Путин: Омръзна ми от Българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Путин: Омръзна ми от Българите

Мнениеот -1914- » 04 дек 2014 17:50

Ето, това ви е братска Русия. Добре, че наистина ЕС и НАТО са зад гърба ни, иначе братушките вече да са ни продали на Турция.
Всичките тролове, е хубаво някой ден да видят правосъдие, и то до стената за предателство. Вярвам, че и този ден ще дойде 8-) .

Затрудненията, създадени от българските власти, са основната причина, поради която Русия се е отказала от строежа на газопровода "Южен поток", е заявил руският президент Владимир Путин пред турския си колега Реджеп Ердоган на срещата между двамата на 1 декември според турския вестник "Хюриет".

"Омръзна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, понеже имат зад гърба си Запада и Европейския съюз. Бавят проекта", казал Владимир Путин на срещата според цитиран от вестника неназован дипломатически източник.

Руският президент обяви прекратяването на "Южен поток" на съвместна пресконференция с Ердоган на 1 декември. Неочакваният ход на Путин предизвика значителен отзвук и в Москва, но и в София, която "очаквала да спечели 400 милиона евро, понеже е транзитна страна" за газопровода, пише "Хюриет".

Отказът от проекта е бил изненада дори и за приближените на Путин, които научили за решението на президента в хода на преговорите с турската страна, съобщава вестникът.

Прекратяването на "Южен поток" стана причина Путин и Ердоган да разгледат алтернативни трасета за газопровода, като двамата се договориха за изграждането на нов газопровод, който да свързва Русия и Турция. Очаква се приблизително 50 милиарда кубически метра газ да бъдат подавани до терминал, разположен близо до границата между Гърция и Турция.

Дневник

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Путин: Омръзна ми от Българите

Мнениеот HoUs4oOL » 04 дек 2014 17:53

Тая дивотия тръгна от един сайт невероятно.ком и обиколи целия интернет.
Хубаво е, като четете нещо да се замисляте дали е вярно. ;)
Последна промяна от HoUs4oOL на 04 дек 2014 17:55, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 дек 2014 17:55

Еми прав е човека,малко ли проекти му провалихме 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 дек 2014 17:56

:) този пък! България не те обича и ти се ебати пича... довърши си го сам, капутин!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 дек 2014 18:05

Омръзна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, понеже имат зад гърба си Запада и Европейския съюз. Бавят проекта", казал Владимир Путин на срещата според цитиран от вестника неназован дипломатически източник.

:lol: А и да го е казал кое е лъжа, че не мога да схвана ? Нашите мекотели ако не са със ЕС и САЩ нямаше да смеят и да кихнат пред Путин.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 04 дек 2014 18:10

Тоя и той почна да реве...като тройчо...
фен на еднодневката

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 дек 2014 18:13

Балкански Орел написа:
Омръзна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, понеже имат зад гърба си Запада и Европейския съюз. Бавят проекта", казал Владимир Путин на срещата според цитиран от вестника неназован дипломатически източник.

:lol: А и да го е казал кое е лъжа, че не мога да схвана ? Нашите мекотели ако не са със ЕС и САЩ нямаше да смеят и да кихнат пред Путин.

Значи има плюс от присъствието ни там! "великани" като капутин не смеят нищо да ни кажат докато сме в ЕС и НАТО. Иначе щеше да ни хариже на тОрция, като бонус за тръбите :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

sipvam_s_4erpaka
Контакти:

Мнениеот sipvam_s_4erpaka » 04 дек 2014 18:29

HoUs4oOL написа:Тая дивотия тръгна от един сайт невероятно.ком и обиколи целия интернет.
Хубаво е, като четете нещо да се замисляте дали е вярно. ;)

Остави ги... нека се радват на Европейските ценности и ислямизацията.

sipvam_s_4erpaka
Контакти:

Мнениеот sipvam_s_4erpaka » 04 дек 2014 18:33

wannabe написа:
Балкански Орел написа:

Значи има плюс от присъствието ни там! "великани" като капутин не смеят нищо да ни кажат докато сме в ЕС и НАТО. Иначе щеше да ни хариже на тОрция, като бонус за тръбите :oops:

То точно ЕС и НАТО отдавна са ни харизали на турците.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 дек 2014 18:34

И на мен ми писна да гледам как Путкин се опитва да прави целия свят на маймуни, включително собствените си сънародници.

Върни се в “Свободна зона”