Да мразиш любимия ми тим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Да мразиш любимия ми тим

Мнениеот slavia_forever » 07 дек 2009 12:41

Pro-European написа:
msm написа:Ха ха , ти ли ? Теб не може никой да те надприказва. Няма такъв случай. А що се отнася до омразата, то тя е в кръвта ти. Нямаш нито един пост, който да показва добронамереност, няма диалог или спор, на който да не си бил контра на всеки и всичко, а да не говорим за евентуално съгласие с опонента....

приятелю msm, не се прав!
А и много силни изрази употребяваш - никой, нито един, контра на всеки и т.н. От такива екстремни мнения истината най-често бяга ;)
Кашчей има способността да формулира позиция и да я защитава, често с метафори и сравнения. Не всички го могат това, особено в този форум! Пък и не всеки може да разбере и проумее, да му се не види ;)

Аз заставам зад мнението на msm. Не знам доколко с msm сте приятели, но този форум не е основно за критика към останалите и омраза към тях, обвинявайки ги в омраза, обиждайки ги и провокирайки ги. Не е справедливо да обвиняваш в неправда някого, докато четеш избирателно! Никой не е длъжен да търпи обиди и провокации.

Първо прочети това:

Кашчей написа:И си смешен, и си жалък...в напъните си да докажеш нещо, което сам не знаеш и не разбираш.
Пп-Честита ви победа днес, над "Черноморец"..или май не успяхте отново, за което са виновни гадните провинциалисти?!?

По отношение на метафорите, виж (ако не си видял), аватара и подписа на потребителя Кашчей и виж какво казва по потношение на това.
Кашчей написа:
slavia_forever написа:За омраза към други говори потребител, който явно не е виждал аватара и подписа си.

Много насериозно си се взел, за да си мислиш, че изпълваш мислите ми.Това е едно необходимо условие,за да се мрази някой, понеже омразата е твърде силно чувство, което те обсебва и постоянно си мислиш как да навредиш на този обект на омразата си.

Трябва ли да търпя подобно отношение, най-малкото след като съм се доказал в живота, пред себе си и пред хората, които ме познават, да позволявам във форума да бъда осмиван или обиждан от човек, който даже не ме познава?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 дек 2009 12:44

Pro-European написа:
msm написа:Ха ха , ти ли ? Теб не може никой да те надприказва. Няма такъв случай. А що се отнася до омразата, то тя е в кръвта ти. Нямаш нито един пост, който да показва добронамереност, няма диалог или спор, на който да не си бил контра на всеки и всичко, а да не говорим за евентуално съгласие с опонента....

А и много силни изрази употребяваш - никой, нито един, контра на всеки и т.н. От такива екстремни мнения истината най-често бяга ;)
Кашчей има способността да формулира позиция и да я защитава, често с метафори и сравнения. Не всички го могат това, особено в този форум! Пък и не всеки може да разбере и проумее, да му се не види ;)

Не знам, дали са "силни" или "слаби" изразите, които съм употребил, но определено няма нищо екстремно в мнението ми. Всичко това е плод на отношението на този потребител, към много голяма част от хората тук, и мненията му в различните теми. Фактът, че той сам застава зад тезата, че някой го е определил като мразещ, сам по себе си показва, какви са дадените от него мнения по отношение на определен отбор. Да, аз много добре рзбирам от критика, и също я ползвам по-някога, но постоянно да натякваш кусури за някой, си е чиста проба омраза. Защото и най-големия престъпник има и добри черти. И когато се опитваш да правиш някакво определение за него, би следвало да споменеш и това. Способността му с метафорната позиция, не го прави задължително, винаги прав. Но от мненията, които сме си разменяли с него, както и негови такива с други потребители, никъде не съм срещнал той да се е съгласил с чуждото. Което до някъде определя изразните ми срадства към него. А пък, кой какво може да разбере и проумее, зависи от личното му мнение. А неговото, прозира много ясно.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 дек 2009 18:42

Pro-European на 07 Дек 2009 10:51

msm написа:
Ха ха , ти ли ? Теб не може никой да те надприказва. Няма такъв случай. А що се отнася до омразата, то тя е в кръвта ти. Нямаш нито един пост, който да показва добронамереност, няма диалог или спор, на който да не си бил контра на всеки и всичко, а да не говорим за евентуално съгласие с опонента....

А и много силни изрази употребяваш - никой, нито един, контра на всеки и т.н. От такива екстремни мнения истината най-често бяга
Кашчей има способността да формулира позиция и да я защитава, често с метафори и сравнения. Не всички го могат това, особено в този форум! Пък и не всеки може да разбере и проумее, да му се не види

Ще корегирам само края на мнението ти.Кашчей има невероятната способност,с която не могат да се похвалят много потребители тук,да казва на черното бяло и обратно,когато това му изнася.За него нямат значение мненията на другите и доказателствения материал,представен от тях,след като това противоречи на неговото мнение.Той е безгрешен,даже повече от господ!Способен е да те залее с порой от собствени мисли без никакъв доказателствен материал.Такова отношение в къщи срещам само от жена ми!Сериозно започвам да се запитвам за пола или ориентацията му,съдейки по обръщението му "сладур" в последния си пост към мен!Потребителя е отворил тема за омразата,без да се съобрази,че мненията му тук във форумът на мразения от него отбор са преобладаващи!Този факт е показателен за омразата,която питае към всичко,оцветено в червено!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 дек 2009 20:46

Никого не мразя...Не мога да разбера защо някои фенове си мислят,че понеже други са от противоположният отбор или не са от техния,а от друг "гранд",че техният тим е мразен. :?: Говоря за себе си,фен съм на Левски,МЮ,БАРСА и още др. отбори но нямам ни най-малко омраза към ЦСКА,Челси или Реал М.Просто не им симпатизирам и имам до някаква степен спортна злоба,но само до там 8-) Лично аз не мога да си представя,как като отидеш на мач главната ти цел е да се сбиеш,да удариш или нараниш фен от противниковия отбор,било то дори без да ти е направил нищо....Това не мога да го разбера и за мен такива фенове не са никакви фенове :|

Върни се в “Свободна зона”