
WTF Как си представяш Русия да ни освободи? Да ни анексира ли? Това за Атака няма да го коментирам, дори само да си си помислил това, значи има нещо грешно в теб.
Искам да те попитам, как твоят живот ще се промени през "новият Световен Ред", въобще какво в света ще се промерни, от къде знаеш че и Русия не е част от него, все пак нали има и извънземни на помощ на илюминатите?
Тези дезинформации и измислени твърдения за извънземни, рептили и подобни глупости целят да омаловажават ИСТИНИТЕ за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Повечето хора като прочетат това и започват да смятат всичко останало за измислица!![]()
Илюминати и техните верни слуги умело размиват истината! Пускат дезинформация и такава, която да изглежда правдоподобна с цел да объркват хората! В един момент на човек му писва и казва: "Абе, какви илюминати, какъв Нов световен ред, какви рептили !? Щом ми пишат за извънземни, значи всичко това са глупости" !![]()
Колкото до моят живот надали ще се промени нещо съществено, но проблемът е , че при тази система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД българите ИЗЧЕЗВАМЕ като нация и след 30 години България ще продължи да се казва България, но надали ще има нещо българско в нея!![]()
Да ще гласувам за АТАКА , защото те са единствените , които се противопоставят и говорят открито срещу системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Няма да гласувам за Боко Тиквата или разни други партии, които са подлоги на НСР!
Ние сме колония на САЩ от 25 години насам и то от най-долнопробен тип! Дори по времето на социализма не бяхме толкова зависими от СССР , колкото днес от САЩ!
По времето на Тодор Живков нямаше съветски бази и българите имахме социални придобивки, за които днес можем само да мечтаем!
И ако в миналото империята на злото беше СССР , днес новата империя на злото е САЩ!
Виж по-младите последователи на теорията как я възприемат
https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/1458035247776921?fref=nf
Самите те твърдят, че страницата им е била хакната от илюминатите и вмест 3000 likes имат 1500

Кашчей написа:dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз едно не мога да разбера в Орбан. Не харесваш ЕС, не харесваш принципите и посоката на съюза, желаеш да имаш по специфично отношение към Русия, различно от това на ЕС, защо по дяволите, тогава не напуснеш съюза и не го сториш ? Защо Орбан продължава да държи своята страна в един съюз, който според него не е в интерес на украинците ? Нека да бъде, така да добър, ако не желае повече да бъде солидарен с другите членове на съюза, да го напусне, след което да върне предвидените за Унгария европейски фондове, да отвори гранични пунктове с останалите си съседи, да им се спрат всякакви привилегии и да си играят с Русия, колкото им иска душата.
Шенген нещо говори ли ти, или ти си встрани от нещата?
Викаш, безупречни сме и няма за какво да се притесняват останалите страни в ЕС. Изключително добросъвестно пазим границите си, нямаме никакви проблеми на митницата, не сме корумпирани, нали ? И за твое успокоение, влизането ни в Шенген е въпрос на време, така, че някакви други забележки ?
dunavfc написа:
Викаш, безупречни сме и няма за какво да се притесняват останалите страни в ЕС. Изключително добросъвестно пазим границите си, нямаме никакви проблеми на митницата, не сме корумпирани, нали ? И за твое успокоение, влизането ни в Шенген е въпрос на време, така, че някакви други забележки ?
Е, то през Италия, Франция, Испания и Португалия само законни емигранти минават..както и през Англия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":