Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
професор Томов

Re: Тема за политика - България

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 07:39

Tommi написа:
dunavfc написа:Баси, колко много разбира този форум от НОИ и частните пенсионни дружества 8-)
Единственото скандално в случая е, че нямаш право на избор повече от веднъж, ако това се коригира, колкото и да не разбирам от тази материя, не виждам, какъв е проблемът.

Цялата пенсионна система е скандална и някой уж щеше да прави реформи. :) А то какви реформи се оказаха... :oops:

Я кажи Томи, като човек, по-в час, какви са всъщност реформите на настоящите управляващи :lol: Не че не ги знаем, ама е хубаво да ги видим и аргументирано компрометирани :lol:
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 07:42

Corwin написа:
dunavfc написа:
Corwin написа:
dunavfc написа:Баси, колко много разбира този форум от НОИ и частните пенсионни дружества 8-)
Единственото скандално в случая е, че нямаш право на избор повече от веднъж, ако това се коригира, колкото и да не разбирам от тази материя, не виждам, какъв е проблемът.

Бе, ако наистина няма индивидуални партиди в НОИ (не съм запознат), то тогава как точно ще стане номерът да се местиш оттам, не ми е ясно.

Сложна е материята, не бих се ангажирал да ти отговоря, защото съм лаик на тази тема, но предполагам, може да се измисли някакъв инструмент.

И аз така. Затова не искам да заемам някаква силна позиция по тази тема, освен базовата, че държавата по дефиниция управлява по-зле от частника :D

И си прав, и не си прав! Най-елементарното е, да си зададеш въпросът: "Защо и Унгария (в частност Орбан, който се води за крайно десен политик) предприе тази мярка" :?: Еби им майката на брюкселските зелки! Мисли!
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 08:06

професорТомовеСТАНКО написа:Евала, машала, чок гюзел, още 3 пъти я копирай. Неуважаеми, името ти ми напомня на "feces", което означава "екскремент", да си знаЙш. 8-)

Млади момко, преди да започнеш да водиш каквато и да е дискусия, умолявам те, прочети поне две книжки! След това се опитай да водиш интелектуален диалог с някоя девойка (в паузата, когато ти е паднала батерията на телефона) и ако евентуално имаш някакъв успех, но само тогава, можеш да се опиташ да ме заговориш! Ако те е срам да водиш жив диалог или не ти се отдават приказките, изпрати виртуалната си приятелка! Няма да и простим, а и тя няма да остане недоволна. Все пак правим всичко за развитието на човечеството! Мръсна работа, ама все някой трябва да я върши! Един ден може да ни пишат и в учебниците.

Наздраве!

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2014 08:32

Тъъъъъъййййй..... Брюксел рече и отсече - строете Южния поточец за да не плащате на руснаците неустойки.
Добре, ве, мама ви тъпа, защо тогава открихте наказателна процедура срещу България с изискване да се спре строежа!? И доколкото знам процедурата не е спряна и България плаща глоба по около 8 000 евро на ден докато тя не се прекрати. Оня ден - не го строете за да не ви разкатаем фамилията, днес - строете го за да не ви разкатаят руснаците. Ебаси брюкселския фалш. Какво искате в крайна сметка, бе, мама ви тъпа?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 19 дек 2014 09:18

dunavfc написа:foetuss, ти си страшно комплесиран, човече :shock: И най-големите тролове в тоя форум, биха ти завидели, та ти нямаш пост, който да не съдържа "ГЕРБ" и "Бойко Борисов". Аз ти казах преди време, че ти нямаш моралното право да пишеш, каквото и да е било, защото твоите хора са в коалицията с тези, които ти така усилено плюеш. Не се ли усещаш, че по тоя начин компрометираш твоите хора ?

Колкото и да е странно на болшевишкото ти мислене - аз имам идеали, а нямам партиина принадлежност, от която да са ми зависими действията и мнението. Ти като едно неосъзнато комунистче тези неща не може да ги рабереш.
Ако си говорим за морално право, ти въобще не трябва вече да се изказваш по полтически въпроси, понеже носиш отговорност за това ГЕРБ и ДПС в момента да направят грабежа на десетилетието. Видяхме какво направиха Дянков и ББ с 1,5 млрд от резерва на Здравната каса. Явно е ,че нещо такова се опитват да направят и днес. ДПС ги подкрепя, защото през техните обръчи от фирми и тези на ГЕРБ ще минат тия пари.

dunavfc написа: С подобни решения се дават аргументи на опоненти да се съмняват в "дясното" в ГЕРБ.

