El Commandante написа:Preparator19 написа:СТАНКО, що не напишеш с колко пари се купуваше ЛАДА след 15 години чакане, а?
Кво беше...нещо към 1500 требва да е било..
Изпуснал си 1 нула.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
El Commandante написа:Preparator19 написа:СТАНКО, що не напишеш с колко пари се купуваше ЛАДА след 15 години чакане, а?
Кво беше...нещо към 1500 требва да е било..
CTAHKO написа:suburban написа:Нито съм поддръжник на соц-а, нито на сегашната капиталистическа каша, ама преди(80-те) кажи ми колко левчета беше средната заплата?
Според НСИ 252 лева на месец през 1988 год, 274 лв. през 1989 г.
plamenst7 написа:suburban написа:Нито съм поддръжник на соц-а, нито на сегашната капиталистическа каша, ама преди(80-те) кажи ми колко левчета беше средната заплата?
Средната не знам колко е била, но майка ми получаваше 87 лв. заплата, баща ми получаваше 122.
BadBoy написа:Баща ми беше се записал за Лада но видя, че няма да го огрее слънцето и си прехвърли нещата за Москвич, та след доста чакане през 1984 година беше горд собственик ма Москвич 2140 срещу сумата от 6200лв.
DrAvalanche написа:Станко, що не рипнеш до Раша бе? Там цените дали са същите като преди 25-30 години. И като ми правиш сравнение на цените, що не ми направиш сравнение на заплатите. А като е толкова лошо при капиталистите, що стотици хиляди ходят на море в Гърция и Турция, и щяха ли да могат да го правят при социализма? Мисли малко бе дете, ако имаш с какво.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта