dunavfc написа:foetuss, ти си страшно комплесиран, човече

И най-големите тролове в тоя форум, биха ти завидели, та ти нямаш пост, който да не съдържа "ГЕРБ" и "Бойко Борисов". Аз ти казах преди време, че ти нямаш моралното право да пишеш, каквото и да е било, защото твоите хора са в коалицията с тези, които ти така усилено плюеш. Не се ли усещаш, че по тоя начин компрометираш твоите хора ?
Колкото и да е странно на болшевишкото ти мислене - аз имам идеали, а нямам партиина принадлежност, от която да са ми зависими действията и мнението. Ти като едно неосъзнато комунистче тези неща не може да ги рабереш.
Ако си говорим за морално право, ти въобще не трябва вече да се изказваш по полтически въпроси, понеже носиш отговорност за това ГЕРБ и ДПС в момента да направят грабежа на десетилетието. Видяхме какво направиха Дянков и ББ с 1,5 млрд от резерва на Здравната каса. Явно е ,че нещо такова се опитват да направят и днес. ДПС ги подкрепя, защото през техните обръчи от фирми и тези на ГЕРБ ще минат тия пари.
dunavfc написа: С подобни решения се дават аргументи на опоненти да се съмняват в "дясното" в ГЕРБ.
ГЕРБ винаги са били освен бивши и настоящи комунисти. Леви популисти, маскирани като дясна партия, за да клъвнат такива като теб. ББ е копие на Тодор Живков по маниер и всичко останало, но промития ти мозък, ограничеността ти и любовта ти към краля Слънце не ти дават възможност да го осъзнаеш. Странни са ми такива хора като теб - ти в какъв случай ще спреш да се подкрепяш ГЕРБ? Какво трябва да направят още? Аз си мисля, че и ако Борисов вземе та пусне някоя атомна бомба ти пак ще кажеш "абе човек е, понякога и той бърка"
Иначе имам съмнение, че им излязоха сметките. Изпратиха Кънев и Кунева в чужбина , за да не могат да реагират на това тяхно решение, но и въпреки това РБ реагираха. Ако го бяха направили един ден по-късно и нямаше време за реагиране, сега тази "реформа" щеше да мине. Днес няма да направят нищо, заради обществения натиск.