ГЕРБ винаги са били освен бивши и настоящи комунисти. Леви популисти, маскирани като дясна партия, за да клъвнат такива като теб. ББ е копие на Тодор Живков по маниер и всичко останало, но промития ти мозък, ограничеността ти и любовта ти към краля Слънце не ти дават възможност да го осъзнаеш. Странни са ми такива хора като теб - ти в какъв случай ще спреш да се подкрепяш ГЕРБ? Какво трябва да направят още? Аз си мисля, че и ако Борисов вземе та пусне някоя атомна бомба ти пак ще кажеш "абе човек е, понякога и той бърка"

Иначе имам съмнение, че им излязоха сметките. Изпратиха Кънев и Кунева в чужбина , за да не могат да реагират на това тяхно решение, но и въпреки това РБ реагираха. Ако го бяха направили един ден по-късно и нямаше време за реагиране, сега тази "реформа" щеше да мине. Днес няма да направят нищо, заради обществения натиск.

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 09:21

fcb_bg написа:Тъъъъъъййййй..... Брюксел рече и отсече - строете Южния поточец за да не плащате на руснаците неустойки.
Добре, ве, мама ви тъпа, защо тогава открихте наказателна процедура срещу България с изискване да се спре строежа!? И доколкото знам процедурата не е спряна и България плаща глоба по около 8 000 евро на ден докато тя не се прекрати. Оня ден - не го строете за да не ви разкатаем фамилията, днес - строете го за да не ви разкатаят руснаците. Ебаси брюкселския фалш. Какво искате в крайна сметка, бе, мама ви тъпа?

Момчета, каквото трябва да се случи, то ще се случи! И бъдете сигурни, че сте на вярната страна! ВЕРВАЙТЕ МИ!

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 09:26

foetuss написа:
dunavfc написа:foetuss, ти си страшно комплесиран, човече :shock: И най-големите тролове в тоя форум, биха ти завидели, та ти нямаш пост, който да не съдържа "ГЕРБ" и "Бойко Борисов". Аз ти казах преди време, че ти нямаш моралното право да пишеш, каквото и да е било, защото твоите хора са в коалицията с тези, които ти така усилено плюеш. Не се ли усещаш, че по тоя начин компрометираш твоите хора ?

Колкото и да е странно на болшевишкото ти мислене - аз имам идеали, а нямам партиина принадлежност, от която да са ми зависими действията и мнението. Ти като едно неосъзнато комунистче тези неща не може да ги рабереш.
Ако си говорим за морално право, ти въобще не трябва вече да се изказваш по полтически въпроси, понеже носиш отговорност за това ГЕРБ и ДПС в момента да направят грабежа на десетилетието. Видяхме какво направиха Дянков и ББ с 1,5 млрд от резерва на Здравната каса. Явно е ,че нещо такова се опитват да направят и днес. ДПС ги подкрепя, защото през техните обръчи от фирми и тези на ГЕРБ ще минат тия пари.

dunavfc написа: С подобни решения се дават аргументи на опоненти да се съмняват в "дясното" в ГЕРБ.

ГЕРБ винаги са били освен бивши и настоящи комунисти. Леви популисти, маскирани като дясна партия, за да клъвнат такива като теб. ББ е копие на Тодор Живков по маниер и всичко останало, но промития ти мозък, ограничеността ти и любовта ти към краля Слънце не ти дават възможност да го осъзнаеш. Странни са ми такива хора като теб - ти в какъв случай ще спреш да се подкрепяш ГЕРБ? Какво трябва да направят още? Аз си мисля, че и ако Борисов вземе та пусне някоя атомна бомба ти пак ще кажеш "абе човек е, понякога и той бърка"

Иначе имам съмнение, че им излязоха сметките. Изпратиха Кънев и Кунева в чужбина , за да не могат да реагират на това тяхно решение, но и въпреки това РБ реагираха. Ако го бяха направили един ден по-късно и нямаше време за реагиране, сега тази "реформа" щеше да мине. Днес няма да направят нищо, заради обществения натиск.

+1917

По-големи комунисти от антикомунистите няма! Факт!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 19 дек 2014 12:53

Управляващите паразитират на гърба на един стратегически проект от времето на ТЖ. Когато АЕЦ Козлодуй спре в България ще настане апокалипсис.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2014 13:17

Майката си евали тез гербери, ей! Това явно ще им е последния мандат, повече власт нема да помиришат. Не били играели с ДПС. Маааааайка им деба долна мръсна! :evil: :evil: :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 19 дек 2014 14:33

:lol:
Кво става колаборационисти? Кво се е случило в България 1917 :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”