Преди 60 дни си поръчах храна от чужбина,която нямаше тук и се натрових.Явно не добре запечатана е развила бактерии,които се развиват в паразити.В резултат на това се заразих със следните неща.
Смукалници или по-известни като плоски червеи

В крайния етап на развитие отиват в черния дроб и започват да го смучат и разяждат.Предизвикват камъни в бъбреците и чернодробна цироза.В по-краен етап дори е нужна чернодробна трансплантация.
Кръгли Червеи

Гадното при тях е,че могат да отидат по цялото тяло и да заседнат дори във вените.Аз имам в генеталите и тънкото черво,а вероятно и на други места като мозъка.Ако заседнат повече време причиняват деформация на крайниците,a дори и смърт.

Гъбична инфекция-Кандидоза преченява силен сърбеж и обрив.Покрива езика с бял налеп и дори може да причини отток в генеталиите.

Утре ще взема изследванията си да не сън се заразил и с Хепатит B или C
Това са нещата,които досега ми откриха.Смених много доктори.Изгубих 5 килограма за 20 дни.Кожата ми побеля и изгубих доста сили,като и зрението ми намаля.Иман понякога капчици кръв при уриниране заради възпалени бъбреци.Силен сърбеж по тялото и обриви.Понякога ми изтръпват крайниците.Най-зле беше,когато пих сироп и явно от странична реакция главата ми се вкочани,а крайниците ми почнаха да треперят.Това се случи 3 пъти за 3 дена.Оптимист съм,че ще се правя
Действах доста безразсъдно и никога не съм мислил,че може да се заразя.Винаги съм бил в перфектно здраве и рядко съм ходил при доктори.Не правете моята грешка и се пазете.Ценете здравето си.Паразитите не са шега работа.Колкото до ника ми е съвпадение.Взех го от известната японска манга Паразит.
Ако имате някакви ваши подобни проблеми ги споделете.Сигурен съм че може да направим добра дискусия.