Pro-European написа:msm написа:Ха ха , ти ли ? Теб не може никой да те надприказва. Няма такъв случай. А що се отнася до омразата, то тя е в кръвта ти. Нямаш нито един пост, който да показва добронамереност, няма диалог или спор, на който да не си бил контра на всеки и всичко, а да не говорим за евентуално съгласие с опонента....
приятелю msm, не се прав!
А и много силни изрази употребяваш - никой, нито един, контра на всеки и т.н. От такива екстремни мнения истината най-често бяга
Кашчей има способността да формулира позиция и да я защитава, често с метафори и сравнения. Не всички го могат това, особено в този форум! Пък и не всеки може да разбере и проумее, да му се не види
Аз заставам зад мнението на msm. Не знам доколко с msm сте приятели, но този форум не е основно за критика към останалите и омраза към тях, обвинявайки ги в омраза, обиждайки ги и провокирайки ги. Не е справедливо да обвиняваш в неправда някого, докато четеш избирателно! Никой не е длъжен да търпи обиди и провокации.
Първо прочети това:
Кашчей написа:И си смешен, и си жалък...в напъните си да докажеш нещо, което сам не знаеш и не разбираш.
Пп-Честита ви победа днес, над "Черноморец"..или май не успяхте отново, за което са виновни гадните провинциалисти?!?
По отношение на метафорите, виж (ако не си видял), аватара и подписа на потребителя Кашчей и виж какво казва по потношение на това.
Кашчей написа:slavia_forever написа:За омраза към други говори потребител, който явно не е виждал аватара и подписа си.
Много насериозно си се взел, за да си мислиш, че изпълваш мислите ми.Това е едно необходимо условие,за да се мрази някой, понеже омразата е твърде силно чувство, което те обсебва и постоянно си мислиш как да навредиш на този обект на омразата си.
Трябва ли да търпя подобно отношение, най-малкото след като съм се доказал в живота, пред себе си и пред хората, които ме познават, да позволявам във форума да бъда осмиван или обиждан от човек, който даже не ме познава?!